kısa bir ayrılık

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
CESURASLAN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

kısa bir ayrılık

Mesaj gönderen CESURASLAN »

ResimResimResimResim aile hayatı ve çalışma nedeniyle bir süre oyunda olmayacam benim yerime yegenim selim olacak herkese saygılar iyi oyunlar
sancak
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Re: kısa bir ayrılık

Mesaj gönderen sancak »

Tekrar geri dönmen dileğiylede .. Bu Epe+Buluşma hatıralı fotoğrafını koymandaki amacı anlamış değilim.Ya da anladığım kadarıyla tribüne oynuyorsun :)

Örneğin : Çantana bakacak olursak üzerine sözde paintte bi kaç çizik atmışsın.Resmi biraz büyülttüğümüzde her şey kabak gibi çıkıyor. :)

Resim

Bütün Sayılar aynı çizgide olması gerekirken sondaki '0' biraz aşağıda kalıyor .Çantada 992m 584 bin küsür para var gibi görünüyor ancak onu biraz büyülttüğümüzde çantadaki sonundaki ''0'ın sonradan paintte amatörce eklendiği çok belli :) Aslında orada bulunan para 99m 258bin var :)

Bu seni ne ilgilendirir derseniz ;
* Böyle bir foto koyulmuş ise herkese hitap eder ve burdaki olayı anlamayabilir :)

Herkesin ne ise öyle görünmesini isterim :)

Batalla
PhxMecnun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PhxMecnun »

Merhaba,

git ve geri donme diyecem olmayacak...

umarim bir daha bilip bilmeden birilerine HIRSIZ gibi kelime kulanmazsın kufurler etmezsin....

HIRSIZ diye sucladıgın ben caldigin dedigin kisi ile konustum Prewet ile bana yok senle ne alakası var ben itemlerimi calanın kim oldugunu biliyorum diye cevapla karsılastım senle konustuysa sende kimin HIRSIZ olabilecegini ogrenmişsindir umarım....

Kimseyi Bilip bilmeden ZAN altında bırakma az ADAM ol....
Saygılarımla..

Resim

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG

Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...

PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat
TUAREG
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TUAREG »

la mecnun sen loncamda hırsız yok diyon al sana örnek Msyt diger carı Phxbymsh ayrıca phxlord herkesten item dileniyodu bi ara boş konuşma ahmet abi yerine sen defol bu oyundan hırsız timi lonca bile degilsiniz konuşup duruyon çakal
PhxMecnun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PhxMecnun »

TUAREG yazdı:la mecnun sen loncamda hırsız yok diyon al sana örnek Msyt diger carı Phxbymsh ayrıca phxlord herkesten item dileniyodu bi ara boş konuşma ahmet abi yerine sen defol bu oyundan hırsız timi lonca bile degilsiniz konuşup duruyon çakal

işte çakalın biri daha aynı çakalıgı Büyükxpatron da yapıyordu ama nedense forumda çaldıgı item resimleri yayınlanıyor Hırsız olan belli..

benim grupta birinin item caldıgını neden forumda resmini goremiyorum cok merak ediyorum madem hırsız bir grupda neden resim yok forumda yani yaptıgınız hırsızlık olaylarını baskasının ustune mi yıkmak niyetiniz boş yere ugrasmayın Phx grubunda kimse hırsızlık yapmaz bunu herkes bilir siz kendi halinize bakın sen cesuraslana ahmet abi diyorsan bana amca demen lazım yaşından buyuk laf etme ADAM OL.......
Saygılarımla..

Resim

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG

Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...

PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat
KARTALGENCO
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KARTALGENCO »

phxmecnun sıpası cesur abi yaşını adam gibi sölüyo 32 sen 39 diyon sanki umrumuzda 39 yaşında olman o saygıdeger biri ama sen çakalsın
KARTALGENCO
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KARTALGENCO »

yukardaki resme ve isme bak çakal olan kim belli ASLANIN en çok .. ettigi hayvan çakaldır o da sen olyon bu durumda
TUAREG
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TUAREG »

lan mecnun adam bıraktı oyunu daha konuşup durma sıpa amca demem lazımmış onun bunun oglu biz yaşa degil kişilige hörmet ederiz sen gel ben senin agzını burnunu bi kıramda amcayı gör

“Genel Sohbet” sayfasına dön