Grup Bölgeleri ve Muhtemel Giriş Yerleri [TEZ]
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Grup Bölgeleri ve Muhtemel Giriş Yerleri [TEZ]
bana göre hiç beklemediğimiz bir yerden sonradan ekleme olarak çıkacak (Yeraltı gibi)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Mısır çarşısını düşünme nedenim ise o zamanların en güvenli yeri idi ve genç bilgililer buraya inşa etmiş olabilir.Oyuna sonradan eklenecek bir giriş kapısı olarak konulabilir.
Bakin işte burdaki mısır çarşisinda kimsenin bilmediği bir yer alti konseyi var yani teşkilatin önde gelenleri burda toplanti yapiyorlar mesela agah bey mesela komutan vb o yüzden buda elendi
Bakin işte burdaki mısır çarşisinda kimsenin bilmediği bir yer alti konseyi var yani teşkilatin önde gelenleri burda toplanti yapiyorlar mesela agah bey mesela komutan vb o yüzden buda elendi
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
o kadar beklemediğimiz birşey değildi yeraltı.hatta eski forumda ararsan hala bulabilirsin sanırım o kapının resmini yeni bölge girişi diye.tabi ben şahkobrayı savunuyordum yanıldımturkoxHAMSTER yazdı:bana göre hiç beklemediğimiz bir yerden sonradan ekleme olarak çıkacak (Yeraltı gibi)
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Petcarar yazdı:o kadar beklemediğimiz birşey değildi yeraltı.hatta eski forumda ararsan hala bulabilirsin sanırım o kapının resmini yeni bölge girişi diye.tabi ben şahkobrayı savunuyordum yanıldımturkoxHAMSTER yazdı:bana göre hiç beklemediğimiz bir yerden sonradan ekleme olarak çıkacak (Yeraltı gibi)
örnek verdim.çünkü arkadaşın resim le verdiği bölümler oyunun başından beri var.tamam oyunda herşey önceden tasarlanııyor ama bu kadarde önceden tasarlanacak bir şey değil bence bu.sonradan eklenebilir.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
O kapi eski forumda çok dönerdi ve ordan geldi dediğin gibi belki yaniliriz belki özle bir yer yapilir ordan gireriz belli olmazturkoxHAMSTER yazdı:Petcarar yazdı:o kadar beklemediğimiz birşey değildi yeraltı.hatta eski forumda ararsan hala bulabilirsin sanırım o kapının resmini yeni bölge girişi diye.tabi ben şahkobrayı savunuyordum yanıldımturkoxHAMSTER yazdı:bana göre hiç beklemediğimiz bir yerden sonradan ekleme olarak çıkacak (Yeraltı gibi)
örnek verdim.çünkü arkadaşın resim le verdiği bölümler oyunun başından beri var.tamam oyunda herşey önceden tasarlanııyor ama bu kadarde önceden tasarlanacak bir şey değil bence bu.sonradan eklenebilir.
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Philotheos konulu yazını önceden paylaşmıştım
Güzel konu olmuş ancak şuan Mısır Çarşısı daha bir önde görünmekte
Tarihçeye bakarsanız Büyük Postane baskını sonrası Mısır Çarşısı altına bir yer inşa edilmiş Yükseliş Cemiyeti için 
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
Sığınak girişinin görüntüsü ilk mesajda dediğim gibi kanalizasyon kapağı tarzında parmaklıklı.Şöyle düşünelim içi boş bir silindir,bir ucunca 2-3 tane parmaklık var arkası görünüyor.Giriş böyle bir yer fakat şuanda ne eminönünde ne mısır çarşısında öyle bir yok.
Büyük postahane daha sonradan oyuna eklenebilir.Çünkü oyun için önemli bir yer.Fakat nereye eklenecek?Büyük Postahane,Mısır çarşısına ve Bankaya yakın bir yer.Ama yakın yerlerin hepsinde dandik binalar var.Büyük postahane şuan eklenirse saçma olur.Sığınaklar 69da bitmiş,Büyük postahane daha eskilerde inşa edilmiş.Sirkeci Tren Garı da olamaz orası 80lerde yapılan bir yer.
Ya dediğim gibi eminönünde şuan var olan bir yere bir obje eklenip gireceğiz
Ya Mısır Çarşısından geçmek için bir yer
Ya da Eminönü haritası genişletilip yeni bir yer eklenebilir.
beni savunan herkese de teşekkürler.
Büyük postahane daha sonradan oyuna eklenebilir.Çünkü oyun için önemli bir yer.Fakat nereye eklenecek?Büyük Postahane,Mısır çarşısına ve Bankaya yakın bir yer.Ama yakın yerlerin hepsinde dandik binalar var.Büyük postahane şuan eklenirse saçma olur.Sığınaklar 69da bitmiş,Büyük postahane daha eskilerde inşa edilmiş.Sirkeci Tren Garı da olamaz orası 80lerde yapılan bir yer.
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
a4xx yazdı:Sığınak girişinin görüntüsü ilk mesajda dediğim gibi kanalizasyon kapağı tarzında parmaklıklı.Şöyle düşünelim içi boş bir silindir,bir ucunca 2-3 tane parmaklık var arkası görünüyor.Giriş böyle bir yer fakat şuanda ne eminönünde ne mısır çarşısında öyle bir yok.
o dediğin parmaklıklı kanalizasyon daha önceden çemberlitaş diye geçiyordu
NewKULL
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Mısır çarşısının sonundaki Kapı dan giricez "Eminim"
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Güzel paylaşım olmuş.Emeğine sağlık.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX