Ekvatorrrr ' a Gereği Yapılacaktır..
- DaRkHeLLxOsMaNBy
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Ekvatorrrr ' a Gereği Yapılacaktır..
Not:programın adını örenmek bi işre yaramıo kullanması zor
Farkımız ve TarzımızDARKHELLOlmamız Ya Kan Kusturruz Ya TAM SUSTURURUZ
..................................Özenti Deil Yaşantı.................................................
..................................Özenti Deil Yaşantı.................................................
- HeadbangersBall
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Serdar Ekvatorrr Adlı Çar Murat Işık Ona Sahip Olmaktadır . Bunu Nerden Biliyorsun Dersen Özele Gelip Açıklıyabilirim . Bu kişiye Dikkat Ediniz.SeraxsTyLe yazdı:Merhabalar ;
Bugün Er Meydanına girdiigimde Oyuncular Ekvatorrrr ' da hile var diyordu İspatlamak için Takip etttim ve Pvp Atıyordum ki.... Ölecegine yakın Çıkıyp Fullenip tekrar geri geliyor Sanırsam oyunda açık var Açıktan yararlanıyor. Peki ne olacak diye Soranlar'a Cezai sistem uygulanacaktır umarım...
Resimleri başka kullanıcılarda aldı bu konuda paylaşirlar ise Destek ' e daha yararlı olabilir..
Resimde gördügünüz gibi Kalkan Açıp sancak almaya devam ediyor...
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
-
- FareAdam Düşmanı
Yani kullanıyorsun bu sözlerin onu belgeliyor..DaRkHeLLxOsMaNBy yazdı:Not:programın adını örenmek bi işre yaramıo kullanması zor
Destek ile konuyu görüstüm 1 resimin fazla yararlı olmadıgını belirttiler Kardesxbüsrayi tanıyan varsa bu konuy aldıkları resimleri eklesin... Bakalım ne kullanacaksınız bundan sonra ?
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....