Kesınlıkle bu tarz durumlara tamah etmeyın.
Lag gibi durumlar oyunun kendı gereksınımlerı, sunucu ,internet baglantı hızı,teknik problemler,gibi aksaklıklar sebebıyle dogar.
Bu şekilde lag onleyen program dıye bırsey olamaz..
Lagsız Oyun Calıstırmak İçin gereken AntiLagLauncher
Lagsız Oyun Calıstırmak İçin gereken AntiLagLauncher
EskişehirLiyiz Oley.
- Fearles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lagsız Oyun Calıstırmak İçin gereken AntiLagLauncher
Beyler indirmedim ama hırsızlık ile ilgili olduğu kesindir. Dikkat edin derim.
Lag sorunu bizim pcden her ne kadar olsada İKV NİN MODEM VE İNTERNETİNE BAĞLIDIR.
Lag sorunu bizim pcden her ne kadar olsada İKV NİN MODEM VE İNTERNETİNE BAĞLIDIR.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Belki her sitede var ama burdada paylasmakta yarar var diye düşündüm
Boşuna düşünmüssün ök.... yöneticler bilmiyormu lagsız vardında.
İndiren varsa sonra ağlamasın birde her sitede varmış tobee tobeee
TUKAKA
_______________________________H I R S I Z L I K....İ Ç İ N_____________________________
Launcher.exe BU DOSYANIN OYUNUN İÇİNDEKİ GÖRÜNTÜLERLE VE LAGLARLA İLGİSİ YOKTUR SADECE SUNUCUYA GRİRŞ İÇİN KULLNILIR ASIL DOSYA 454MB BOYUTUNDA OLANDIR objects.DAT BU DOSYA DA İŞ BİTER BİLGİNİZE
Boşuna düşünmüssün ök.... yöneticler bilmiyormu lagsız vardında.
İndiren varsa sonra ağlamasın birde her sitede varmış tobee tobeee
TUKAKA
_______________________________H I R S I Z L I K....İ Ç İ N_____________________________
Launcher.exe BU DOSYANIN OYUNUN İÇİNDEKİ GÖRÜNTÜLERLE VE LAGLARLA İLGİSİ YOKTUR SADECE SUNUCUYA GRİRŞ İÇİN KULLNILIR ASIL DOSYA 454MB BOYUTUNDA OLANDIR objects.DAT BU DOSYA DA İŞ BİTER BİLGİNİZE
Ben bunun ne istediğini çok iyi biliyorumda neyse...

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
SAÇMALIYORSUNUZ ! Siz İnternet bağlantısından anlamıyorsanız ben napayım arkadasşlar istemeyen indirmesin beni ilgilendirmez herhangi bi hırsızlık olayı diyorsunuzda ben internet kafelerde calıstım kac sene bilgisayarın herseyini bilirim bunları bana ogretmeyin milletin charınada kalmadım cok sukur kendi charım var eğer öyle düşünüyorsanız sileyim linki olsun bitsin ama yaptıgınız ayıp yargısız infaz denemeden konusmayın lutfen yardım ediyoruz surda bu nankorluk aynı sorun bendede oluyodu baska siteden buldum bunları yapıstırdım buraya benim pc yavas ve oglen vakti giremiorum gece ve sabah girebiliorum o yüzden bunu paylastım yani
EskişehirLiyiz Oley.
ayrıca bu program sadece ikv icin deildir bunuda belirteyim yani ben normalde online oyun oynamam türk oyunu diye oynuyorum bi aralar naight oynardım ikv acıldıgından beri bunu oynuyorum memnunumda kimsenin charında gözüm yoktur..
EskişehirLiyiz Oley.
- Buyuculerkrali
- Acemi Savaşçı
evet bakalım bende indirdim bendede lag oluyo deniyecez gorecez herhangi kötü niyet sezmiyorum ama genede bilemeyiz
Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye , Bir Söyleyene Bakarım Adammı Diye ...
- Buyuculerkrali
- Acemi Savaşçı
Ama şöyle birşey sözkonusu Bende lag oldugu zaman baazı arkadaşlarımda lag olmuyor ve sorunun benden kaynaklandığını düşünüorm.[Fearles yazdı:Beyler indirmedim ama hırsızlık ile ilgili olduğu kesindir. Dikkat edin derim.
Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye , Bir Söyleyene Bakarım Adammı Diye ...
vala kardeş bu insanlar nankor yani yapcak bişey yok isteyen indirmesin zorla indirin dicek halimiz yok hırsızlık yapcak olsaydım zaten her şekilde char soyardım buna emin ol !
EskişehirLiyiz Oley.
- Fearles
- Demirci Çırağı
İNDİRMEYİNLAN YALAN SÖYLÜYOR. BUNUN LAUNCHERİNİ ACIP GİRDİĞİMİZ ZAMAN TÜM ÜYELİK İSMİ ŞİFRE ONA GİDİYOR.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
TMFear
TMFearles
Kacanlar