Grup Bölgeleri ve Muhtemel Giriş Yerleri [TEZ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Grup Bölgeleri ve Muhtemel Giriş Yerleri [TEZ]

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

bana göre hiç beklemediğimiz bir yerden sonradan ekleme olarak çıkacak (Yeraltı gibi)
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Mısır çarşısını düşünme nedenim ise o zamanların en güvenli yeri idi ve genç bilgililer buraya inşa etmiş olabilir.Oyuna sonradan eklenecek bir giriş kapısı olarak konulabilir.
Bakin işte burdaki mısır çarşisinda kimsenin bilmediği bir yer alti konseyi var yani teşkilatin önde gelenleri burda toplanti yapiyorlar mesela agah bey mesela komutan vb o yüzden buda elendi
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

turkoxHAMSTER yazdı:bana göre hiç beklemediğimiz bir yerden sonradan ekleme olarak çıkacak (Yeraltı gibi)
o kadar beklemediğimiz birşey değildi yeraltı.hatta eski forumda ararsan hala bulabilirsin sanırım o kapının resmini yeni bölge girişi diye.tabi ben şahkobrayı savunuyordum yanıldım :P
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Petcarar yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:bana göre hiç beklemediğimiz bir yerden sonradan ekleme olarak çıkacak (Yeraltı gibi)
o kadar beklemediğimiz birşey değildi yeraltı.hatta eski forumda ararsan hala bulabilirsin sanırım o kapının resmini yeni bölge girişi diye.tabi ben şahkobrayı savunuyordum yanıldım :P

örnek verdim.çünkü arkadaşın resim le verdiği bölümler oyunun başından beri var.tamam oyunda herşey önceden tasarlanııyor ama bu kadarde önceden tasarlanacak bir şey değil bence bu.sonradan eklenebilir.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

turkoxHAMSTER yazdı:
Petcarar yazdı:

örnek verdim.çünkü arkadaşın resim le verdiği bölümler oyunun başından beri var.tamam oyunda herşey önceden tasarlanııyor ama bu kadarde önceden tasarlanacak bir şey değil bence bu.sonradan eklenebilir.
O kapi eski forumda çok dönerdi ve ordan geldi dediğin gibi belki yaniliriz belki özle bir yer yapilir ordan gireriz belli olmaz
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Philotheos konulu yazını önceden paylaşmıştım :) Güzel konu olmuş ancak şuan Mısır Çarşısı daha bir önde görünmekte ;) Tarihçeye bakarsanız Büyük Postane baskını sonrası Mısır Çarşısı altına bir yer inşa edilmiş Yükseliş Cemiyeti için :)
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
a4xx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen a4xx »

Sığınak girişinin görüntüsü ilk mesajda dediğim gibi kanalizasyon kapağı tarzında parmaklıklı.Şöyle düşünelim içi boş bir silindir,bir ucunca 2-3 tane parmaklık var arkası görünüyor.Giriş böyle bir yer fakat şuanda ne eminönünde ne mısır çarşısında öyle bir yok.

Büyük postahane daha sonradan oyuna eklenebilir.Çünkü oyun için önemli bir yer.Fakat nereye eklenecek?Büyük Postahane,Mısır çarşısına ve Bankaya yakın bir yer.Ama yakın yerlerin hepsinde dandik binalar var.Büyük postahane şuan eklenirse saçma olur.Sığınaklar 69da bitmiş,Büyük postahane daha eskilerde inşa edilmiş.Sirkeci Tren Garı da olamaz orası 80lerde yapılan bir yer.

Ya dediğim gibi eminönünde şuan var olan bir yere bir obje eklenip gireceğiz
Ya Mısır Çarşısından geçmek için bir yer
Ya da Eminönü haritası genişletilip yeni bir yer eklenebilir.

beni savunan herkese de teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Kullgeretta »

a4xx yazdı:Sığınak girişinin görüntüsü ilk mesajda dediğim gibi kanalizasyon kapağı tarzında parmaklıklı.Şöyle düşünelim içi boş bir silindir,bir ucunca 2-3 tane parmaklık var arkası görünüyor.Giriş böyle bir yer fakat şuanda ne eminönünde ne mısır çarşısında öyle bir yok.

Büyük postahane daha sonradan oyuna eklenebilir.Çünkü oyun için önemli bir yer.Fakat nereye eklenecek?Büyük Postahane,Mısır çarşısına ve Bankaya yakın bir yer.Ama yakın yerlerin hepsinde dandik binalar var.Büyük postahane şuan eklenirse saçma olur.Sığınaklar 69da bitmiş,Büyük postahane daha eskilerde inşa edilmiş.Sirkeci Tren Garı da olamaz orası 80lerde yapılan bir yer.

Ya dediğim gibi eminönünde şuan var olan bir yere bir obje eklenip gireceğiz
Ya Mısır Çarşısından geçmek için bir yer
Ya da Eminönü haritası genişletilip yeni bir yer eklenebilir.

beni savunan herkese de teşekkürler.

o dediğin parmaklıklı kanalizasyon daha önceden çemberlitaş diye geçiyordu :)
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Mısır çarşısının sonundaki Kapı dan giricez "Eminim" :)
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Güzel paylaşım olmuş.Emeğine sağlık.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön