chatlaqkıssdidem [Pucca Didem KzLcn]

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Caduu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

chatlaqkıssdidem [Pucca Didem KzLcn]

Mesaj gönderen Caduu »

merhaba arkadaşlar oyuna yeni katıldım :)
Pucca Didem KzLcn (=
Kullanıcı avatarı
Caduu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: chatlaqkıssdidem [Pucca Didem KzLcn]

Mesaj gönderen Caduu »

adım Didem soyadım KIZILCAN
şimdi sizin oyunla ilgili bildiklerinizi bende bilmek istiyorum
aslında yeni başladık diyemeyiz bilmediğim şeyler var oyun
bayadır oynuyorum ama çarları açıp siliyorum baydırıyor :(
Pucca Didem KzLcn (=
Kullanıcı avatarı
Caduu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Caduu »

istanbul kıyamet vakti nasıl oldu kimler yarattı nasıl oynanıldığı + nasıl ne zaman nerelerde kasıldığını bilmek istiyorum sizin nasılsa bu oyuna ilk çıktığından beri oynıyan vardır ve bende sizin gibi bu oyunda üstün zekâ oLmak istiyorum nasıl savaşıldığını nasıl ws. atıldığını hepsini bilmek hakkım ama bilmek zor oluyor.. açtığım çarları silip açıyorum yineleyipte ama çok baydırıcı oluyo ve beni sinir ediyor .. SİZ ÜSTÜN ZEKALILAR siz her bişeii bilirsiniz :) sizden yardımlar bekliyorum ve tanı$mak isterimAbi ve Ablalarım :) teşekkürLer..ve bu arada 11 yaşındaımm.. :)))))))))
Pucca Didem KzLcn (=
Kullanıcı avatarı
Caduu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Caduu »

Yardımlarını beklemek dileğiyle iyi akşamlarrrrrrr
Pucca Didem KzLcn (=
Kullanıcı avatarı
BIZIMKOYUNIMAMI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BIZIMKOYUNIMAMI »

Caduu yazdı:istanbul kıyamet vakti nasıl oldu kimler yarattı nasıl oynanıldığı + nasıl ne zaman nerelerde kasıldığını bilmek istiyorum sizin nasılsa bu oyuna ilk çıktığından beri oynıyan vardır ve bende sizin gibi bu oyunda üstün zekâ oLmak istiyorum nasıl savaşıldığını nasıl ws. atıldığını hepsini bilmek hakkım ama bilmek zor oluyor.. açtığım çarları silip açıyorum yineleyipte ama çok baydırıcı oluyo ve beni sinir ediyor .. SİZ ÜSTÜN ZEKALILAR siz her bişeii bilirsiniz :) sizden yardımlar bekliyorum ve tanı$mak isterimAbi ve Ablalarım :) teşekkürLer..ve bu arada 11 yaşındaımm.. :)))))))))
yaşına göre uzun yazıyorsun :)
Kullanıcı avatarı
CaRmiLLa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CaRmiLLa »

ya sizden kurtuluş yokmu saheser ablaların gitti bide sen mı sardın başımıza bi rahat bırakın şu oyunu millet nefes alsın ya :D :D
[Ladycarmilla]
[şşşşşifa]
[Carmillalllmahser]
Kullanıcı avatarı
bLacksin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bLacksin »

Caduu yazdı:istanbul kıyamet vakti nasıl oldu kimler yarattı nasıl oynanıldığı + nasıl ne zaman nerelerde kasıldığını bilmek istiyorum sizin nasılsa bu oyuna ilk çıktığından beri oynıyan vardır ve bende sizin gibi bu oyunda üstün zekâ oLmak istiyorum nasıl savaşıldığını nasıl ws. atıldığını hepsini bilmek hakkım ama bilmek zor oluyor.. açtığım çarları silip açıyorum yineleyipte ama çok baydırıcı oluyo ve beni sinir ediyor .. SİZ ÜSTÜN ZEKALILAR siz her bişeii bilirsiniz :) sizden yardımlar bekliyorum ve tanı$mak isterimAbi ve Ablalarım :) teşekkürLer..ve bu arada 11 yaşındaımm.. :)))))))))
Sen daha yumurtadan yeni çıkmışsın. Büyüyünce sende ÜSTÜN ZEKALI olursun
Resim
Kullanıcı avatarı
Indra
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Indra »

BIZIMKOYUNIMAMI yazdı:
yaşına göre uzun yazıyorsun :)
hahahahahahaaha
Resim
Kullanıcı avatarı
ZazaROW
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ZazaROW »

...
]¦•¦[aDaLeT!]¦•¦[
...
PhxMecnun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PhxMecnun »

Merhaba Guzel Kardesim,

öncelikle oyundan zevk almak istiyorsan kesinlikle kimseyi kucuk ve düşük gorme ne kotu soz kulan nede hakaret herzaman saygılı ol sanada saygı duysunlar hırsızlık ve benzeri şeylerden uzak dur...

ilk kurallar bunlar...

oyunda nasıl kasarım ve benzeri şeyler icin özelikle yeteneklerini duzgun sekilde ve dırenclerini esit sekilde dagıt 49 olana kadar tum direncleri esit dagıt ve 49 olana kadar klan savasını ws de uzak dur öncelikle 49 olmaya bak gorevlerin hepsini yap gorevlere yardım lazım oldugunda plusun varsa bolgede yoksa etrafında bulunan insanlarda yardım iste biri gelmezse diyerleri gelir yardıma yardım sever olmak guzel birşeydir yardım etmeyi bileceksin ki ilerde sen yardım istedigin zaman yardıma gelsin insanlar...

yeteneklerde 49 olana kadar kasmak icin sert vurus 15 agır vurus 15 zihin 15 sakınma 15 dikkat 15 durdurma 15 kosma 15 bunlar yap ilerde klan kasmak veya ws yapacagın zaman bunu GMO girerek degistirirsin ama kasmak ve gorevleri yapmak icin bunları yap uretim dagılımını yapma bosta dursunlar ilerki zamanda guzel bir recete düserse onu uretmek icin ne lazımsa ona verirsin uretim puanlarını....

kimsede para item dilenme bu seni kucuk dusurur bu bir tafsiye abi tafsiyesi...

aklına birsey takılırsa oyunda denk gelirsek bana danısabilirsin..

/f Phmecnun veya /f Phxmecnun charlarda bana ulasabilirsin...

Umarım Azda olsa yardımcı olabilmişimdir...
Saygılarımla..

Resim

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG

Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...

PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat

“Genel Sohbet” sayfasına dön