arkadaşalr kadim görevi bu son zamanlarda hiç yapılmıyor ve kimse kimseye destek çıkmıyor cumartesi gecesi sunucu olarak kadim hidra etkinkiliği yapsak ve gelen herkezin görevi olsa herkez sevinir ve görevleri olur arz ve lodos karışık olarak tüm sunucuyu kadim kesmeye davet ediyorum...
HEM SUNUCUMUZDAKİ BİRLİĞİ DAYANIŞMAYI GÖRMÜŞ OLURUZ ŞİMDİDEN HERKEZE TEŞEKKÜ EDERİM
SAYGILARIMLA
FELLAH FRESHxMoK
KADİM HİDRA ETKİMLİĞİ
Re: KADİM HİDRA ETKİMLİĞİ
BenceDe Güzel Olur Ve Eglencelide Geçebilirreco45 yazdı:arkadaşalr kadim görevi bu son zamanlarda hiç yapılmıyor ve kimse kimseye destek çıkmıyor cumartesi gecesi sunucu olarak kadim hidra etkinkiliği yapsak ve gelen herkezin görevi olsa herkez sevinir ve görevleri olur arz ve lodos karışık olarak tüm sunucuyu kadim kesmeye davet ediyorum
SAYGILARIMLA
FELLAH FRESHxMoK
Comoloko Whıtecomoloko Como Mrcomo
Urukay A pm Atın Liderlik görevini üstlenmesi halinde bu görevinizi başarıya ulaştırabilir. Daha önce onun öncülüğünde onlarca kez kesildi. /F Urukay...
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

birisine pm atmaya gerek yok burda herkez gelip cumartesi gecesi saat 20 den 21 e kadar meran köprüde toplanırsa olur

bu bu kadar basit tabi urukay öncü olsun o farketmez ama herkez toplanmaya başladı mı bu görev birlik ve beraberlik le olur urukay grupların sırasını belirlesin yine öncülük yapsın sorun deil yeterki görevler olsun

reco45 yazdı:birisine pm atmaya gerek yok burda herkez gelip cumartesi gecesi saat 20 den 21 e kadar meran köprüde toplanırsa olur
sen bence hic kadıme gitmedin
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

ben her zaman hazırım :mrgreen: :mrgreen:
1 şifam
1 büyüm
ile
Savaşcımda var ama onda yaptım o gorevı urukay kardesımın ve emef uyelerı sayesınde ...
1 şifam
1 büyüm
ile
Savaşcımda var ama onda yaptım o gorevı urukay kardesımın ve emef uyelerı sayesınde ...

Ne zamandır kadim yapmıyorduk paslanıp paslanmadığımızı sınayalım bakalım

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..