Merhabalar diyorum zorlada olsa,
İkv yönetimi her ortamda ikvnin diğer oyunlardan farklı olduğunu söylüyorsunuz.Ama sizin farklılığınız herkesi robotlaştırmakmı ? Statları kendimiz dağıtamıyoruz... Yeteneklere max limit getirdiniz. Ve hatta hatta en önemlisi bu, niklerde ilk harf Büyük diğerleri küçük olacak şekildede bir ayarlama yaptınız...Ne yapmaya calısıyorsunuz ?
Herkes istediği sekilde dağıtmalı,yazmalı .. Yanı bunu kısıtlamanızın anlamı ne ? Nikleri kısıtlamanızda yaptıgınız acıklama ; büyük küçük yazılan nikler yöneticilere zorluk çıkarıyor.. Bu mudur yani,senin 2-3 tane yöneticine zorluk çıkarıyor diye ben istedigim şekilde yazamayacakmıyım nikimi...
Ne yapmaya çalıştığınızı kendinizde bilmiyorsunuz galiba ...
Biz oyundaki ÖZGÜRLÜKLERİMİZİ tekrar istiyoruz....
karakter ismini koyarken ÖzGüRLüK istiYorUz !!
karakter ismini koyarken ÖzGüRLüK istiYorUz !!
YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
- xSAYGINBEYx
- İskele Babası

Re: karakter ismini koyarken ÖzGüRLüK istiYorUz !!
Tamamen yanlış düşünüyorsun Büyük küçük nıck neden kapatıldı;
* Karekter taklitleri çok oldugunu için
* YÖNETİME zorluk çektirdiği için
* Konuşma kanalı çok kirlendiği için
şikayet ve öneri için ikvdestek mail atın.
xSAYGINBEYx yazdı:Tamamen yanlış düşünüyorsun Büyük küçük nıck neden kapatıldı;
Konuşma kanalını kirlettiği içinmi ? Sen diğer onlinelere hiç bakmadın sanırsam veya ikvnin 29 lvl sınırında oyunda değildin... Hiçbir şekilde kirlenme söz konusu değildi.. Karakter taklitleri böyle olmuyormu oluyor.. Yönetime zorluk çektirdi diyorsun 2-3 tane yönetici var yada yok onlara zorluk çektirdi diye binlerce kişi nikini robot gibi yazmak zorunda mı ? Yanlış düşünmüyorum, çok doğru söylüyorum.
YeNiLMeZzZ
Bence böyle efendi efendi oynamak iyi ama mesala ünvanlar için iki harfin büyük yazılması serbest kalsın.
Birinin ismi Efendi ünvanı da Efendi, bu kişi Efendiefendi yerine EfendiEfendi diye karakter açabilsin. Mesela böyle bir şey olsaydı ben de FıratÖzgün diye karakter açabilirdim.
Birinin ismi Efendi ünvanı da Efendi, bu kişi Efendiefendi yerine EfendiEfendi diye karakter açabilsin. Mesela böyle bir şey olsaydı ben de FıratÖzgün diye karakter açabilirdim.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
complex yazdı:Bence böyle efendi efendi oynamak iyi ama mesala ünvanlar için iki harfin büyük yazılması serbest kalsın.
Birinin ismi Efendi ünvanı da Efendi, bu kişi Efendiefendi yerine EfendiEfendi diye karakter açabilsin. Mesela böyle bir şey olsaydı ben de FıratÖzgün diye karakter açabilirdim.![]()
Senin dediklerinde doğru ama öyle yapmışken tam olarak harf kullanımı serbest bırakılsa daha iyi olmaz mı ?
YeNiLMeZzZ
- girayankara
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Cevap: karakter ismini koyarken ÖzGüRLüK istiYorUz !!
Sahte karakterlerin çoğalmasından olabilir mesala küçük L(l) harfı ile büyük I (ı) harfi birbirine çok benziyor ,
birde Türkçe'deki yazım kurallarını dikkate alırsak ilk harfin büyük diğerlerinin küçük olması normal maden Türk oyunu diyoruz hakkını verelim değil mi ?
birde Türkçe'deki yazım kurallarını dikkate alırsak ilk harfin büyük diğerlerinin küçük olması normal maden Türk oyunu diyoruz hakkını verelim değil mi ?
XxXaRıZaXxX gibi arıza karakterler görmek istemiyorum.vivaelche yazdı:complex yazdı:Bence böyle efendi efendi oynamak iyi ama mesala ünvanlar için iki harfin büyük yazılması serbest kalsın.
Birinin ismi Efendi ünvanı da Efendi, bu kişi Efendiefendi yerine EfendiEfendi diye karakter açabilsin. Mesela böyle bir şey olsaydı ben de FıratÖzgün diye karakter açabilirdim.![]()
Senin dediklerinde doğru ama öyle yapmışken tam olarak harf kullanımı serbest bırakılsa daha iyi olmaz mı ?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
katılıyorum. ama üslub biraz ağır olmuş. bu konuda katılmıyorum.vivaelche yazdı:Merhabalar diyorum zorlada olsa,
İkv yönetimi her ortamda ikvnin diğer oyunlardan farklı olduğunu söylüyorsunuz.Ama sizin farklılığınız herkesi robotlaştırmakmı ? Statları kendimiz dağıtamıyoruz... Yeteneklere max limit getirdiniz. Ve hatta hatta en önemlisi bu, niklerde ilk harf Büyük diğerleri küçük olacak şekildede bir ayarlama yaptınız...Ne yapmaya calısıyorsunuz ?
Herkes istediği sekilde dağıtmalı,yazmalı .. Yanı bunu kısıtlamanızın anlamı ne ? Nikleri kısıtlamanızda yaptıgınız acıklama ; büyük küçük yazılan nikler yöneticilere zorluk çıkarıyor.. Bu mudur yani,senin 2-3 tane yöneticine zorluk çıkarıyor diye ben istedigim şekilde yazamayacakmıyım nikimi...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bi yere kadar söylediklerin dogru . Ama bi yerdede şuanki sistem mantıklı geliyor .
Suanki sistemin mantıklı olması eski çarların belli olması . Büyüklü küçüklü bi nick gördügümüzde bu beta zamanından kalma bi çar diyebiliyoruz. Buda onların ayrıcalıkları sayılır.
Ancak önceki sistemin gelmesini cok isterdim. nede olsa Nick benim Nickim istedigim gibi koyabilirim. Yöneticiler zorlanıyorsa biraz daha dikkat edebilirler. Nede olsa Yöneticilik okadar kolay bir iş degıl . Sırf onların işi zorlaşıyor diye bütün oyuncuların nicklerine karısmanız biraz ters..
Ben bi kere ikvdestek e mesaj attım. Fakat cevap gelmedi . Gelmesinide beklemezdim zaten bu saatten sonra değiştireceklerini pek sanmıyorum..
Suanki sistemin mantıklı olması eski çarların belli olması . Büyüklü küçüklü bi nick gördügümüzde bu beta zamanından kalma bi çar diyebiliyoruz. Buda onların ayrıcalıkları sayılır.
Ancak önceki sistemin gelmesini cok isterdim. nede olsa Nick benim Nickim istedigim gibi koyabilirim. Yöneticiler zorlanıyorsa biraz daha dikkat edebilirler. Nede olsa Yöneticilik okadar kolay bir iş degıl . Sırf onların işi zorlaşıyor diye bütün oyuncuların nicklerine karısmanız biraz ters..
Ben bi kere ikvdestek e mesaj attım. Fakat cevap gelmedi . Gelmesinide beklemezdim zaten bu saatten sonra değiştireceklerini pek sanmıyorum..
Walla cok haklısın kardeşim.Bende betayım ama keşke zamanında nickimi şekilli olarak yazsaydım.Mesela en çok hoşuma giden nickler gördüm Eminönü'nde " XxJoKeRxX " adlı karakterin okunuşu ve yazı görünüşü tamamen harika mesela bunun gibi bir çok örnek var.Dediğim gibi char isimleri serbest bırakılsın.Hem yönetim ne karışabilir bizim özgün irademize öyle değilmi ? [[[ KONU SABİTLENSİN ]]]vivaelche yazdı:Merhabalar diyorum zorlada olsa,
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel