Önemli Duyuru !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Önemli Duyuru !

Mesaj gönderen zeydan »

Rapkoliq yazdı:
Speedy yazdı:çok güzel anlatmışın rapkolip :D de biraz öznel bir anlatımmı olmuş ne

ben seni oyunda gördüm hiç pas vermedin üzüldüm ne iş hatta içine girdim neyse geçelim oraları saç stilinden tanıdım :mrgreen:
Olabilir oyun içerisinde hiç kimse ile muhattap olmam.Çoğu zaman bana atılan PM'lere cevap yazmam;ayrıca slm gönderenlere bile bazen cevap yazmıyorum ama içimden(reelde) a.selam diyorum :)

Oyun içerisinde görürsen hatırlat o zaman seni tanırım:)

iyi forumlar.
yaw sen oyunu bırakmadınmı + bıraktım diye konu açmadınmı ee hala ne duruyon kış kış :mrgreen:
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Selam,

Arkadaşlar konuyu okuyunuz daha sonra öyle-böyle oldu falan filan konularından bıktım.Uyarılarıma dikkat veriniz.

Teşekkürler,
Rapkoliq - M.ali
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

zeydan yazdı:
Rapkoliq yazdı:
Speedy yazdı:çok güzel anlatmışın rapkolip :D de biraz öznel bir anlatımmı olmuş ne

ben seni oyunda gördüm hiç pas vermedin üzüldüm ne iş hatta içine girdim neyse geçelim oraları saç stilinden tanıdım :mrgreen:
Olabilir oyun içerisinde hiç kimse ile muhattap olmam.Çoğu zaman bana atılan PM'lere cevap yazmam;ayrıca slm gönderenlere bile bazen cevap yazmıyorum ama içimden(reelde) a.selam diyorum :)

iyi forumlar.
yaw sen oyunu bırakmadınmı + bıraktım diye konu açmadınmı ee hala ne duruyon kış kış :mrgreen:
ne zaman bıraktı onun ne yapıca belli değilki adam gibi alışverişte yapmıo zaten 100 bn dedi apa ya sonra 90 bn dedi 100 bn olmaz deyince hadi nolur lütfen çok lazım dedi ben gine vermeyince lütfen sevaptır bak yardım etmek dedi bende verdim ama bu anlattıklarım gerçek söliyim size ;)
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Rapkoliq yazdı:Selam,

Öncelikel bu konunun dikkatlice okunmasında ricada bulunurum.

Oyun içerisinde,msn adresim'de,reel'de ve forum'da(imza'da ve konularda) çoğu zaman belirttiğim gibi "Rapkoliq adına (kendi karakterlerim hariç) konuşan kişiler ile alış-veriş veya bir iletişimde bulunmayın!" diye her zaman uyarıyorum !

İmza'da belirttiğim gibi Rapkoliq ve Noktaxrapkoliq adında karakterlerimden başka karakterim yoktur !

Adam oyun içerisinde " Rapkoliq msn adresinden bana küfür etti " diye bölgeden yazıyor.Peki bunun kanıtı ? hadi onuda bırak adamın söyledi msn adresi ile benim msn adresimin arasında dağlar kadar fark var ! her söylenene inanıyorsanız "Şeytan;ben ilahım diyor " onadamı inanacaksınız ?

Ayrıca Ronaldoxprenses ben değilim.(Arkadaşlarımın söylediğine göre) oyun içerisinde Gölge adında biri "Ronaldoxprenses,Rapkoliq'tir bana küfür ediyor "diye söyletiler söylemiş.

Dikkatlice bakınız bu iki karakterden başka hiç bir karakterim yok !
Resim

Kısa bir bilgilendirme:

- Rapkolik,Rapqolikx vs. gibi çarlar senin mi ?
Hayır ! msn adresimde,reel'de,forumda ve oyun içerisinde çoğu zaman belirttiğim gibi Rapkoliq ve Noktaxrapkoliq adında hiç bir karakterim yoktur.Dikkatli olunuz.

- Msn adresin SemXXXX@seyen.net değil mi ?
Hayır ! benim msn adresim Ba...@seyen.net'tir.Başka hiç bir iletişim adresim yok.

- Ama onunda @seyen.net ?
Olsun çoğu kişinin msn adresleri @hotmail.com veya @windowslive.com'dur ona ne denmeli ? ayrıca ben ***seyen.net adresinden msn adresi aldım.

- Dün biri bana(başka karakter ile) ben Rapkoliq'im dedi sen misin ?
Rapkoliq 49 lvl savaşçı,Noktaxrapkoliq 49 lvl şifacı ise benimdir fakat,eskiden aramızda geçen bir konuyu hatırlatın eyer bilirsem bilinki benimdir.Ne olur ne olmaz,bakarsanız(A.... korusun) karakterimi biri çarpar !

- Senin Büyücü karakterin varmı ?
Hayır ! daha önce oldu ama çoktan sildim.Savaşçı ve şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Ayrıca Büyücü karakteri açacağım taktirde arkadaşlarıma ve forum'a bildirerek açıyorum.

- Senin adına açılmış çakma çarlar yüzünden benim (itemlerim vs.) gitti senden istiyorum ?
Tekrarlıyorum ! forumda,reelde,msn adresinde ve oyun içerisinde çoğu zaman dikkatli olmanızı belirttim.Haziran ayına kadar oyuna giremeyeceğimi duyun bir kaç kişi yüzünden çakma karakter açıla bilir.Ayırca bu benim sucun değil senin sucundur.Karakterin adına ve lvline bakmadan item,şifre vs. gibi isteyen olursa hemen verme !

- Açılan çakma çarları nasıl engelleyecem ?
Onu oyala yönetici varsa ona bildir.Şifre vs. gibi şeyler isterse Şikayet Et.Ayrıca (oyun içerisi) resim çekip foruma göndermeyi unutma.

- Çakma çarlar nasıl oluyor ?
Çakma çarlar; "ö,o,i,ı,ü,u,g,ğ" harflerinden bir zıt harf kullanarak çakma çar açılıyor.Örnek;Rapkoliq ve Rapkolıq.

Bir eksiğim veya bir yanlışım varsa belirtiniz.

iyi forumlar,
Rapkoliq.
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen morukkelleci »

zeydan kimden bahsettin gitme konusunda
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Perfectmagician yazdı:
zeydan yazdı:
Rapkoliq yazdı:

iyi forumlar.
ne zaman bıraktı onun ne yapıca belli değilki adam gibi alışverişte yapmıo zaten 100 bn dedi apa ya sonra 90 bn dedi 100 bn olmaz deyince hadi nolur lütfen çok lazım dedi ben gine vermeyince lütfen sevaptır bak yardım etmek dedi bende verdim ama bu anlattıklarım gerçek söliyim size ;)
Pazarlık, sünnetir :mrgreen:
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

gücenll
Kullanıcı avatarı
HayLazzCoCuK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HayLazzCoCuK »

rapkoliq kardeşim çakma çarlardan korkuyosan....

aç bi üyelik gir içine snn adına açılabilecek çakma çarları aç böyle 2-3 üyelik yap bak adına çakma çar açılıyo mu ? ;)
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur

Yavuz Sultan Selim Han

“Genel Sohbet” sayfasına dön