Merhaba arkadaşlar.
Oynadğım online oyunlar içinde en ok hata veren İkv.Oyunun basından beri çözülemeyen tek sorun.Yeni gelecek bölgelerin testleri bittikten sonra bence bu konuyla ilgilenilmeli.Olur olmaz yerlerde kritik hata yiyoruz.Em'de 1 dakka kala hata,maden çekerken hata,ticaret yaparken hata,savaşta hata orda hata burda hata.Sıkıcı bir hal almaya başladı.İkv desteğede gönderdim,sizde desteklerseniz sevinirim..
Şu hatalara çözüm bulunsun artık !
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Şu hatalara çözüm bulunsun artık !
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
Sheytanist*
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Re: Şu hatalara çözüm bulunsun artık !
bir ara gm zembekoğlu sancağa ziyarete geldi bn yanımda bir arkadaşımla hidralarda akrep kesioduk (hidralar açılmamışdı) yanımıza geldi ona bunu söledim bu hata çok fazla olmaya başladı durduk yere düşüyoruz dedim oda inanmadı bndn kaynaklandığını söyledi ve bölgeye yazdı baya kişidede aynı sorun çıkdı bununla ilgilencez deyip geçişdirdi ama hal aynı hataları alıyoruz çok güsel ilgilendiniz teşekkürler yanı hemende çözüldü sorun daha çoooooook bekleriz bu hatanın çözülmesini madem bir şeye söz veriyorsunuz yapın yapmayacaksanız yapmıyoruz deyin
Drowxdadawa
Arkadşaım bunu anlamıyacak ne var silkroad online suncularının kalitesi ile türk yapımı ikvonline suncunun kalitesinden kaynaklanıyor aradaki fark cok basıt bırakta olsun hata türk malı bu türk malzemedne calmış mevlut ağabey D
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
Çalmasınlar olm adam gibi oynayalımSaDRaZaM yazdı:Arkadşaım bunu anlamıyacak ne var silkroad online suncularının kalitesi ile türk yapımı ikvonline suncunun kalitesinden kaynaklanıyor aradaki fark cok basıt bırakta olsun hata türk malı bu türk malzemedne calmış mevlut ağabey D
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
Sheytanist*
Sheytanist*
eeeee pls paket fiyatlarını 50 tl yapsalar herkes itiraz eder ikv de haklı paraları buna yetiyor demek ki
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
- TURKXWARRIOR
- Salgın Koruyucusu
Susun be vitaminsizler 
ARAMADIKÇA DÜŞMAN BULDUM HASIM, SOLUM, SAĞIM...
Turkxwarrior/ Eminönü
Turkxwarrior/ Eminönü
hata oyunda çok biz bu hatalara artık alıştığımız için bazen isyan etsekte, görmezden gelebiliyoruz.
misal zihin attığım kişi eğer ben zihin attığım esnada yürüyor ve başka bir yere 2. bir defa tıklamadı ise adam zihinli bir şekilde gidiyor zihinli ama gidiyor. bu sadece bir tanesi ama en yoğun olarak yaşadığımız hata oyundan düşmeler.
oyun merkezi ankaraya taşınmadan önce sanki biraz daha iyiydi. güncellemeden evvel çözülmesi gereken acil sorunlardan biri bana göre.
misal zihin attığım kişi eğer ben zihin attığım esnada yürüyor ve başka bir yere 2. bir defa tıklamadı ise adam zihinli bir şekilde gidiyor zihinli ama gidiyor. bu sadece bir tanesi ama en yoğun olarak yaşadığımız hata oyundan düşmeler.
oyun merkezi ankaraya taşınmadan önce sanki biraz daha iyiydi. güncellemeden evvel çözülmesi gereken acil sorunlardan biri bana göre.

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
BAĞLANTI PROBLEMİNİ BENDE Bİ ARA DİLE GETİRDİM AMA BAZI KENDİNİ ÇOK BİLMİŞ ARKADAŞLAR HATANIN BENDE OLDUĞUNU ARAŞTIRMADAN SUÇLADILAR FAKAT AMACIM DAHA KALİTELİ Bİ OYUN OYNAMAK ADINA PROBLEMİN GİDERİLEBİLMESİYDİ UMARIM YETKİLİLER BU KONUYU DİKKATE ALIP İLGİLENİRLER.
yok kardeşim bizlen falan alakası yok. başka oyunlarda bu kadar düşmüyorum ikv'de düştüğüm kadar...ByBagginS yazdı:BAĞLANTI PROBLEMİNİ BENDE Bİ ARA DİLE GETİRDİM AMA BAZI KENDİNİ ÇOK BİLMİŞ ARKADAŞLAR HATANIN BENDE OLDUĞUNU ARAŞTIRMADAN SUÇLADILAR FAKAT AMACIM DAHA KALİTELİ Bİ OYUN OYNAMAK ADINA PROBLEMİN GİDERİLEBİLMESİYDİ UMARIM YETKİLİLER BU KONUYU DİKKATE ALIP İLGİLENİRLER.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Ah şu hatayı bide ben alsam :roll:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.