12 çar ve Son Veda...
seLam ArkadaşLaR...
04.10.2010 tarihde eroy_664@hotmail.com msn adresi Tarafından pc me KeyLogeR atıp 3 Üyelik 12 çar ımı Ele geçirdi ...
Bana Göndermiş oLdugu KeyLoger Programı RAR. ve Size GöktürkLider'i Küfretti Diyerek kandırıyor.
ÇarLarı çaLdımı kendisini Göktürkfaruk,Paşafaruk OLarak Tanıtıyor .
ki bu kişinin böyle bişi yapacagını sanmıyorum.
Kısacası Ben Draqonimxapollo (yusuf)OLarak Artık Son noktayı koymak ve Bırakmam istedim Bunu Yazmamın Sebebi Benim Giden 12 çar'ım Deyil Sizin Kendi Çalarınıza dikkat etmeniz ve msn skyp vs. gibi yerLerden kesinlikle Rar dosya aLmayınız 3 , 4 gündür KeyLoger ı çıkartmaya çalıştım ve bugün başardım Eger sıkıntınız olursa i_z_mir@msn.com dan ulaşın yardım etmeye çalışırım iyi OyunLaR tanıyan tanımayana seLamLaR.
çaLınan 3 Çar Bir kız Arkındı Ondanda çok özür Diliyorum...
Draqonimxapollo(49)Droqonimxapollo(42)Droqonimxxapollo(25)Droqonimllrosll(16)
Doğuxbilge
yukardakiler Lonca ÇarLarım dır.
Darkysf (44) Nerdekalmıştık (40) Slaysxxeqelim (44) Benqeldim (5)
bUNlARDA as çarlarımdır...
Tripkolic,Droqonimxxlady,Droqonimxxabla bunLarda Funda Adlı bayan arkadaşın çarlarıdır..
Herkeze İYİ oyunlar....
üzerimizde Hakkı oLanDan oLmayandan HeLeLLik isterim Benimki HeLaL oLsun...
eL veda >>_ikv_<< dRoqoNiMxX
12 çar ve Son Veda...
Re: 12 çar ve Son Veda...
geçmiş olsun kardeşim bunu yapan velet ikvonline.s5.com adlı sitenin de sahibidir mutlaka benim carlarımı çalmıştı foruma gir bak seni rezil ediyolar gibi laflarla milleti kandırıyor kayloger denen illet programı ancak format attırarak silebilirsin emek hırsızlarının ALLAH belasını versin beni asıl carımı TUAREG ve GueLERMoDeSerTO carımı da izmirli kendisi adı can yakut veya takma adı can yakut ortagı Fuzzy diye bir car bu veletler çaldı msn den program göndererek tekrar geçmiş olsun
iZMİRLimi Dedin Tam Adres Varsa ALıyım veya bir BİLGİN SöyLe Bizde EgeLiYiz KeSeLim VeLet in cezasını Benim okadar emegimi çalmak neymiş görsün.
valla adresini biliyosanız verin ben İzmir'de oturuyorum. bi gidip konuşayım bakayım şununla.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Arasdagli yazdı:valla adresini biliyosanız verin ben İzmir'de oturuyorum. bi gidip konuşayım bakayım şununla.
Bence konuşma şöyle bir büyük bezboll sopasımı dersin adam gibi sopamı dersin sen sumusun de yapıştır sadece ve arkada bakmadan evine git normal hayatına dön:))
Göktürklerfaruk iso bunların bir yeğeni var yada amca oğlu büytün pisliği yapan o onlarınçarlarınıda arada sırada çalıp sanki başkası çalmış ayağına yatıyor sonra onları geriv eriyor alıyor gene calıyor veriyor ne halt yaptıgıda beli degilde epeyce çar caldı.
Ama dedigin gibi bilmem birine küfür ettin diye cıkıyor abartıyorda abartıyor. Bana çok denk geldi başımdan kovuyorum yapıştırıveriyor küfürü çaldığı çarlarda arkadaşlık listesinden yola çıkıyor.
Ha bu arada o çarlar çalındı zati onlardan herşeyi bekleyeblirsin artık gerçek sahipleri degiller bunlar birde Müfezzimmi ne öyle bir çar açmışlardın teğmen genaral onlarıda çaldırdılar çalanda aynı ortamın insanları birbirinden çarları çalıp onları tanıyanalrdan çarları alma yöntemi uyguluyorlar aman dikkat inanma artık o isimlere.