__Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: __Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)
Merhaba.. İlk Önce 2 Gecedır Ata Loncasıdan Cekmedıım kalmadı Lutfen Lonca Baskanının Verdığı Kurallara Uyun Arkaslar .. Savasmıyorum Dediğim Dalıyorsunuz .. Lütfen Kurallarınıza Uyun ..
Legendxolgunx yazdı:Merhaba.. İlk Önce 2 Gecedır Ata Loncasıdan Cekmedıım kalmadı Lutfen Lonca Baskanının Verdığı Kurallara Uyun Arkaslar .. Savasmıyorum Dediğim Dalıyorsunuz .. Lütfen Kurallarınıza Uyun ..
Efelere yardım edenlere dalarız bunu her yerde her şekilde söylüyoruz sonradan neden ağlıyorsunuz anlamıyorum...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
hayırlı olsun hoş geldinizolcaytoo yazdı:Cyberxtesko arkadaşımız loncamıza katılmıştır, Ataxveliaht'la (Cem) birlikte
aramıza son katılanların listesi şu şekildedir:
Ataxural(s) ________________________________________ Clawxcyron (İ. Ural) yeni üye
Ataxurungu(s) ______________________________________ Clawxdarsh (Emrah) yeni üye
Ataxfetih(b) ________________________________________ Cyberxonbaşı (Mustafa) yeni üye
Ataxberzah(s) _______________________________________ Cyberxkiller (Onur) yeni üye
Ataxcan(b) __________________________________________ Cyberxhayalet (Can) yeni üye
Ataxumut(s) _________________________________________ Cyberxavcı (Umut) yeni üye
Ataxveliaht(b)________________________________________Cyberxtesko (Cem) yeni üye
Tüm yeni üyelere hayırlı olsun dileklerimi sunmaktayım...
Ataxsökmen
Sökmen
Reisayz

Sökmen
Reisayz

- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
eskidik be olcay artık , kırkımız çıkıcak nerdeyse 
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Koptum ya bunaabdullatif82 yazdı:eskidik be olcay artık , kırkımız çıkıcak nerdeyse
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

abdullatif82 yazdı:eskidik be olcay artık , kırkımız çıkıcak nerdeyse
Paşam yav forma küfürbazlar dadanmıştı tam anlamıyla yazamamıştım şimdiye yazmak nasipmiş
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
olcaytoo yazdı:Cyberxtesko arkadaşımız loncamıza katılmıştır, Ataxveliaht'la (Cem) birlikte
aramıza son katılanların listesi şu şekildedir:
Ataxural(s) ________________________________________ Clawxcyron (İ. Ural) yeni üye
Ataxurungu(s) ______________________________________ Clawxdarsh (Emrah) yeni üye
Ataxfetih(b) ________________________________________ Cyberxonbaşı (Mustafa) yeni üye
Ataxberzah(s) _______________________________________ Cyberxkiller (Onur) yeni üye
Ataxcan(b) __________________________________________ Cyberxhayalet (Can) yeni üye
Ataxumut(s) _________________________________________ Cyberxavcı (Umut) yeni üye
Ataxveliaht(b)________________________________________Cyberxtesko (Cem) yeni üye
Tüm yeni üyelere hayırlı olsun dileklerimi sunmaktayım...
Nerdeyse 49 olcaksiniz ama
Hosgeldiniz tekrardan
AteşSalih -- TERBİYECİ

Legendxolgunx yazdı:Merhaba.. İlk Önce 2 Gecedır Ata Loncasıdan Cekmedıım kalmadı Lutfen Lonca Baskanının Verdığı Kurallara Uyun Arkaslar .. Savasmıyorum Dediğim Dalıyorsunuz .. Lütfen Kurallarınıza Uyun ..
Henuz bir sey cekmedin , Bbolgeden dedigin laflar icin ozur diletene kadar pesini birakmam bundan sonra cekecen asil :twisted:
Kurallarimizi bize ogretme bide
AteşSalih -- TERBİYECİ

Loncamıza hoşgeldiniz arkadaşlar loncamız sizlerle dahada guclendi

- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,oyunda görüşmek üzere...