SevkeT yazdı:güzel bi konu olmuş eyüp abi eline sağlık bende farkettım onu Başbuğ - CcCreisCcC - ülkücügenç buna benzer bir sürü nick var bunlarda temizlense iyi olur.
HOPDEDİKS
evet Şevket'in de dediği gibi çok güzel bir konuya değinilmiş siyasi içerikli nickler bence olmaması lazım DEVGENÇ vs. vs. gibi ülkücü genç, reis, başbuğ, gibi nicklerde çocukların kafasını bulandırabilir. İlla yasadışı örgüt ismimi olması lazım ayrıca DEVGENÇ 'in terör örgütü olduğunu ilk defa duydum :shock: faşizme emperyalizme karşı durmak teröristlik mi?
O zamanlarda her güzel olgu her iyi şey kötü amaçlara hizmet etmek isteyenlerce kullanıldı(Aynen DEVGENÇ vs gruplarda olduğu gibi)...Senin kadar biliyorum bende birazcık neyin ne olduğunu...Senin geçtiğin mahalle hiç ikiye bölündü mü? sana hiç soruldumu buradan neden geçiyorsun diye? 8 yaşında küçücük bi velet olduğun halde muhatap alınıp çizgi sınırdan geçtin diye dayak yedin mi sen?...Bişi yazdım ve bunu bilerek hatırlayarak ve de en acısı hatırlamak istemeyerek yazdım...ne yazdığımı biliyorum ve arkasındayım...Bazı konular gülücükleri kaldırmayacak kadar ciddidir...Sana bunu da hatırlatmak isterim...Saygılarımla...
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
SevkeT yazdı:güzel bi konu olmuş eyüp abi eline sağlık bende farkettım onu Başbuğ - CcCreisCcC - ülkücügenç buna benzer bir sürü nick var bunlarda temizlense iyi olur.
HOPDEDİKS
evet Şevket'in de dediği gibi çok güzel bir konuya değinilmiş siyasi içerikli nickler bence olmaması lazım DEVGENÇ vs. vs. gibi ülkücü genç, reis, başbuğ, gibi nicklerde çocukların kafasını bulandırabilir. İlla yasadışı örgüt ismimi olması lazım ayrıca DEVGENÇ 'in terör örgütü olduğunu ilk defa duydum :shock: faşizme emperyalizme karşı durmak teröristlik mi?
O zamanlarda her güzel olgu her iyi şey kötü amaçlara hizmet etmek isteyenlerce kullanıldı(Aynen DEVGENÇ vs gruplarda olduğu gibi)...Senin kadar biliyorum bende birazcık neyin ne olduğunu...Senin geçtiğin mahalle hiç ikiye bölündü mü? sana hiç soruldumu buradan neden geçiyorsun diye? 8 yaşında küçücük bi velet olduğun halde muhatap alınıp çizgi sınırdan geçtin diye dayak yedin mi sen?...Bişi yazdım ve bunu bilerek hatırlayarak ve de en acısı hatırlamak istemeyerek yazdım...ne yazdığımı biliyorum ve arkasındayım...Bazı konular gülücükleri kaldırmayacak kadar ciddidir...Sana bunu da hatırlatmak isterim...Saygılarımla...
Neyin ne kadar ciddi olduğunu biliyorum. O gülücükler size değil kime olduğu aşina ortada. Geçmiş de değil şu anda da bahsettiğiniz olaylar yaşanıyor. Ben yazdıklarımın ve gülücüklerimin yine arkasındayım. Gülerim çünkü hiç olmayacak bir şeye terörist muamelesi yapılıyor. Diyelim ki teröristlerdi o zaman diğer gruplarda teröristti. Neticede aynı şeyler üzerinde duruyoruz. Neticede her iki tarafında canı yandı, ve yanmaya devam ediyor. Siz hatırlamak istemiyorsunuz ama bizler şu an olayı yaşıyoruz ve hala da gülebiliyorsak ne mutlu bize. Tabi ki sizin anlattığınız gibi şiddetli olmayabilir, ama bizler gülmezsek eğer şiddetli bir hale gelecektir. Neyse konu rumuzlar hakkındaydı ve evet siyasi içerikli rumuzlar istemiyoruz... Saygılar bizden...
Bunların en basındada GERİLLA Gelıyor kı benım en gıcık kaptıgım bı ecnebı yaratık cınsıdır kendılerı onların taa ... anladınız sız onu bu tur isimlerı kullananlar anlamlarınıda bılıyordurlar umarım oyunda bılmeyen varsada
Bağımsız, düzensiz çete
Özellikle bir örgütten güç alan, baltalama eylemlerine girişen birlik
Bu birlikten olan kimse. = GERİLLA
Radyasyonxkurucu yazdı:Bunların en basındada GERİLLA Gelıyor kı benım en gıcık kaptıgım bı ecnebı yaratık cınsıdır kendılerı onların taa ... anladınız sız onu bu tur isimlerı kullananlar anlamlarınıda bılıyordurlar umarım oyunda bılmeyen varsada
Bağımsız, düzensiz çete
Özellikle bir örgütten güç alan, baltalama eylemlerine girişen birlik
Bu birlikten olan kimse. = GERİLLA
Ve bunları görmeyıpde benım asık oldugun CcC lere gelıp takılanlar = GERİLLA
Beylerr Size CcC den zarar gelmez siz bu GERİLLA ları aranızdan DEF edın once ........
Saygı ve sevgılerımle Cccxreiss
He bu arada CcC Eskı osmanlı bayragının SİMGESİ eger osmanlıya karsıysan orasıda benı baglamaz ...
Git gerilla ne demek öğren gel öyle cevap yaz. elinin altında google var. Bu kadar cahil kalma. Kaldı ki gerilla dediğin oyundaki kişinin senin gerillaya yüklediğin anlamla yakından uzakdan ilgisi yokdur.
iyice google reklamı yaptınız he:) zaten bahsettiğiniz çarlar eski değilmi bi ton şikayet gelmiştir ki .. kurallar içinde bulup kapatmamışlar. şahsi sorunlar yüzünden yazıldıysa bilemem
Biri demişki gerilla nın ne anlama geldiğini bilmiyorsan Arkadaşım canım benim bunun anlamını öğrenmek için googleye bakmama gerek yok. Ben zaten bu tarz kavramları dersanede öğrencilerime anlatıyorum. Neyse, bazı kesimlerle bu tarz kavramlar üzerine tartışmaya girmiyorum. Siz o kesimlerdensiniz...
Tarih'e bi göz gezdirerseniz eğer şuan ki oyun rumuzlarına bir bakın ve açılan lonca'larada bakın,
Oyun açılalı kaç yıl oldu ve rumuzlara bakın;ccccREİScccc,GERİLLA diyorsunuz yazılış şekline bakın,bu nicklerde Başı büyük diğerleri küçük görebiliyomusunuz?
bir laf var"Geçti bolunun pazarı,sür eşşeği niğde'ye" anlamını biliyormusunuz?Bu saatten sonra bu nickleri söylemenin bi anlamı yok..Yönetim bu nickleri kaldıramaz,banlayamaz neden sonuçta bir emek var rumuz ne olursa olsun char sahipleri bunlara emek harcamış bu saatten sonra emekler'inin gitmesini kimse istemez..Sağcı ve ya solcu olmak bu oyunda kimseyi ilgilendirmez,bu bi oyun ve oyunu oynarsan eğlenirsin,oynamassan birşey yapamazsın.Konunun da özelliğine bakarsanız Devgenç...vs gibi yeni rumuzlarda bi değişime gidilmeli mi bilemem sonuçta emektir ancak şu oyuna siyaset girerse ülke meselesi gibi olur o zaman ne oyunun ne eğlencenin anlamı olur..Dışarıda Siyaset yapıcak çok insan var alın bi çay önünüze saatlerce konuşun istediğiniz siyaseti yapın.Bu saatten sonra birşey de yapılamıyacağı gibi daha da büyütmenin bi anlamını göremiyorum..
Şevket'in de dediği gibi solcu olması ve ya başka olması kimseyi ilgilendirmez
Bırakın siyaseti isteyen istediğini yapsın,siz oyunu layıkıyla oynuyormusunuz ona bakın...
DoCToRXxX yazdı:Siyasetten mi bahsediyorsunuz işte size siyaset;
Tarih'e bi göz gezdirerseniz eğer şuan ki oyun rumuzlarına bir bakın ve açılan lonca'larada bakın,
Oyun açılalı kaç yıl oldu ve rumuzlara bakın;ccccREİScccc,GERİLLA diyorsunuz yazılış şekline bakın,bu nicklerde Başı büyük diğerleri küçük görebiliyomusunuz?
bir laf var"Geçti bolunun pazarı,sür eşşeği niğde'ye" anlamını biliyormusunuz?Bu saatten sonra bu nickleri söylemenin bi anlamı yok..Yönetim bu nickleri kaldıramaz,banlayamaz neden sonuçta bir emek var rumuz ne olursa olsun char sahipleri bunlara emek harcamış bu saatten sonra emekler'inin gitmesini kimse istemez..Sağcı ve ya solcu olmak bu oyunda kimseyi ilgilendirmez,bu bi oyun ve oyunu oynarsan eğlenirsin,oynamassan birşey yapamazsın.Konunun da özelliğine bakarsanız Devgenç...vs gibi yeni rumuzlarda bi değişime gidilmeli mi bilemem sonuçta emektir ancak şu oyuna siyaset girerse ülke meselesi gibi olur o zaman ne oyunun ne eğlencenin anlamı olur..Dışarıda Siyaset yapıcak çok insan var alın bi çay önünüze saatlerce konuşun istediğiniz siyaseti yapın.Bu saatten sonra birşey de yapılamıyacağı gibi daha da büyütmenin bi anlamını göremiyorum..
Şevket'in de dediği gibi solcu olması ve ya başka olması kimseyi ilgilendirmez
Bırakın siyaseti isteyen istediğini yapsın,siz oyunu layıkıyla oynuyormusunuz ona bakın...
Bu konuyu sureklı takıp ettım. Ne yazılırsa yazılsın kendi kendime yorum yazmıyacağım demiştim. Fakat ısmını hatırladığım kadarıyla Can arkadasımızın düşüncüleri heleki son cümlesi çok hosuma gıttı (Bırakın siyaseti isteyen istediğini yapsın,siz oyunu layıkıyla oynuyormusunuz ona bakın). Tartısılması gereken konu aslında budur.
Biri GERİLLA demiş . Faruk bu oyunda karakter ve sergıledığı davranıslar olarak oyunda örnek olabilcek biridir.
Buda kullandığı nic (bana göre herhangı bır sakıncası yok) ile kişilik arasındaki farkı gostermektedır.