Bordoberex Loncası Üye Alımı Devam Etmektedir...!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Bordoberexbskull
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: Bordoberex Loncası Üye Alımı Devam Etmektedir...!

Mesaj gönderen Bordoberexbskull »

crashxcoolman ALLAH akıl dağıtırken sen armutmu topluyordun.Bana oyunda delikanlılığımı öğreticeksin ilk önce kendine bak ben neyimde adama laf atıyorum diye ondan sonra gel bana laf at ben seni umursamadığım için vs atmadım madem bukadar iddialısın atalım vs 5m kesmes ama 100m herkesin önünde 3 el 5m ben her hafta rast gele önüme gelen acemi birisine hediye ediyoruum.işim gücüm kalmadı senin gibi insanlarla uğraşıyorum uğraşma bizim gibi olamazsın ha yok ben adi olucam diyorsan hiç uğraşma zaten öylesin.
Bordoberexbskull
Bordoberexbskull
İskele Babası
İskele Babası

Biz insanları kp için kesmeyiz senin gibi kesildikten sonra ağlayan adamları ağlatmak için keseriz...
Bordoberexbskull
Kullanıcı avatarı
kabusxbalistikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kabusxbalistikx »

]~~yeni lonca sayfanız hayırlı olsun~~[/
Resim
Resim
Resim
Resim
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen crashxcoolman »

Bordoberexbskull yazdı:crashxcoolman ALLAH akıl dağıtırken sen armutmu topluyordun.Bana oyunda delikanlılığımı öğreticeksin ilk önce kendine bak ben neyimde adama laf atıyorum diye ondan sonra gel bana laf at ben seni umursamadığım için vs atmadım madem bukadar iddialısın atalım vs 5m kesmes ama 100m herkesin önünde 3 el 5m ben her hafta rast gele önüme gelen acemi birisine hediye ediyoruum.işim gücüm kalmadı senin gibi insanlarla uğraşıyorum uğraşma bizim gibi olamazsın ha yok ben adi olucam diyorsan hiç uğraşma zaten öylesin.

KABUL 100 MLİNE HODRİ MEYDAN hadi görelim dedigin gibi herkesin önünde kazanan 100 mili alır
CoOoLMaN :)
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bordoberexbskull yazdı:crashxcoolman ALLAH akıl dağıtırken sen armutmu topluyordun.Bana oyunda delikanlılığımı öğreticeksin ilk önce kendine bak ben neyimde adama laf atıyorum diye ondan sonra gel bana laf at ben seni umursamadığım için vs atmadım madem bukadar iddialısın atalım vs 5m kesmes ama 100m herkesin önünde 3 el 5m ben her hafta rast gele önüme gelen acemi birisine hediye ediyoruum.işim gücüm kalmadı senin gibi insanlarla uğraşıyorum uğraşma bizim gibi olamazsın ha yok ben adi olucam diyorsan hiç uğraşma zaten öylesin.
oyundaym bkliorum seni 100 miline atıcaz madem dilkanlısın sözünde dur herkesin önünde hadi bakim bi tane adam seçcez saglamından ikimiz 100 er mlyon vericez kazanan alır bukdar basit bekliorum oyunda hadi göri nkedar deliknlısın görelem lonca sayfana kendin yazdın hadi görelim oyundaym bkliorum
Kullanıcı avatarı
Update
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Update »

hayırlı olsun..xd
Bordoberexbskull
İskele Babası
İskele Babası

Lonca kuralları ihlal edip bu havlamalara kulak verdiğim için özür dilerim formumuzda birdaha tartışma olmucaktır yazılan aksi konulara cevap verilmicektir... İte yalakalık yapıp it olmaya çalışacağınıza it size yalakalık yapıp delikanlı olmaya çalışsın...
Bordoberexbskull
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bordoberexbskull yazdı:Lonca kuralları ihlal edip bu havlamalara kulak verdiğim için özür dilerim formumuzda birdaha tartışma olmucaktır yazılan aksi konulara cevap verilmicektir... İte yalakalık yapıp it olmaya çalışacağınıza it size yalakalık yapıp delikanlı olmaya çalışsın...

vay be bnde nasıl kıvırıcak die düşünüodum herkes gülüo haline D:

vs dedik gaza geldin 100 ml dedin oke dedik ben oke deynce tutuştun nasıl kıvırsam die oyunda seni bkledim gelmedn veya gelemedin :) akşam geldin yani şu saatlerde sözünde dur da gözüm delikanlı görrsün dedim büyücümn itemler tam deil dedin kıvırdın sonra gel cenei kapatim dedin geldim klkan malkan acmamışım direk DALDIN daldında noldu yere yatrdım seni kalkansız D:D bumu senin vs en dedim deil dedin bkle dedin bkledim savaşcına girdn geldin noldumu sonra şu oldu bak

foto burda herkes bakabliır adres çubuguna yapıştırın

http://yfrog.com/2pekran041210000323j

ben resmn yalancısıyım sonrada beni yasakladın paran gidicek die haha senin olsun la paran sadakam olsun ezik herif seni böle sallamamayı ögren bidaha bak madara oldun rezil seni büyünle kesemedn savaşcınla kesmyei denedin ama beceriksiz elemnt olcan bide max adamı kesemedin yerde yatıosun fotoda

ama kendimden utanıom neden bilionmu öldünde bi çicek getrmedim mezarına hahah bidaha birine gider yaparken oclakları düşün böle madara olma hele bana yapıcak olursan 2 defa düşün altından klkabilrmiyim die bak 100 MİLİN GİDİCEK DİYE yapmadıgın cambazlık klmadı hadi öptm öptm derken resimdeki gibi öpüş tarzım ezik seni bide ilgilenmiorm dio resimdeki kim la D:D:
Kullanıcı avatarı
leoNHeaRt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen leoNHeaRt »

crashxcoolman yazdı:
Bordoberexbskull yazdı:Lonca kuralları ihlal edip bu havlamalara kulak verdiğim için özür dilerim formumuzda birdaha tartışma olmucaktır yazılan aksi konulara cevap verilmicektir... İte yalakalık yapıp it olmaya çalışacağınıza it size yalakalık yapıp delikanlı olmaya çalışsın...

vs dedik gaza geldin 100 ml dedin oke dedik ben oke deynce tutuştun nasıl kıvırsam die oyunda seni bkledim gelmedn veya gelemedin :) akşam geldin yani şu saatlerde sözünde dur da gözüm delikanlı görrsün dedim büyücümn itemler tam deil dedin kıvırdın sonra gel cenei kapatim dedin geldim klkan malkan acmamışım direk DALDIN daldında noldu yere yatrdım seni kalkansız D:D bumu senin vs en dedim deil dedin bkle dedin bkledim savaşcına girdn geldin noldumu sonra şu oldu bak

ben resmn yalancısıyım sonrada beni yasakladın paran gidicek die haha senin olsun la paran sadakam olsun ezik herif seni böle sallamamayı ögren bidaha bak madara oldun rezil seni büyünle kesemedn savaşcınla kesmyei denedin ama beceriksiz elemnt olcan bide max adamı kesemedin yerde yatıosun fotoda

ama kendimden utanıom neden bilionmu öldünde bi çicek getrmedim mezarına hahah bidaha birine gider yaparken oclakları düşün böle madara olma hele bana yapıcak olursan 2 defa düşün altından klkabilrmiyim die bak 100 MİLİN GİDİCEK DİYE yapmadıgın cambazlık klmadı hadi öptm öptm derken resimdeki gibi öpüş tarzım ezik seni bide ilgilenmiorm dio resimdeki kim la D:D:

Bordoberexbskull Boş gezenin boş kalfası olmadığı için 7/24 saat oyunda olmuyor kendisini oyuna kaptırarak real hayatını askıya almayacak kadar aklı başında birisidir bu neden gündüz oyuna gelmediğinin cevabıdır.

Sen onu o seni kesmiş sorun bu değil nihayetinde şuan içinde bulunduğumuz bir online oyun kesilir/kesersin çok anormal bir olay değildir.

Anormal olan bir konu var ise senin bu konuyu foruma taşıman resim koyup foruma onu kestiğini göstermen sana göre normal forum kullanıcılarına göre anormal gereksiz bir davranıştır birşey yaptığını sanıyorsun.

İstanbul Kıyamet Vakti Bunun bir oyun olduğunu anlamanız için ne yapmak gerekiyor orası meçhul zamanla anlayacaksınızdır iyi forumlar.
  • ResimResim
  • MadeNKasası
  • ıIıLEONHEARTıIı
  • KozMaça
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

leoNHeaRt yazdı:
crashxcoolman yazdı:

Bordoberexbskull Boş gezenin boş kalfası olmadığı için 7/24 saat oyunda olmuyor kendisini oyuna kaptırarak real hayatını askıya almayacak kadar aklı başında birisidir bu neden gündüz oyuna gelmediğinin cevabıdır.

Sen onu o seni kesmiş sorun bu değil nihayetinde şuan içinde bulunduğumuz bir online oyun kesilir/kesersin çok anormal bir olay değildir.

Anormal olan bir konu var ise senin bu konuyu foruma taşıman resim koyup foruma onu kestiğini göstermen sana göre normal forum kullanıcılarına göre anormal gereksiz bir davranıştır birşey yaptığını sanıyorsun.

İstanbul Kıyamet Vakti Bunun bir oyun olduğunu anlamanız için ne yapmak gerekiyor orası meçhul zamanla anlayacaksınızdır iyi forumlar.
tartışmayı baştan sona okursan kimsenin bişe anlatmasına gerek klmasz kendn anlıya blrsn yorum yapıosan zahmet edip tam olarak oku bu sana göre yannış adamın benle olan diyalogunu sen bilmiorsun hem kesilio hem parası gidicek die yasaklıo vede bi ton küfür edio dedigim gibi sen tam oalrak blmedigin için anormal geleblr sana bu hareket
2, BİŞE VAR O BENİ KESMEDİ KESEMESDE SADECE O DEİL HİÇ Bİ BÜYÜCÜ BENİ KESEMES KENDİNİ DENEMEK İSTEYEN VARSA GELEBLR DENİYEBLR

“Genel Sohbet” sayfasına dön