YETENEKLER HAKKINDA BİR SORU ? ÖNEMLİ LA GİR =)
YETENEKLER HAKKINDA BİR SORU ? ÖNEMLİ LA GİR =)
ARKADASLAR BÜYÜCÜMÜN SAGLAM OLMASINI İSTİYORUM VE BU SECENEKLERDEN HANGİSİ ÖNERİRSİNİZ ONU SORUCAGIM .. İŞTE SECENEKLER = BUZ+METEORİT,METEORİT+ELEKTİRK, ELEKTRK + BUZ , BUZ + CEMBER,METEORİT + CEMBER,ELEKTRİK + CEMBER..... HANGİSİNİ ÖNERİRSNZZZZZZZZZZZZZZZZZZ 
Re: YETENEKLER HAKKINDA BİR SORU ? ÖNEMLİ LA GİR =)
KARDEŞ EĞER BÜYÜCÜYE YENİ BAŞLIYCAKSAN HİÇ KAFANI YORMADAN ŞÖYLE GİT 40 LVL KADAR HATTA 44 E KADAR KARA SENİN METEORİT+ BUZ + KONS BUNDA ŞAŞMA 40 VEYA 44 SONRA YETENKLERİNİ SIFIRLA ELKETİRİK + BUZ + DİRENÇ+ ZİHİN BU YOLU İZLEYEREK ÇOK GÜZEL VE RAHA TBİR BİÇİMDE KASİLABİLRSİN BİDE İTEMLERİNİ AYARLARSAN TAM İİ BİR BÜYÜCÜ OLUIRSUN ZATEN BÜYÜCÜNÜ YAPISIN ANLIYINCA KENDİNDE YETENK KOMBİNASYONLARI YAPABİLRSİN
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Aynı konudan bir tane daha açmışsın sadece isimleri farıklı kardeşim burda meteorit buz veya elektirk çember farketmez.Üstündeki itemler ve yeteneği zamanında kullanman önemlidir.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
Önemli olan büyücüyü kullanabilmektir güzel kardeşim..Burda herkes birşey söyler..Büyücünün sağlam olmasını istiyorsan emek harcaman gerekli..Burada verilen bilgilerle bir yere kadar...
TüRk
Büyücülük sanattır , icrası zor olan bir mecradır
Büyücülük sanattır , icrası zor olan bir mecradır
- forum96
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
herkes kendine uyan taktigi kendi bulsa daha güzel olur benim taktigim sana uymaz senin taktigin bana yeter artık açmayın söyle boş konular
- physcopath
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
bak kardeşim ben şöle yapıom ve kasmada bire bir 30 lwlde 15 meteorit 15 bilgisi 15 buz 15 bilgisi ondan sonra full konsantrasyona ver 38 de bitio 1 artıo sonra 44 e kadar hep zihine ver 44 de gbm ye gir 15 buz 15 bilgisi 15 elektirik 15 bilgisi 15 direnç öbürlerinede istedğin gibi ver kolayca 49 olursun meranda full çok rahat kasarsın hemde 40 a kadarda konsantrasyon ile kesemediğin yaratık kalmas yardımcı olabildiysem ne mutlu