Kanıtlamassan En Adisin Herkes Emincan Hırsızdır Budur Şudur Diyor Kanıtlayın Lan Ben Bu Adamla 200m Lik İtem Aktardım Eğer Kanıtlamassanız En Adisiniz Ha Bu Arada Bu Laflarını Unutmayacam Nicklerim Altta Yazıyor..Ccabbbxgao yazdı:lan amele sen Ataxılterın carına gırıp benden uyelık adımı ve sıfremı ıstemednmı kursat abı gıbı davranıp hatta senle klandan tatısmadkmı sen ne cabuk unutuosun senn bayn carnn adn Verınıco mı neydı hatta bana mavı topaz karslıgı sana hıle nasıl kullanıolıyo ogretıyım demednmı BAK ALLAH CEZANI VERDI BENIM CARIMDA DAHA ONCEDEN CALINDI SENINKININDE CALINNIN CA UZULDUM AMA EN AZINDAN BASKLALARINKINE PISLIK YAPAMICAKSIN ONU SEVINIYORUM :mrgreen:
Byböceq-Bloodxswinqxşifa Çalınmıştır
Re: Byböceq-Bloodxswinqxşifa Çalınmıştır

- Sethxlyder
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Kanıtlamaz batu bu , çünkü onunla önceden bi kavgamız vardı madeni hızlı çekiyorum diye Ozaman Xveronicax adlı çardaydım Bölgeye Xveronicax de maden hilesi vardır diye atmadıgı iftira kalmadı . Şİmdide ataxilterin çarını çalmışım çaldıysam foto koyarmısın ? bizzat gidecem soracam ataxiltere bakalım , İnsan karalamak basit . Saol batum .eLeSsaR yazdı:Kanıtlamassan En Adisin Herkes Emincan Hırsızdır Budur Şudur Diyor Kanıtlayın Lan Ben Bu Adamla 200m Lik İtem Aktardım Eğer Kanıtlamassanız En Adisiniz Ha Bu Arada Bu Laflarını Unutmayacam Nicklerim Altta Yazıyor..Ccabbbxgao yazdı:lan amele sen Ataxılterın carına gırıp benden uyelık adımı ve sıfremı ıstemednmı kursat abı gıbı davranıp hatta senle klandan tatısmadkmı sen ne cabuk unutuosun senn bayn carnn adn Verınıco mı neydı hatta bana mavı topaz karslıgı sana hıle nasıl kullanıolıyo ogretıyım demednmı BAK ALLAH CEZANI VERDI BENIM CARIMDA DAHA ONCEDEN CALINDI SENINKININDE CALINNIN CA UZULDUM AMA EN AZINDAN BASKLALARINKINE PISLIK YAPAMICAKSIN ONU SEVINIYORUM :mrgreen:
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
SusqunLuqmu Hafife aLma ,KonuşuRsam aqıR qeLır kaLdıRamazsın . !
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
- Sethxlyder
- Sahaf Yardımcısı
SaoL selo .Byefsane yazdı:Geçmiş Olsun.
ulubay
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
- Ccabbbxgao
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben Ataxılterın carını caldın dıye bısey demedm sadece onun carına gırıp benden sıfremı uyelık adımı ıstedın bu 1 2. olarak benım senle tartısdıgım zaman plusım yoktu plusım olmadan senı bolgeden nasıl rezıl edebılırım ?
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Ccabbbxgao
Rhxmaster
- Sethxlyder
- Sahaf Yardımcısı
Sen malmsıın yha ? ataxilterin çarına falan girdigim yok üye adıın şifresini bile bilmiyorum sen nediyosn lan iftiracı haysiyetsiz . Hadi işine.. başkarlına ifitra atCcabbbxgao yazdı:Ben Ataxılterın carını caldın dıye bısey demedm sadece onun carına gırıp benden sıfremı uyelık adımı ıstedın bu 1 2. olarak benım senle tartısdıgım zaman plusım yoktu plusım olmadan senı bolgeden nasıl rezıl edebılırım ?
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
geçmiş olsun byböceq 
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
Geçmiş Olsun ... :evil:
- titanxic
- Sahaf Yardımcısı
Sethxlyder yazdı:[Arkadaşlar arz kalede savaşırken , aniden düştüm ve bidaha girmek istedim şifrem degiştirilmişti. 2 yıllık aşkın ikv hatayımı bitrimek zorunda kalıyorum.Ben bugüne kadar kimsenin emegini çalmadım kimsenin emegine göz dikmedim. Bazı şerefsizlerin iftirasınada göz yummayacagım.Bu sancak sunucusna başlamamda vesile Bloodxknow ( Burak) tır. Bugüne kadar çalıştık çabaladık bu yerlere kadar geldik. Ama burası son vakitmiş demek ne diyelim herşey olcagını varır.
İlk çarım Machesteyle ikv serüvenime başladım. Günden güne daha iyi oluyorduk .Çarımı 39 yaptıktan sonra büyücü ile şifacı açtım onlarıda kastım , büyücümü 39 şifacımı 37 yaptım ama kötü qün derler yha o . Aynı güne geldi çarlarımın çalınışı o çarlarımda aynı günde çalınmıştı. Cumartesi günü ve bu olaya çok şaşırıyorum . Ben 2 yıldır buyana toplam 4 çar çaldırdım . Ama asla pes etmedim , kastım gece gündüz dur durak bilmeden .işte bi emek hırsızının birisi geliyor çarını çalıyor o çok koyuyor işte insana .Bazı zamanlar , bazı kişilerle kavgalarım tartışmalarımız oldu ama herşeyden dolayı özür dilerim.Bu mecxozbüyücüsü denilen şerfsiz bana gelmiş Jonturkxspill ' i çaldın diyor.Kanıt koy diyorum eskiden vardı kanıtı diyor bu insana ne yapmalı böyle iftiracı şerfsizlere ? siz düşünün birde çrım çalınmış üzgün vaktımde . Ama Allah belanı versin diyorum senin Ferit . İNŞ Seninde birgün çarın çalınırda nasılmış carı calınmak ögrenirsin.
Bana 2 yıldır süreden çok yardım eden insnalar var herbirine teşekkür ediyorum onlar kendini biliyorlar . Bu zamana kadar , ve yeniler.
Eskilerden macheste adlı çarıma çok düşgündüm o benım ilk göz agrımdı . Ama emek hırsızları dur durak bilmiyor onuda çaldılar . Pes etmedim bugunlere kadar geldim Böceq - Swinqe item dizdim . İyide gidiyordum ama vakit bu güneymiş . Bana oyunda Courageousxlider adlı kşi contreas carını calıcam demişti . Bende yasakladım , tel numaramı söledi . Nerden bildiginide bilmiyorum . Ama halbuki onu degil Böceq-swinqi çalaçakmış.Nediyeyim bu #@!? emek hırsızlarına . İyi ve kötü günüm geldi ama ben hep çabaladım daha iyi olmak için , bütün emeklerim boşa gitti . Allaha emanet Olun SaglıcakLa Kalın . İkvye devam Edibilrmiyim Onu bilmiyorum .... Esen Kalın ...
Artık Byböceq Yok .
hehhehe FATHERx LONCASI İŞ BAŞINDA
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
- titanxic
- Sahaf Yardımcısı
Sethxlyder yazdı:Sen malmsıın yha ? ataxilterin çarına falan girdigim yok üye adıın şifresini bile bilmiyorum sen nediyosn lan iftiracı haysiyetsiz . Hadi işine.. başkarlına ifitra atCcabbbxgao yazdı:Ben Ataxılterın carını caldın dıye bısey demedm sadece onun carına gırıp benden sıfremı uyelık adımı ıstedın bu 1 2. olarak benım senle tartısdıgım zaman plusım yoktu plusım olmadan senı bolgeden nasıl rezıl edebılırım ?
İNANMAYINN BUNAA SİZİ YUTTURUYOR ŞERRO DÜŞÜNÜNN SAKSIYI ÇALIŞTIRINN NEDEN ORKUNUN RAMCANIN ORHANTEBER ÇARLARI ÇALINMIYOR ÇALINSA BİLE KENDİ KENDİLERİNİ SOYUORLAR :d ŞU SAAT OLMUŞ BEN HALA MADEN BAŞINDAYIM NİE AMAN PARA KAZANIIM DİĞEE ASIL EMEK BU BU PC LER NE YAPIOR BEN KASARIM SİZ KASARSINIZ SONRADA CUUUP ÇALARLAR İNANMYAIN BUNLARA YAZIKK BİDE YARDIM FALAN ETMEYİNN TAMAM KÜFÜRBAZIMM AMA BUNN GİBİ KOÇ LARAA :d:d:
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar