Sevgili Dostlarım Ben Ömer-Evanescence

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ancyraxomer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Sevgili Dostlarım Ben Ömer-Evanescence

Mesaj gönderen Ancyraxomer »

Merhabalar arkadaşlar...

Uzun bi zamandır oyun oynamıyorum malumunuz :))

Yalnız biraz önce Barış kardeşiminden aldığım habere göre Beta charım olan OoOEvanescencEOoO'nın satılacağını ve kendisinin almak istediğini bildirdi bana. Sevgili çalan karaktersiz dostum (her kim ise tanımıyorum kendisi) oyun parası karşılığında satacakmış. 45m istiyormuş. Charın iyisinden anlıyor helal olsun ona..

Sizden bir isteğim var. Ben oyuna giremiyorum. Girsem her türlü toplarım o parayı. Beni eskilerden tanıyan bilen arkadaşlarım bu maddi konuda bana yardımcı olursa günü gelince elbet yardımlarının karşılığını alacaklarını biliyorlar.

Bana Oyun parası verebilecek dostlarım bu konu altında yazarbilirlerse sevinirim..

İyi oyunlar...
Evanescence
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Sevgili Dostlarım Ben Ömer-Evanescence

Mesaj gönderen Rukio »

Abi 10 gün içinde alırdık ya neden konu açtınki :S
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XASLANKRALX »

ömerim daha önce sölemiştim benimde karekterlerim soyuldu sadece elimde full elemnt direnç erkek savaçı setim var oda sana feda olsun...

karekteri elinde bulunduran şahsa sesleniyorum ömerimin karekterini kendine teslim et o karekterle kankamla bi kere görüşim piyasa değeri en az 50 m olan ful erkek savaşçı elemnt direnç seti sana vericem benim sözüm senettir bunuda bütün köşk bilir...

burdan yönetimede sesleniyorum bu arkadaşlarımızı çaresiz bırakıp kendi başlarının çaresine kendilerinin bakmalarına zorlayıp birde iş güzarlık yapmayın adamın tek derdi yıllarca emek verdiği karekterine tekrar kavuşmak...

her şeyi satabilirsiniz hatta dostlarınızıda satabilirsiniz ve yine her şeyi satın alabilirsiniz ama unutmayın gerçek dostlukları satın alamassınız sadece emek verirseniz kazanabilirsiniz...

ömerim inş. seni görmeye alıştığımız karekterine kavuşursun görüşmek üzre...
Kullanıcı avatarı
KiYaMeTCeLLaDi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KiYaMeTCeLLaDi »

XASLANKRALX yazdı:ömerim daha önce sölemiştim benimde karekterlerim soyuldu sadece elimde full elemnt direnç erkek savaçı setim var oda sana feda olsun...

karekteri elinde bulunduran şahsa sesleniyorum ömerimin karekterini kendine teslim et o karekterle kankamla bi kere görüşim piyasa değeri en az 50 m olan ful erkek savaşçı elemnt direnç seti sana vericem benim sözüm senettir bunuda bütün köşk bilir...

burdan yönetimede sesleniyorum bu arkadaşlarımızı çaresiz bırakıp kendi başlarının çaresine kendilerinin bakmalarına zorlayıp birde iş güzarlık yapmayın adamın tek derdi yıllarca emek verdiği karekterine tekrar kavuşmak...

her şeyi satabilirsiniz hatta dostlarınızıda satabilirsiniz ve yine her şeyi satın alabilirsiniz ama unutmayın gerçek dostlukları satın alamassınız sadece emek verirseniz kazanabilirsiniz...

ömerim inş. seni görmeye alıştığımız karekterine kavuşursun görüşmek üzre...
Burhancım sadece daha serin kanlı ve mesafeli kalmanı şiddetle öneririm. Sakın benden habersiz her hangi bir girişimde bulunma.
K i Y a M e T C e L L a D i
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

abi böyle şeyleri görüp duyup yaşayıp serin kanlı olamıyorum aklım almıyo mantıklı düşünemiyorum ne demek ya ben onca emek vericem başkası emeğimi çalacak yönetim geçmiş olsun diycek yapcak bişiy yok diycek bida yaşanmamasını temenni ediyoruz diycek yok öle yama o zamanda adamlar kendi başının çaresine bakar kendi emeğini geri almak için saçma sapan işler yapar durumu bu hale getirenler aklı selim olsunda bunlara bi çare düşünsünler oyuncularını sahipsiz bırakmasınlar bu tür olaylarda yaşanmasın...
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Karakterlerini geri almak elinde Ömer...
Hesabın ve karakterlerin kendine ait olduğunu gerekli yerlere ispatlıyabilirsen karakterlerini sana geri vericeklerdir.
Bir hesaptan bir başka hesaba aktarılmış olsa bile...Karakteri satın almak kadar saçma bir konu yok zaten.Bu yorum üzerine seninde satanında hesapları kapatılabilir.Bunları düşünebilecek kapasitede görüyorum seni.
Bana yar olmayan onada yar olmasın dersin en azından...

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
Ancyraxomer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Neyse sevgili dostum Burhan. Teklifinden ötürü çok teşekkür ederim. Sağolsun Barış kardeşim charı almış. Takımın sende kalsın gelirsem bir gün oyuna şayet o takımlarınla beraber kasarız. ;)

Bu arada ilgilenen diğer ilgili!!! dostlarıma! teşekkür ederim..
Evanescence
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

hayırlı olsun ömerim senin adına çok sevindim biliyorsun her zaman yanındayım bir şeye ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım görüşmek üzere kib...
Kullanıcı avatarı
Ancyraxomer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Selamlarım hapinizi dostlarım,

Uzun bir zaman sonra tekrardan sizlerle oyunda görüşeceğiz umarım. Bu gece saat 11 de sizlerle inşallah görüşeceğiz.
Evanescence
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer

“Genel Sohbet” sayfasına dön