Sadece 5 dakikanız var mı ?

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sadece 5 dakikanız var mı ?

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

Merhabalar ;

Yaklaşık bir Ay Önce Ryannn ile ilgili bir tartısma olmuştu. suclamalarda felan bulundu oyun ici diye pekte kulak asmadık. Ispolicx sensin felan demeye basladı neyse sabrettim. Acıklarını bekledim. Ryannn ile tartısma icindeyken Birden Ispolicx dedigi sahıs oyuna girdi. Küfür etti cıktı. Ryannn'ın maşalarıda oyundaydı onlarda tartısma icindeydi.. Suphe etmedigim değil. Bi süre Kendi çarıma girmedim. Yeni bir hesap açarak takibe aldım bunları. 2 gün önce Kinqxqirl Adlı birisi Meteorda kesmeye çalıstı kesilince hakaret makaret vs. Erkeklik yapti Telefon numaramı verdim akıllı o gün arıyamadı. Dün aradi sacma sapan sorular sorudu pek kaideye Almadım, Telefonu kapattım ve aranan numara üzerinde Sorusturma yapmaya basladık Numara vodafone olunca Vodafone subesınden arama yaptık Hat Turkcell'e gecis yapmis neyse telefonu actim bir mesaj artist artist dayılanmalar felan  pek kaideye almadım okul cagında birisi belli ki Emo emo laflar kullanayor  Dedim oyuna bir giriş yapim. Oyunu actim Göktürkxveysel carıyla telefonu niye kapattın yazdı birisi. Neyse yasakladım Xllhaylazllx sanırsam böyle bir çarla daha gelip hakaretler basladı. Neyse tam yasaklıcaktım Bu çarın Ispolicx adına oldugunu hatırladım tam konusmalarını resimlemeyi düsünürken net kesildi Arkadaslara ekledim çar 49 lvldi. Oyuna tekrar girdigimde Baska bi hesapla küfürler felan neyse yasakladım. Sonra kim oldugunu bi nebze Anladım Adı Veysel sanırsam 18 yasında  39 Lvl döneminde Cort isimli bir çarı vardi oyunu bıraktım felan diyordu yiğitxcan diye bi amcası varmiş oyunda Ryannn'ında bi nevi Maşası... Başka bir çarla oyunda devamlılıgını sürdürüyor. Dikkat edilmesi gereken bir sahıs ..

Bu arada Sazobali ile sorunu olan Ryannn Suan Sazobali’nin pesinden ayrılmıyor bi nevi yalaka ama Sonu kötü olabilir. Sazobalixcalinti diye bir çar açmış bunlar gecen gün Ferhat dedim sen nerden biliyorsun dedi bu çarı akıllılar hem yalakalık yapıyor adama hemde arkasından oyun oynuyorlar  Oyun diye pek kaideye alınmıyorlar ama bu kadarida pes oyun icin düstükleri durum anormal. Baskanın parasının size getirisi ne olabilir ?

Bu yazdıklarım pek inandirici değil diyen varsa Resim olarak belge Degil Dünkü Telefon görüsmesi Telefon üzerine kayıt edildi gönderebilir.

Bu yazıya vakit ayrana tsk ederim. Her hangi bir yoruma Cevap yazılmayacaktır. Bu konuyu sizi aydınlatmak ve Arkadas cevrenizi olustururken biraz dikkat etmeniz amacıyla actim.

Telefon alıp verme veya adres alıp vermek alma kafamı yormaz Herkez kendi ciftliginde öter misali öter öter vakit gelince susarlar . Bazen kendilerini Savasta sanıyorlar ama Bi savas ciksa ilk kacan bunlar olur . Adam sana telefon numarası vermez, adreste istemez bulmak istedikden sonra bulur :) Boş işlerle kafanızı yormayın ;)

Her türlü olumlu olumsuz öneriye acıktır konu ;)
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Sadece 5 dakikanız var mı ?

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Oyuna girmiyorum benim peşimden koşsunlar.
Oyuna girdiğimde 1-2 kişi dışında kimse ile selamlaşmıyorum dahi...
Adamlar bana nasıl yalakalık yapsınlar.

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

:) rynnn bu oyuna kaptirmis kendini zavallı. Guzel bir araştirma serdarim ellerine sağlik.
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Birdaha tartışma yaratacak konularda / yorumlarda ismimi kullanmazsanız sevinirim. Alakam yoktur bahsi edilen şahıslar ve konuyu açan şahıslar ile.

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
SUSKUNUM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SUSKUNUM »

forumu düzenli takip ediyorum. Ama ziyaretçi olarak. Çok dikkatimi çekti bakıyorum ki birisi bi konu açınca cekemeyen ne kadar insan kılıklı şahıs varsa hemen yorum yapıyr SAZOBALI maden yaran yok arkadaş konu açmiş belirtmiş sen neden üstüne alınıyorsun ? Adım geçmiş dmişsin adın geçen her olayda Sen olay yeri incelememisin :lol: Oyuna arada bir girdim diyorsun demek ki senin ne oldugunu biliyorlar ki oyuna arada bir giriyorum diyorsun. pek önemsenecek birisi değilsin sanırsam. Uyarı almış olmadandan belli senin nedenli birisi oldugun . Forumda bir hesabında kapatılmış sence bunlar normal mi ? Eğer düzgün birisi olsan herşeye kırıcı değil yapıcı yaklaşırsın. Ne seni nede bu konuyu açanı tanırım ama böyle bi yazıya böyle bi cevap anormal bir kişilikte oldugunu belirtiyor. saygı duy bari konuyu açana yorum yapma. Sürekli yanıt vermişsin ama kendine seni öenmsememiş bile konuyu açan .. konuyu kirlettigim için özür dilerim tartısmak değil amacim bazı gercekleri belirtmek
İnsan kendinin en güzel aynasıdır! hiç yansımanıza baktınız mı? Görüntünüzden öte ruhunuzda neler var ?
Kullanıcı avatarı
Ryannnxunruly
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Ryannnxunruly »

Eeee sımdı bu konuya gulelım mı ? ne saçma bır konus harbı mal adam maldır derler ya Isopallıcx mıdır nedır benım tayfamdan olsa neden her seferınden klandan yada bolgeden ısım vererek bunlar hırsız dıyım ne saçma bır konus ama neyse sımdı bu konuda serdar bana hırsız demır oluyor bende konusmuyacaktım hadı neyse acıklım ozman sımdı serdar sen benden yucelen halıt aktarımı yapmıstım fulll deıl mı hatta benle deıl tek ferhat dedıgın kısı ılede yapmıstın.ıbnı sına soluncan aktarımı yapmıstın full deıl mı ? hatta 14 lewel bır cara 200m para aktarımı yapmıstın deıl mı ? ben hırsız olsam okadar aktarım yaptın pekı neden guvendın aktarım yaptın.. sımdı o lewoht gelelım ben bunu yıne dıyorum sız hırsızsınız sımdı lewo bana hırsız dıyecek pekı lewoht sen epenı bana vermıstın foto cekmek ıcın o epeyı calsam calmazmıydım hırsız olsaydım ne saçma saçma konular acıyorsunuz sızın hırsızlıklarını acıklamayana kadar kardesım dıyordunuz tabı konustuk dıye sımdı hırsız olduk... Sazobalı=engın adlı arkadasa lodoslara sorabılırsınız 1 gun bıle pesınden yada gel gorewe yrd et dıye bırsey demedım engınde bılmeden burdan bos konusmus bence eger o kadar benım hakkımda kanııtn varsa cek foto forma kat mıllet anlasın hırsızlıgımı... hadı ıyı oyunlar
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!

Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
Kullanıcı avatarı
Blanche
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Blanche »

Abi seni biLen biLiyoR ztn.....
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XASLANKRALX »

SUSKUNUM yazdı:forumu düzenli takip ediyorum. Ama ziyaretçi olarak. Çok dikkatimi çekti bakıyorum ki birisi bi konu açınca cekemeyen ne kadar insan kılıklı şahıs varsa hemen yorum yapıyr SAZOBALI maden yaran yok arkadaş konu açmiş belirtmiş sen neden üstüne alınıyorsun ? Adım geçmiş dmişsin adın geçen her olayda Sen olay yeri incelememisin :lol: Oyuna arada bir girdim diyorsun demek ki senin ne oldugunu biliyorlar ki oyuna arada bir giriyorum diyorsun. pek önemsenecek birisi değilsin sanırsam. Uyarı almış olmadandan belli senin nedenli birisi oldugun . Forumda bir hesabında kapatılmış sence bunlar normal mi ? Eğer düzgün birisi olsan herşeye kırıcı değil yapıcı yaklaşırsın. Ne seni nede bu konuyu açanı tanırım ama böyle bi yazıya böyle bi cevap anormal bir kişilikte oldugunu belirtiyor. saygı duy bari konuyu açana yorum yapma. Sürekli yanıt vermişsin ama kendine seni öenmsememiş bile konuyu açan .. konuyu kirlettigim için özür dilerim tartısmak değil amacim bazı gercekleri belirtmek
anlamadığım tanımadığın etmediğin kişiler hakkında yorum yapma hakkını sana kim veriyo senin laflarınla diycek olursak enginin yorumlarını çekemeyen ne kadar insan kılıklı şahıs varsa (senin gibi) bilip bilmeden hemen yorum yapıyo kaldıki senin adın bile geçmiyo yorum yapıyorsun sormazlarmı adama seni kim olay yeri inceleme yaptı bre densiz diye...

birde kırıcı olma yapıcı ol demişsin sen söylediklerini kendin bi hayatına yansıt millete ondan sonra akıl ver ayrıca sazobalide sana cevap yazmamış anlaşılan senide önemseyen yok onun için kendi işine bak...

gördüğü her tezeğe bir tutam maydonozla koşanlardan uzak durun...
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XASLANKRALX »

Ryannnxunruly yazdı:Sazobalı=engın adlı arkadasa lodoslara sorabılırsınız 1 gun bıle pesınden yada gel gorewe yrd et dıye bırsey demedım engınde bılmeden burdan bos konusmus
boş konuşma yok adam üstüne basa basa oyuna girdiğimmi varki adamlar bana yalakalık yapsın demiş bu tür tartışmalara ismimi karıştırmayın kendi sorununuzu kendi aranızda halledin demiş bunda anlaşılmıycak bişiy yok...
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

arkadaşlar ryannnn daha çocuk aldırmayın ona sadece bir çift lafım var ryannn na Aldanma çocuksun konuşma gömülürsün evlat anlayan anlar senin karaktersizliğini ben bile bu kadar geç anldım meğersem adam deyilmişsin be olm eskiden sayardım severdim ama meğersem tam kişiliksizmişsin hadi eyvallah gözlerinizden öperim ;) iyi formlar ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön