(Y)PasaMunecciM yazdı:Selamün Aleyküm;
Arkadaşım iyi hoşsunda herkesde bundan olursa yok efendime söyleyim ezik adam bile ışık hanım felan dizerse demişsin.Peki bu grub bölgelerinde bu şaheserler felan o kadar kolay mı düşcek ? Peki bu grub bölgelerini bitirmek o kadar kolay mı olacak?Peki herkes taktik yapıp bişeyler düşürebilcek mi?Bölgeyi bitirebilecek mi?
Bunları sen hiç hesaba katmadan yazmışsıno kadar kolay olsaydı grub bölgesi denmezdi.Hemde o şaheserler eklenmezdi.Sen rahat ol kolay kolay çıkmaz o itemler kolay kolayda o bölgeler bitmez
Tabi mantıklı taktikle hareket edene başka.Ayrıca plus parası 30 40 tl olsa kimse plus almaz
Tartışmayıda seyretmek istemiyossan kapa bölgeyi oh rahat rahat işini yap fazla merak iyi değildir .
Grup Bölgeler Efsunlar-Değerlendirmesi
Re: Grup Bölgeler Efsunlar-Değerlendirmesi
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
sen kullanamıyorsun diye kimse kullanamaz diye bir kaide yok.eşyalar geldimi senin milyarlar bayılacağın savaşçınla vs yaparız.Korkusuzzxsifa yazdı:Cümleni düzelteyim önünde hiç bir Büyücü duramaz. Bende Hayyan Set Dizdim.Arasına kritikler yerleştirdim.Pek faydasını göremedim.Bu itemlerin farkı ney ? Sadece Hasar Az bir kusur fazla ? Asitci oLan hicbir sıfacı Işık hanım-evocati Olan bir savaşçıyı KesemeezzVatanXLydeR yazdı: Sifaya cop dedıgın tum esyaLarı bana ver önümde kimSe duramaz![]()
Bir büyücü en sağlam savaşçıyı kesip basit bir savaşçıya gidebilir.Petcarar yazdı:sen kullanamıyorsun diye kimse kullanamaz diye bir kaide yok.eşyalar geldimi senin milyarlar bayılacağın savaşçınla vs yaparız.Korkusuzzxsifa yazdı:Cümleni düzelteyim önünde hiç bir Büyücü duramaz. Bende Hayyan Set Dizdim.Arasına kritikler yerleştirdim.Pek faydasını göremedim.Bu itemlerin farkı ney ? Sadece Hasar Az bir kusur fazla ? Asitci oLan hicbir sıfacı Işık hanım-evocati Olan bir savaşçıyı KesemeezzVatanXLydeR yazdı: Sifaya cop dedıgın tum esyaLarı bana ver önümde kimSe duramaz![]()
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
:arrow:PasaMunecciM yazdı:Selamün Aleyküm;
Arkadaşım iyi hoşsunda herkesde bundan olursa yok efendime söyleyim ezik adam bile ışık hanım felan dizerse demişsin.Peki bu grub bölgelerinde bu şaheserler felan o kadar kolay mı düşcek ? Peki bu grub bölgelerini bitirmek o kadar kolay mı olacak?Peki herkes taktik yapıp bişeyler düşürebilcek mi?Bölgeyi bitirebilecek mi?
Bunları sen hiç hesaba katmadan yazmışsıno kadar kolay olsaydı grub bölgesi denmezdi.Hemde o şaheserler eklenmezdi.Sen rahat ol kolay kolay çıkmaz o itemler kolay kolayda o bölgeler bitmez
Tabi mantıklı taktikle hareket edene başka.Ayrıca plus parası 30 40 tl olsa kimse plus almaz
Tartışmayıda seyretmek istemiyossan kapa bölgeyi oh rahat rahat işini yap fazla merak iyi değildir .

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Korkusuzzxsifa yazdı:Cümleni düzelteyim önünde hiç bir Büyücü duramaz. Bende Hayyan Set Dizdim.Arasına kritikler yerleştirdim.Pek faydasını göremedim.Bu itemlerin farkı ney ? Sadece Hasar Az bir kusur fazla ? Asitci oLan hicbir sıfacı Işık hanım-evocati Olan bir savaşçıyı KesemeezzVatanXLydeR yazdı: Sifaya cop dedıgın tum esyaLarı bana ver önümde kimSe duramaz![]()
Evet savaşçı kesemeyebilirim ama Şahaserler asit diye illa asit dizmende gerekmiyor. Grup bölgelerindeki tüm eşyalar acıklanmadı ancak acıklandıktan veya grup bölgeleri geldikten sonra tam olarak yorum yapabiliriz.
- Korkusuzzxsifa
- Cin Avcısı

Evet dediklerini düşündüm ve haklısın.Ama yönetici arkadaslar maden bir kısmını acıklıyorlar.Her ceşitten bir tane koysalar ya :SVatanXLydeR yazdı:Korkusuzzxsifa yazdı:Cümleni düzelteyim önünde hiç bir Büyücü duramaz. Bende Hayyan Set Dizdim.Arasına kritikler yerleştirdim.Pek faydasını göremedim.Bu itemlerin farkı ney ? Sadece Hasar Az bir kusur fazla ? Asitci oLan hicbir sıfacı Işık hanım-evocati Olan bir savaşçıyı KesemeezzVatanXLydeR yazdı: Sifaya cop dedıgın tum esyaLarı bana ver önümde kimSe duramaz![]()
Evet savaşçı kesemeyebilirim ama Şahaserler asit diye illa asit dizmende gerekmiyor. Grup bölgelerindeki tüm eşyalar acıklanmadı ancak acıklandıktan veya grup bölgeleri geldikten sonra tam olarak yorum yapabiliriz.
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
hocam bak şimdi yeni gelen şifacı itemleriyle ful oksidant yapsan zırh zaten sana zırh vercek bide ruh kalknıyla zırhın 60 lara 70 çıkıcak +asit ve küdret ful küdret odlunmu bu şekilde 8-9 vuruşta büyücüyü yatırırsınama full oksidant setle belki dizmesi zordur ama dizenelrin memnun olucağanıa eminim bide asitin küdretini azalttılarmı mükemmel olur kemeyiceği büyücü kalmaz bide hayvan çağır sa yada dirençleri açsa tamamdır daha ne olsun hele bnlara bide Evocati'nin Koruması Kolye ve yüzük ekledinmi süper set odlu sana
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

eh eh eh.yorum süper.veym2 yazdı:hocam bak şimdi yeni gelen şifacı itemleriyle ful oksidant yapsan zırh zaten sana zırh vercek bide ruh kalknıyla zırhın 60 lara 70 çıkıcak +asit ve küdret ful küdret odlunmu bu şekilde 8-9 vuruşta büyücüyü yatırırsınama full oksidant setle belki dizmesi zordur ama dizenelrin memnun olucağanıa eminim bide asitin küdretini azalttılarmı mükemmel olur kemeyiceği büyücü kalmaz bide hayvan çağır sa yada dirençleri açsa tamamdır daha ne olsun hele bnlara bide Evocati'nin Koruması Kolye ve yüzük ekledinmi süper set odlu sana
korkulu nob tınlamıyor bile
- Korkusuzzxsifa
- Cin Avcısı

oLum sen parazit misin ? bana sataşmaktan zevk mi alıyorsun ? kusura bakma 3-0 darp ettiğim adamlarla tekrar vs atmıyorum.Malum zaman kaybıPetcarar yazdı:eh eh eh.yorum süper.veym2 yazdı:hocam bak şimdi yeni gelen şifacı itemleriyle ful oksidant yapsan zırh zaten sana zırh vercek bide ruh kalknıyla zırhın 60 lara 70 çıkıcak +asit ve küdret ful küdret odlunmu bu şekilde 8-9 vuruşta büyücüyü yatırırsınama full oksidant setle belki dizmesi zordur ama dizenelrin memnun olucağanıa eminim bide asitin küdretini azalttılarmı mükemmel olur kemeyiceği büyücü kalmaz bide hayvan çağır sa yada dirençleri açsa tamamdır daha ne olsun hele bnlara bide Evocati'nin Koruması Kolye ve yüzük ekledinmi süper set odlu sana
korkulu nob tınlamıyor bilebir daha söyleyim.şifamla vs atmak istiyordunuz.atarsınız oksidant takımı yaptığımda
şifanızla atmam ama büyü savaş farketmez çaylağım