Bu adamın amacı nedir sizce?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Bu adamın amacı nedir sizce?

Mesaj gönderen waffle »

Resim

Arkadaşlar bu olay 2 hafta öncesinde yaşandı.Bu fotoğrafın dosyası biraz karışık olduğundan bulmak zordu.Şimdi bu adama hırsız demeden önce size sormak istiyorum.Bu çhar ortaklığın ne gibi bir masumiyeti var ? Gm ve yöneticilerin dikkatini çekmesi gerek aslında.Bu yasal deildir.Üyelikler kişiye özeldir.Gereken neyse o yapılmasını istiyorum ve bu fotoğrafı neden buraya koydun die biri çıkacağnı bildiğimden dolayı şunuda söylemek zorunda kaldım aslında.Ben bunu hem şıkayete hemde form'a koydum.Sizlerinde görmesi buna karşı tedbirlerinizi almanız için yaptım.

Vakit ayırdığnız için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Bu adamın amacı nedir sizce?

Mesaj gönderen waffle »

Resim

+ buda vardı.Kusura bakmayın küfürlü içerik ama koymak zorunda kaldım .@
Kullanıcı avatarı
Pixie
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Pixie »

Evet fotolardada görüldüğü üzere hırsızlar ve küfürbazlar kol geziyor ortakçılık arayanlar gözlük isteyenler, emeğiyle maden çekip gemisini yürütmeye çalışanlara küfredenler sonrada küfürcü sensin die çemkirenler hakettiği halde hak ettiği muameleyi hazmedemeyenler kısaca kendini bilmeyenler.Keşke şikayetle veya bu şekilde çözüm bulunabilse haklısın üzme canını biz bakalım yolumuza.
unKURABİYESİ
Kullanıcı avatarı
yeniceribaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yeniceribaskan »

Benim kardeşim DUrduk yere sözmez ...
Bİr insanın damarına basmadıgın sürece kimse sana bişi demez.
FOto cekmişsin..
NEden Yukardaki Konusmları cekmiyorsun..
Sana tavsiye FOto cekerken Konu icerigi İle foto cekki.
Kim haklı Kim haksız bilelim.
Tamm Küfür etmiş hatalı küfür ettigi İcin ama...
Dedgİm gibi. Küfür Ettiyse ki etmemesi lazım Bİ sebebi Vardır
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...

Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

Banane senin kardeşinden çok istiyorsan nüfusuna geçir ! Durduk yeremi sövmez ful panelide alsam bir küfür etmedim etsem fotomu gösterirdi.Sırf ondan hızlı madeni çekdiğimden küfür yedim ve adam üstüne oturup tesla kurdu.Sen yada kardeşin umrumda deilsiniz ! Gereken yapılsın suç yaptıysak biz yeriz cezayı.Kardeşin egosunu tatmin etmek için söven biri !
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

Resim

Bak iyice !

Resim

?
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

waffle yazdı:Resim

Arkadaşlar bu olay 2 hafta öncesinde yaşandı.Bu fotoğrafın dosyası biraz karışık olduğundan bulmak zordu.Şimdi bu adama hırsız demeden önce size sormak istiyorum.Bu çhar ortaklığın ne gibi bir masumiyeti var ? Gm ve yöneticilerin dikkatini çekmesi gerek aslında.Bu yasal deildir.Üyelikler kişiye özeldir.Gereken neyse o yapılmasını istiyorum ve bu fotoğrafı neden buraya koydun die biri çıkacağnı bildiğimden dolayı şunuda söylemek zorunda kaldım aslında.Ben bunu hem şıkayete hemde form'a koydum.Sizlerinde görmesi buna karşı tedbirlerinizi almanız için yaptım.

Bu arkadas yani Kuzenlerxkral aynı numarayı bana da yaptı hatta benim paradaise 40 lw ya ustumdeki gozlugu sordu hedef olunca gozleri parladı seni kasayım yok soyle yok boyle demeye basladı bilmiyor beni tabi ki dedim yegen ben bu buyum senin o numaraların bana sokmez o zaman dayı bir kere takam gozlugu demeye basladı bu adama dikkat edin birinin canını yakabilir....

İkinci konuda ise Durmusun kefil oldugu herkese bende kefilim.....
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
Pixie
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Pixie »

Evet illa ispat gerekiyorsa yeni eklenen fotolar yeterince ispat ediyor bence olayı herşey açık ve net kimse tartışmasın boşuna.Durduk yere iftira atmak bizim işimiz deil bişi kazandırmaz kimseyede.
unKURABİYESİ
Kullanıcı avatarı
cesurlarxboraa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen cesurlarxboraa »

resme bak kuzenler loncasından !!!
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

cesurlarxboraa yazdı:

resme bak kuzenler loncasından !!!
evet

“Genel Sohbet” sayfasına dön