Hikaye [3] Row we Tit Loncası Barış günü Dew Komodo görewi

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Hikaye [3] Row we Tit Loncası Barış günü Dew Komodo görewi

Mesaj gönderen Sancakxyazar »

Oyuncular:

Tit Loncası
Row Loncası
Titxdelikurt
Rowxberru
Rowxgloyn

DİKKAT: Okuyacağınız Hikaye tamamen iki Lonca arası dostluk bazında hazırlanmıştır. Lütfen yorum yaparken 2. bir kişiyi aşağlayıcı konuşmalarda bulunmayalım..! Kimse kimseden üstün değildir bu hikayede… !

…ılıman bir yaz akşamı… Kıyamet vakti tüm görkemi ve heycanıyla devam ederken insanlarda bu kıyametten bir tablo kadar güzel olan İstanbulu korumaya devam ediyordu. Komuntan artık sivri adanın tehlike altında olduğunu anlamış acil dev komodonun yok edilmesi gerektiğini biliyordu. Ve bunu hem arz hem lodos klanına duyurmuştu. Bu olayı duyan lodos ve arz klanın ileri gelen loncaları hemen toplanmaya başlamışlardı. Arz klanından olan Row loncası toplanıp en iyi adamları ile yola çıkmışlardı. Önlerinde Rowxberru cesurca adaya doğru hareket etmişlerdi. Lodos klanında ise bu iş için en ideal Titx loncası seçilmişti. Onlar çoktan toplanmış ada girişinde son ayarlarlamalarını yapıyorlardı. Bir anda delikurt Loncasına “İksirlerimide kasadan alıp geleyım. Siz komodonun oraya gidip beni bekleyin sakın müdahale etmeyin!” diyerek metoor kasaya doğru yöneldi. Ardından Tit Loncası komdonun yanına doğru gitti.Bu sırada Çeteçi mağrası dolaylarında Row loncası adaya doğru gidiyordu. Delikurt iksirlerinide aldıktan sonra çantasını kontrol etti her şeyinin tamam olduğunu anlayıp yola koyuldu. Bab-ı aliden çıkıp dereyolundan aşağı geçen deli kurt mavi engereklerin oradan adaya geçti. Bu sırada Row loncası çoktan adaya varmış ada örsünün orada son kontrollerini yapıyordu. Bir anda delikurt aralarında gören Row üyeleri saldırmaya başladı. Rowxberru hemen Loncadaşlarına “Arkadaşlar bırakın geçsin bugün savaş günü değil barış günüdür.! “ Dedi bunun üzerine delikurtu bıraktılar. Delikurt teşekkür ederek geçti.Sonrasında Row Loncasıda dev komodo nun olduğu yere geldi. Sonrasında delikurt ve berru kendi aralarında zar atarak ilk hamleyi kimin yapacağı hakkında karar veriyorlardı ve Row loncası kazandı. Tit üyeleri bundan biraz rahatsız olsada komuntanın verdiği görev yüzünden ses çıkarmıyorlardı. İlk hamleyi bir asit saldırısı ile yapdı berru. Dev komodo tam berruya yönelmişken Gloyn nara ile kendine çekdi komodoyu. Cesurca saldırıyor fakat ağır asit hasarları alıyordu. Bu sırada diğer üyelerde komodoya vurmaya başladı. Tit üyeleride yardım ediyordu. Bu sırada gloyn aldığı ağır asit darbeleri ile bitkin bir durumdaydı neredeyse ölecekdi. Berru hemen iyleştirme büyüsünü aktifleştirdi. İlk darbeyide onun yapması yüzünden dev komodo bu işe biraz sinirlenmiş gibiydiki berrunun üzerine gitti. Gloyn bir köşeye çekilmiş dinlenirken komodo berruya ağır hasarlar veriyordu. Tit ve Row lonca üyeleri ne kadar uğraşdıysada dev komodoyu kendi üstlerine çekmeyi başaramadı. Bu sırada neredeyse berru ölecek durumdaydı kudreti neredeyse tükenmiş artık son saniyelerini yaşıyor diyebilirdi. Bu sırada delikurt ise ada girişindeki berrunun kendisine yaptığı iyliği hatırladı. Hemen çantasına yöneldi çantasından çıkardığı şarap iksirinden bir adet içti. Ve artık kendini tamamiyle güçlü ve cesaretli hissediyordu. Hemen komodoya yöneldi. Ne olursa olsun berruyu kurtarmalıyım diye mırıldandı… Bunu duyan diğer insanlarda şaşırdı… Bu sırada berru iyice bitkin durumdaydı. Ve son bir kritik iyleştirme büyüsü ile kendini toparladı fakat bu büyük hasarlara karşı en fazla bir dakika dayanabilirdi. Bir anda büyük bir nara sesi geldi… Sonrasında komodya bir ağır darbe bir sert darbe sonrasında komodo darbelerin geldiği yöne doğru yöneldi berru kurtulmuştu artık hemen bir köşeye geçip meditasyon yaparak oturdu. Kendini toparladıktan sonra başını kaldırıp komodoyu kimin çektiğine bakıyordu… Evet… Evet… Bu delikurttu şaşırdı ! Bir yandanda Lodos şifacılar büyük bir özveri ile delikurtu şifalıyorlardı… Artık komododa pes etmek üzereydi… Gloynda kendini toparlamış güçlü bir edayla komodaya yöneldi birkaç darbe delikurtla birlikte indirdiler ve en sonunda Komodo ölmüşdü… Zafer çığlıkları atıldı… Meydan adeta bir sevinç alanına dönmüştü… Sonrasında berru ayağa kalktı ve delikurta doğru yöneldi… Elini uzattı ve tokalaştılar… Sonrasında iki loncada ayrı ayrı geldiği mekandan birlikte iç içe dostça komutanın yanına doğru yöneldiler… Komutan delikurt ve berruya bir madalya verdikten sonra… Burada İstanbulun kurtulmasından klanın dostça başardığı bir işi konuşuyoruz… İstanbul halkı bu iki azılı düşmanın böylesiye birbirlerine fedakarlık gösdermesine çok şaşırmışdı. Ama hem Berrunun hem delikurtun yaptığı Centinmenlikler takdire değerdi… Bu loncalar artık barışmışmıydı ? Delikurt ile berru artık sadece bir dostmuydu? Bunları ancak onların kararları belirleyebilirdi… Ama unutulmamalıdırki kıyamet gününden kurtulmanın tek yolu birliktir…!

Biraz saçma gibi gelebilir ama aradaki dostluğun önemini vurgulamak istedim iyi forumlar... Yakında yeni hikayelerimle buluşmak üzere iyi forumlar ;)
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Re: Hikaye [3] Row we Tit Loncası Barış günü Dew Komodo görewi

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Eline sağlık yine akıcı bir çalışma olmuş, yalnız kim olduğun ile ilgili bir tahminde bulunmak istiyorum, sanırım Karika sın :D
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Sancakxyazar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Sancakxyazar »

Titxdelikurt yazdı:Eline sağlık yine akıcı bir çalışma olmuş, yalnız kim olduğun ile ilgili bir tahminde bulunmak istiyorum, sanırım Karika sın :D

Yok yemin ederim o değilim aslında bir çok kişi beni tanıyor evet! Ama belkide çoğu kişiye elimde olmadan oyuna bazen kapılıp sinirlenince kendimi kötü tanıttım. Ama artık gerçeklerin farkına vardım oyunun dostça bir şekilde oynanması gerektiği bilincindeyim.! Bu yüzden kendimi ikv hakkında hikayeler yazmaya adadım ve hoşumada gidiyor :D :lol:
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Eline sağlık. :P
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Parthenious
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Parthenious »

Eline sağlık, yine güzel bir çalışma olmuş. Devamını bekliyoruz..
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
Kullanıcı avatarı
Syrus
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Syrus »

Buradada yetenekLi arkadaşLarımız var :) Bende uğraşıyordum böyle yazılarLa. :) Tebrik ederm qüzeL bir yazı dizisi ;)
~ ᴶ ᵁ ร ᵀ ᴱ ~

Şansın yok.. Bunu kuLLan!

FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tolun »

Serinin devamını merakla bekliyorum.
~~ Tolun ~~

THE END
Kullanıcı avatarı
bygloyn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bygloyn »

başarılarının devamını dilerim eline sağlık !
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Üstad buda diğerleri gibi muhteşem olmuş.. ;) Sen bu işi bayağı iyi biliyorsun zamanı gelince inş bende bu hikayelerin birinde yer almak isterim :D Neyse eserlerinin devamını heycanla beklemekteyim ;)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Lodos klanında başka lonca mı bulamadın da tit ile ROW'u aynı kefeye koyuyorsun :D
sözde tit loncasında ben delikurttan başkasını tanımıyorum :D
Neyse emeğe saygı, teşekkürler..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem

“Genel Sohbet” sayfasına dön