AYNI ANDA 2 HESAP BOŞALTILDI(bakın lütfen)
- kokoreckoray
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
AYNI ANDA 2 HESAP BOŞALTILDI(bakın lütfen)
Lordsxmanyaq-Lordsxlestat-Gunnes:Mustafa'nın çarları Lordsxboramir-Lordsxelf:osmanın çarları boşaltıldı.üstelik Lordsxboramir'in ilk defa plus almıştı plusu aktiv edeli 20 dk olmadan çarları boşaltıldı.yapanın allaha havel ediyoruz.bu kadarda şerefsizlik olmaz.ya bunlar oyun diye kul hakkına girmiyor sanıyorlar,ama bal gibide giriyor.acı ama gerçek ne diyelim...yapanlar inş yanınıza kalmaz...
:evil: 
TEK BİLDİĞİM HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR
GÖKxEmBeRMooN
GÖKxEmBeRMooN
- Sethxlyder
- Sahaf Yardımcısı
Re: AYNI ANDA 2 HESAP BOŞALTILDI(bakın lütfen)
Hırsızlık sayısı çok arttı koray . Bugun biz mustafa osman sen konusmustuk . Sonra savaşa girdigimde aniden düştüm bidaha girmek istedigimde oyuna girememiştim . Nasıl bir oyun anlam verememekteyim.Okadar çalış çabala ,sabah aksam demeden kas bir emek hırsızının birisi gelsin 5 dkda emegini çalsın gitsin . Olacak şeymi bu :?: Geçmiş olsun mustafa ve osman
Aynı şey benım başımdada var .
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
SusqunLuqmu Hafife aLma ,KonuşuRsam aqıR qeLır kaLdıRamazsın . !
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
SusqunLuqmu Hafife aLma ,KonuşuRsam aqıR qeLır kaLdıRamazsın . !
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
Geçmiş oLsun arkadaşlar GM lerle ırtıbata gecmek lazım artık kımsenın çarı kalmıyo bi önlem alsınlar 

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
- kokoreckoray
- Cin Avcısı
dicek söz yok valla yapanların allah cezasını versin artık ne diyek :roll:
TEK BİLDİĞİM HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR
GÖKxEmBeRMooN
GÖKxEmBeRMooN
benim basimada geldi aynı olay napalım allah yardımcınız olsun
auril & DoubleLift
Dün banada Yalıxiskender adlı şahıs video ayağına fake yutturmaya çalışıyordu Allahtan bilgiliyim bu konuda.Bakın arkadaşlar çar çalmanın bir çok yöntemi var en önemlileri fake ve keylogger eğer bunları yemişseniz çarı almanız zor.Sakın kimseye msn adresi vb şeylerinizi vermeyin emailinize ikv den gelmiş gibi görünümlü bir fake yollarsa çarınız gider .Zaten çarların yüzde doksanıda bu tür şeylerden gidiyor.Ama gerçekten namuslu birkişi hack blgisine kimsenin emeği üzerinde kullanmaz daha iyi şeylerde kullanır.bilmeyen arkadaşlara tavsiyem gitsinler bir hack sitesine fake keylogger vb şeyleri öğrensinler bu tür şeylere kanmasınlar....
qeçmş oLsn...
~ ᴶ ᵁ ร ᵀ ᴱ ~
Şansın yok.. Bunu kuLLan!
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Merhabalar
Az dikkat etmemiz lazım arkadaşlar şifrelerimizi verirken listemizi kontrol edip verelim. Ben aktarım yaparken yücelen pala ve pantol kaptırdık yanınızda gezinen 1 lvl karekterlere dikkat ediniz yoksa benim gibi bi hataya düşe bilirsiniz.
Az dikkat etmemiz lazım arkadaşlar şifrelerimizi verirken listemizi kontrol edip verelim. Ben aktarım yaparken yücelen pala ve pantol kaptırdık yanınızda gezinen 1 lvl karekterlere dikkat ediniz yoksa benim gibi bi hataya düşe bilirsiniz.

SİNCE 2007...
- titanxic
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Sethxlyder yazdı:Hırsızlık sayısı çok arttı koray . Bugun biz mustafa osman sen konusmustuk . Sonra savaşa girdigimde aniden düştüm bidaha girmek istedigimde oyuna girememiştim . Nasıl bir oyun anlam verememekteyim.Okadar çalış çabala ,sabah aksam demeden kas bir emek hırsızının birisi gelsin 5 dkda emegini çalsın gitsin . Olacak şeymi bu :?: Geçmiş olsun mustafa ve osmanAynı şey benım başımdada var .
YAW NİYE ARTMASIN RAMCAN NAMI DEĞER ŞEYTAN YANEE ORKUNMEYDANA ÇIKTI ORHANTEBER MEYDANA ÇIKTIII HIRSIZLAR YÜZLERİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI AMAN DİKKAT SİZ SİZ OLUN LONCAYA BİLE ŞİFRE VERMEYNN
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
- titanxic
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
antepl27 yazdı:Dün banada Yalıxiskender adlı şahıs video ayağına fake yutturmaya çalışıyordu Allahtan bilgiliyim bu konuda.Bakın arkadaşlar çar çalmanın bir çok yöntemi var en önemlileri fake ve keylogger eğer bunları yemişseniz çarı almanız zor.Sakın kimseye msn adresi vb şeylerinizi vermeyin emailinize ikv den gelmiş gibi görünümlü bir fake yollarsa çarınız gider .Zaten çarların yüzde doksanıda bu tür şeylerden gidiyor.Ama gerçekten namuslu birkişi hack blgisine kimsenin emeği üzerinde kullanmaz daha iyi şeylerde kullanır.bilmeyen arkadaşlara tavsiyem gitsinler bir hack sitesine fake keylogger vb şeyleri öğrensinler bu tür şeylere kanmasınlar....
LALEE SEN NEZAMAN ADAM OLDUNDA MİLLETE AKIL VERİONN GD :d
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar