müslüman imam (fıkra)
- BIZIMKOYUNIMAMI
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
müslüman imam (fıkra)
Adamın biri elinde büyük bir bıçakla camiye dalar ve sorar:
-Aranızda Müslüman olan var mı?
Korkudan... kimse bişey diyemez. Birazdan yaşlı bir adam ayağa kalkar: ...
-Ben müslümanım. Der.
Bıçaklı adamla yaşlı adam camiden çıkarlar. Adam dışarıdaki inek sürüsünü gösterip:
-Amca, şunları kurban edicem de ben beceremem yardım eder misin? Der.
Yaşlı adam baya bir hayvanı kestikten sonra 'ben yoruldum başka birini bul' der.
Adam bu sefer kanlı bıçakla yine camiye girer ve sorar:
-Aranızda başka Müslüman var mı? Az önceki adamı doğradığını düşünen cemaat çok korkar ve herkes aynı anda imama bakar, imam:
-Ne bakı yosunuz ulan iki rekât namaz kıldırdık diye hemen Müslüman mı olduk.
Yasamak Için YaLvarmadik, ÖLmek Için de yaLvarmayiz !
Bugün OnLar Bizim Canimizi YaktiLarsa, Yarin Biz OnLarin CanLarini ALacagiz !!!
- Fearles
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: müslüman imam (fıkra)
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
ya bi yandan saçma bi yandan kötü bi yandan aşalayıcı bir fıkra :|
başlık acayip saçma hristiyan imam mı var?
SONUÇTA FIKRA NE BEKLİYORSUN Kİ. BUNU BAŞKA YERLERE DE ÇEKMEYE GEREK YOK. ELİNE SAĞLIK KARDEŞ.
Bu DüNYaNıN CeFaSıNdAn SeFaSıNa NöBeT KaLmAz;
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
- BIZIMKOYUNIMAMI
- Salgın Koruyucusu
cevap vermeye gerek yoktu eyvemreli yazdı:SONUÇTA FIKRA NE BEKLİYORSUN Kİ. BUNU BAŞKA YERLERE DE ÇEKMEYE GEREK YOK. ELİNE SAĞLIK KARDEŞ.
Camiye giren beyinsiz mi acaba merak ettim.
Aklı yok galiba camiye gidiyor hep.Kurbanın bir müslüman usulu ile kesilecegini biliyor ama camide müslümanların oldugunu bilmiyor yahudi fıkarası TUKAKA
Aklı yok galiba camiye gidiyor hep.Kurbanın bir müslüman usulu ile kesilecegini biliyor ama camide müslümanların oldugunu bilmiyor yahudi fıkarası TUKAKA
İlave
Bıçaklı adamla yaşlı adam camiden çıkarlar. Adam dışarıdaki inek sürüsünü gösterip:
Kurban edecegini bilen adam camiyi bilmiyor çok çok aşağılayıcı bir ifade müslümansın ama camiyi bilmiyor.
Kısacası Müslüman oldugu halde müslümanlığı bilmeyen beyinsizler var müslümanların içinde yahudi fıkrası.
o TARAFA FELAN ÇEKTİĞİMİZ YOK da
Son bilgi Fıkradan alıntı : Budizim dininde namazlarını camide yaparlar bilginize.
Kurban edecegini bilen adam camiyi bilmiyor çok çok aşağılayıcı bir ifade müslümansın ama camiyi bilmiyor.
Kısacası Müslüman oldugu halde müslümanlığı bilmeyen beyinsizler var müslümanların içinde yahudi fıkrası.
o TARAFA FELAN ÇEKTİĞİMİZ YOK da
Son bilgi Fıkradan alıntı : Budizim dininde namazlarını camide yaparlar bilginize.
- Estergonxsoner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
fıkrayla ilgili düzeltme yapıyim arklar.tekrar baştan yazmama gerek yok.
bıçakla camiye giren adam müslüman değil yabancıdır ve yurt dışında geçer ilk başta gavur olan müslüman bi adamla konuşur ve sorar milli bayramlarınızı merak ediyorum özelliklede kurban kesmenizi der müslümanda anlatır yabancı olan kurban bayramı geldiğinde kurban kesmek ister ama bilmiyo yardım istemek içinde camiye girer ve yukardaki güzel fıkra ortaya çıkar.
özet=fıkrada aşağılama yoktur sadece yazan arkadaşın aklında bunlar kalmış ve eksik yansıtmıştır.
bıçakla camiye giren adam müslüman değil yabancıdır ve yurt dışında geçer ilk başta gavur olan müslüman bi adamla konuşur ve sorar milli bayramlarınızı merak ediyorum özelliklede kurban kesmenizi der müslümanda anlatır yabancı olan kurban bayramı geldiğinde kurban kesmek ister ama bilmiyo yardım istemek içinde camiye girer ve yukardaki güzel fıkra ortaya çıkar.
özet=fıkrada aşağılama yoktur sadece yazan arkadaşın aklında bunlar kalmış ve eksik yansıtmıştır.

- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team