Lütfen 2dknızı ayırın...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
arnavuttt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Lütfen 2dknızı ayırın...

Mesaj gönderen arnavuttt »

9nisan2010 gecesi yer altında bulunan arkadaşalrında şahit odluğu gibi nirvanaxamiral denilen carla bi tartsmam oldu bu carın bana küfr ettiğini ve konuyu bölgeye tasdgmda bana karslık verdiğini oyunda olan herkes bilior buna karsılık aynı car nirvanaxamiral baltacım-altıngurur gibi arkadaşlarmzada aynı davranışı sergilediğinden onlarda konuya eşlk etmişlerdi fakat her ne sebebdnse çok saygı değer düzenli oyunda bulunan olayları takip edenen yöneticilerimiz beni susturmus eğer haksız olsam bu konuya gerek bile duymazdım ama yöneticilik sadece bi karakteri susturmak yada gelen bir maile bakmak değildir umarım duyarlı arkadaşlarımda buraya yazıp nirvanaxamiralın nasıl bi kişi oldugundan bahseder de zahmet edip değerli yöneticilerimizde okur bunu herkese ii oyunlar dilioyurm...
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: Lütfen 2dknızı ayırın...

Mesaj gönderen okeyyes »

Senden önce davranmışlar demekki bazen onlar milleti cileden çıkartmak için ellerinden geleni yaaprlar.

Hatta boyle cezalar almalarını bile sağlarlar amaç kötü söz soylerip print + yasaklarlar aa bakmısın ceza almısısn sen onlardan bir kötü söz duydummu önce yasakla sonra print edip Ana sayfada şikayet bölümünden ilettimmi o kişide ceza alacaktır.

Bir bolgeden tartışırsan ceza kaçınılmazdır özel konuş be arakdaş bölgeyi kirletmekten almısın cezayı bence.

Sabır açılır bölgeden tartışma derim.
Kullanıcı avatarı
arnavuttt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen arnavuttt »

saolasın kardeş zahmet edip yazmıssın bölgeyi kirletme diorsun da gecenin 2siydi sayılı kişi vardı oyunda ben nirvanaxamiral böyle böyle yapıor deynce 2-3 arkdsada aynısını yapmış onlarla başladık konusmaya bölgeden konusmak bölgeyi kirletmekse boş yere plus alıoruz o zmn
Kullanıcı avatarı
ZazaROW
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ZazaROW »

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=22&t=15375
...
]¦•¦[aDaLeT!]¦•¦[
...

“Genel Sohbet” sayfasına dön