Lagsız Oyun Calıstırmak İçin gereken AntiLagLauncher

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
vdnjr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Lagsız Oyun Calıstırmak İçin gereken AntiLagLauncher

Mesaj gönderen vdnjr »

ya sacma sacma konusmayın gel ozel pm at sana sifremi veriyim ben kimseden korkmam ama boyle suçlamalar canımı sıkıyor haddinizi aşmayın herhangi bir hırsızlık yoktur diyorum bilmeden konusuyorsunuz azcık bilginiz olsa bu launcheri bilirdiniz ! ! !
EskişehirLiyiz Oley.
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Buyuculerkrali yazdı:evet bakalım bende indirdim bendede lag oluyo deniyecez gorecez herhangi kötü niyet sezmiyorum ama genede bilemeyiz
Senin Kayıt Tarihinle Mesaj tarihin ne kadar şeker
dur tahmin edeyim
forumda dolanıyordun konuyu çok beyenip mesaj atma geregi hissettin ama üye degildin üye oldun :D

ama elemanın verdigi programdan keylogger var dikkat et şifren çalınmasın tabi konuyu açan sen degilsen :)

Dipnot: istanbul kıyamet vakti oyun Sözleşmesinin 2. Madde 5.ci Paragrafında ;
"Oyun yazılımı ve oyun sunucuları arasındaki iletişimin geriye doğru mühendislik yöntemleri ile çözülmeye çalışması, dinlenmesi, değiştirilmesi, başka sunuculara yönlendirilmesi, oyun sunucularının emüle edilmesi, başka oyun sunucularının kurulması ve/veya işletilmesi kullanım koşullarına aykırıdır. Bu tip faaliyet içinde bulunan kişi ve kurumlar hakkında Mynet ve/veya Sobee her türlü hukuki işlemi başlatma hakkında sahiptir."
Bu Kapsamda Launchere Degişiklik yaptım demen suç
içine keylogger enjekte etmen suç
dagıtımını yapman ayrı bir suç
forumda yayınlaman suç

Bu Nedenlerle idam edilmesini Talep Ediyorum :)
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

CIZIK yazdı:
Buyuculerkrali yazdı:evet bakalım bende indirdim bendede lag oluyo deniyecez gorecez herhangi kötü niyet sezmiyorum ama genede bilemeyiz
Senin Kayıt Tarihinle Mesaj tarihin ne kadar şeker
dur tahmin edeyim
forumda dolanıyordun konuyu çok beyenip mesaj atma geregi hissettin ama üye degildin üye oldun :D

ama elemanın verdigi programdan keylogger var dikkat et şifren çalınmasın tabi konuyu açan sen degilsen :)

Dipnot: istanbul kıyamet vakti oyun Sözleşmesinin 2. Madde 5.ci Paragrafında ;
"Oyun yazılımı ve oyun sunucuları arasındaki iletişimin geriye doğru mühendislik yöntemleri ile çözülmeye çalışması, dinlenmesi, değiştirilmesi, başka sunuculara yönlendirilmesi, oyun sunucularının emüle edilmesi, başka oyun sunucularının kurulması ve/veya işletilmesi kullanım koşullarına aykırıdır. Bu tip faaliyet içinde bulunan kişi ve kurumlar hakkında Mynet ve/veya Sobee her türlü hukuki işlemi başlatma hakkında sahiptir."
Bu Kapsamda Launchere Degişiklik yaptım demen suç
içine keylogger enjekte etmen suç
dagıtımını yapman ayrı bir suç
forumda yayınlaman suç

Bu Nedenlerle idam edilmesini Talep Ediyorum :)
Yaz kızım kararı açıklıyorum. İnsanları kandırma suretiyle haksız kazanç sağlayan kişinin aynı zamanda sözleşme şartlarını hiçe saydığı gerekçesiyle sanal dünyada ki infazına karar verilmiştir.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
Stanley
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Stanley »

üyelik çalmak için basit bir (vb.net , vb6) programa dilleri ile yazılmış bir launcher olduğunu tahmin ediyorum indirmeyin indirseniz bile programı açıp giriş adınızı ve şifrenizi yazmayın...
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element

Not: soyuldu şu an
Kullanıcı avatarı
vdnjr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen vdnjr »

burada launcherle herhangi bir değişiklik yapılmıyor ayrıca görev yoneticisindende gerçek zamandayı işaretlenmen gerekiyom bu her oyun için geçerli yani siz yapmısınız yapmamısınırz bundan banane ister indirin ister indirmeyin uyelik calcak olsam daha geni kapsamlı işler yapardım dediğim gibi bu oyun emek işidir kimsenin emeğine saygısızlık edemem saygılar (lütfen yorum yaparken aşşağlayıcı şeyler söylemeyiniz)
EskişehirLiyiz Oley.
Kullanıcı avatarı
vdnjr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen vdnjr »

ayrıca benim de kendi charlarım var cokda saglamlar kimsenin charında emeginde gözüm yok altını çiziyorum.!
EskişehirLiyiz Oley.
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen okeyyes »

vdnjr yazdı:SAÇMALIYORSUNUZ ! Siz İnternet bağlantısından anlamıyorsanız ben napayım arkadasşlar istemeyen indirmesin beni ilgilendirmez herhangi bi hırsızlık olayı diyorsunuzda ben internet kafelerde calıstım kac sene bilgisayarın herseyini bilirim bunları bana ogretmeyin milletin charınada kalmadım cok sukur kendi charım var eğer öyle düşünüyorsanız sileyim linki olsun bitsin ama yaptıgınız ayıp yargısız infaz denemeden konusmayın lutfen yardım ediyoruz surda bu nankorluk aynı sorun bendede oluyodu baska siteden buldum bunları yapıstırdım buraya benim pc yavas ve oglen vakti giremiorum gece ve sabah girebiliorum o yüzden bunu paylastım yani

Sen sacmalama burfan öyle bir program indirme tavsiye yapan kişi her zaman suçludur ve sende suçlusundur bu iyi niyettit bundan sonraki iyi niyet degildir senimi takip edecegiz biz boyle programalrın indirilmesine karşıyız ister senin verdigin program süper olsun ister olmasın ama yok lagları sıfırlıyormus bilmem yapıyormus ben program indirmeden lag da neymiş dersem sasarsın. senin programına bile ithiyaç olmaz ama senin verdigin giriş için kuulnaıyor sadece girş işlemi sunucu secimi oyun içindeki grafik görüntüler sunucu bağlama programı ile nasıl eş tutarsın .

Bunda hiç bir olay olmaz laglarda kaybolur diyelim ikinci gönderecen programda her hayvandan 5000 bin para kazanmamı olacqak öyle programlarda var bunlarıda biliyon dimi birde cafe çalıstırdım diyorsun yani bu işlerin nasıl oldugunu bizlerden iyi bilen bir kişi oldugun halde burda bir programı tavsiye edebliyorsun hadi git lennn yoluna milleti böyle şaçma sapan oyunlara getirmek için yırtınmayın.
Kullanıcı avatarı
vdnjr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen vdnjr »

YA BEN ANLATAMIYORUM YADA SENIN KAFAN ALMIYO YETER ARTIK YA BU NE BOYLE SANKI TERORIZM YANDASIYIZ HERKEZ CEPHE ALMIS BEN 5000 PARA KAZANIYONUZMU DEDIM DAHA FAZLA TECRUBE GELIOMU DEDIM BU NE SACMA KONULAR YA IYI NIYETLE PAYLASIYORUZ TAMAMEN BASKA FORUMLARDADA VAR BITANE SIKAYET EDEN VARMI CHARIM SOYULDU YOK PARAM CALINDI VARSA BITANE BEN KAFAMI KESECEM BUKADAR BUYUK KONUSUYORUM BEGENMIOSAN INDIRMEZSIN OLUR BITER MEVZUYU BUKADAR UZATMA SENDE LAG YOK DIYE HIC KIMSEDE LAG YOKMU HERKEZIN INTERNET HIZI MUKEMMELMI SENIN KADAR ZENGINMI MILLET YARDIM OLSUN DIYE PAYLASTIK HAFTA SONLARI OYUNA GIRSEN GORURDUN COK LAG VAR DIYENLERI BUKADAR BASKADA MESAJ YAZMAM BEGENMEYEN GITSIN
EskişehirLiyiz Oley.
Kullanıcı avatarı
vdnjr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen vdnjr »

AYRICA SON MESAJ BENIM EVIMDE NET OLMADIGI ICIN CAFEDEN OYNUYORUM BUYUZDEN CAFEDE OGLEN VAKITLERI ADIM ATILMIYOR BU ANTILAG SAYESINDE 4 4 LUK OYUN OYNUYORUM ARKADASLARIMINDA BILMESINI ISTEDIM BOYLE TEPKI ALACAGIMI BILMIYORDUM
EskişehirLiyiz Oley.
Kullanıcı avatarı
Buyuculerkrali
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Buyuculerkrali »

tam emin değilim ama sanırım keyloger cinsi birşey deil çünkü dün gece indirdim kurdum bir sorunla karsılasmadım ama belli deil belki sonradan cıkar ama gercekten emeğe saygı işe yarıyor :D
Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye , Bir Söyleyene Bakarım Adammı Diye ...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön