ARKADAŞLAR PLUS İLE İLGİLİ BİR SORUM VAR!!!!
ARKADAŞLAR PLUS İLE İLGİLİ BİR SORUM VAR!!!!
Arkadaşlar ben plus alacam havale yoluyla. Ama hangi bankaya yatıracam parayı ve nasıl yatıracam bi anlatsanız!!!!!
Re: ARKADAŞLAR PLUS İLE İLGİLİ BİR SORUM VAR!!!!
Araştırma yapmadan onu acma kardeşşş
biride sormus senin gibi yardımcı olabilir
viewtopic.php?f=46&p=89802
biride sormus senin gibi yardımcı olabilir
viewtopic.php?f=46&p=89802
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
tamam kardeşim saolasınn
- yokedicixfurkan
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
-
Prinssof
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar
Eğer sobee veya ttnet Üyesi iseniz:
1: www.üyelikal.com adresinde kendinize üyelik açın.
2: Üyeliğinizi kendi adınıza açıldığı için sonraki yapmanız gereken işlem;
3: P.T.T. gidip ABDULLAH YAZICI ADINA HAVALE YAPACAKSINIZ. YATIRACAĞINIZ MİKTAR 12 TL
POSTA ÇEK NUMARASI: 5460584 ( Gönderim bedeli 1,5 tl )
4: Gönderici kısmına Kendi isminizi soy ismini ve T.C. numarasını yazmanız yeterli.
5: Tekrar www.üyelikal.com adresine girip az önceki aldığımız üyelikle giriş yapıyoruz.
6: Siparişler kısmına giriyoruz TTNET VEYA SOBEE EPİN SİPARİŞ VERİYORUZ ÖDEME SECENEĞİNDE PTT HAVALESİ: 5460584 SEÇİYOR VE ÖDEMEYİ TIKLADIKTAN SONRA SİPARİŞLER KISMINA TEKRAR GİDEREK HAVALE BİLDİR BUTONUNU TIKLIYORUZ ORDA AYNI ŞEKİLDE PTT 5460584 SEÇENEĞİNİ SEÇİYORUZ VE SİZE GELECEK E-PİN BEKLİYORUZ. Stok bekleniyor yazısı geldikten sonra bekliyoruz zaten hemen geliyor.
7: Yaklaşık 10 dk sonra size e-pin gönderilir. Sonra gelen e-pin aktif etmek için.
8: http://www.istanbuloyun.com/ adresine girerek e-pin aktivite yapa bilirsiniz.
Plusunuz Hayırlı Olsun
Alıntıdır..
Eğer sobee veya ttnet Üyesi iseniz:
1: www.üyelikal.com adresinde kendinize üyelik açın.
2: Üyeliğinizi kendi adınıza açıldığı için sonraki yapmanız gereken işlem;
3: P.T.T. gidip ABDULLAH YAZICI ADINA HAVALE YAPACAKSINIZ. YATIRACAĞINIZ MİKTAR 12 TL
POSTA ÇEK NUMARASI: 5460584 ( Gönderim bedeli 1,5 tl )
4: Gönderici kısmına Kendi isminizi soy ismini ve T.C. numarasını yazmanız yeterli.
5: Tekrar www.üyelikal.com adresine girip az önceki aldığımız üyelikle giriş yapıyoruz.
6: Siparişler kısmına giriyoruz TTNET VEYA SOBEE EPİN SİPARİŞ VERİYORUZ ÖDEME SECENEĞİNDE PTT HAVALESİ: 5460584 SEÇİYOR VE ÖDEMEYİ TIKLADIKTAN SONRA SİPARİŞLER KISMINA TEKRAR GİDEREK HAVALE BİLDİR BUTONUNU TIKLIYORUZ ORDA AYNI ŞEKİLDE PTT 5460584 SEÇENEĞİNİ SEÇİYORUZ VE SİZE GELECEK E-PİN BEKLİYORUZ. Stok bekleniyor yazısı geldikten sonra bekliyoruz zaten hemen geliyor.
7: Yaklaşık 10 dk sonra size e-pin gönderilir. Sonra gelen e-pin aktif etmek için.
8: http://www.istanbuloyun.com/ adresine girerek e-pin aktivite yapa bilirsiniz.
Plusunuz Hayırlı Olsun
Alıntıdır..
- Wickedalihan
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
Kardes sakın havale ile plus alımı deme gider 15tl en bende denedim ve 15tlem gitti sakın deneme 15tl veceııne 5 tl saha bırktır git 20 TL(100 kontor) AL 12Tlye plus al sakın ahvale ile alma paran gider demedi deme
-
Prinssof
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Wickedalihan yazdı:Kardes sakın havale ile plus alımı deme gider 15tl en bende denedim ve 15tlem gitti sakın deneme 15tl veceııne 5 tl saha bırktır git 20 TL(100 kontor) AL 12Tlye plus al sakın ahvale ile alma paran gider demedi deme
hiçte bile ben tam 7 kere pttden havaleyle aldım gayette güzel 13.5milyon para veriyorum hiçbir sorunda olmadı.tüm arkadaşlarımda ptt ile alıyor..! :evil: