Arzlar hakkında

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Re: Arzlar hakkında

Mesaj gönderen inoky »

İnş yakında düzelir arzlar çok sağlamdı ne olduda arz olanların çoğu lodos oldu hayır insan rütbelerine kıyamaz bi pençe için gider satın alır daha iyi.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
Ryannnxunruly
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Ryannnxunruly »

Mavi kardesım sana katılıyor pence ne kadar sımdı olmus 40 50m kadım ıcın deıl bence sahsen bu konu az cok bızıde ılgılendırıyor.Ben arzken 2 kere kadımı kestım bır kadımı kesecem dıye klan degısmedım ve degısmemde o kadar kucuk ınsan olmadım ve olmayız loncamız adınada kefılım. Ama takı klandan bır kaç hırsızlar loncamız ve benım sahsıma laf atana kadar gayet guzel ben 2 sene arz kaldım bır kadım ıcın lodos olacak halım yoktu.Zaten deat susturucu ve volkı bana klandan hakaret ve laf atmaları sonucu klan deıstılen bende karar aldım loncamız lodos oldu.Suana kadar 3 kez kadımı kestık 2 kere ARZ ken 1 kere LODOS ken yanı anlayacagın kadım ıcın klan degısmedık.Hatırlıyorum yılmaz abının ıflıs gorewı vardı buyucu bulamamıslardı ben gıttım yıldız olan buyucumu klandan cıkarıp yılmaz abının ıflısı kesmıstık gece saat 12 gıbıydı yanı bız oyunda ne gorewler gorduk ne yardımlar yaptık bu klan ısı bence o kadar basıt bıze gore ama eger takı sahsıma ve sahsımıza kırıcı laf edılırse klanda degısırım carım banlanacagına kadar o kısıye soverım.. hadı herkese ıyı oyunlar
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!

Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Ryannnxunruly yazdı:Mavi kardesım sana katılıyor pence ne kadar sımdı olmus 40 50m kadım ıcın deıl bence sahsen bu konu az cok bızıde ılgılendırıyor.Ben arzken 2 kere kadımı kestım bır kadımı kesecem dıye klan degısmedım ve degısmemde o kadar kucuk ınsan olmadım ve olmayız loncamız adınada kefılım. Ama takı klandan bır kaç hırsızlar loncamız ve benım sahsıma laf atana kadar gayet guzel ben 2 sene arz kaldım bır kadım ıcın lodos olacak halım yoktu.Zaten deat susturucu ve volkı bana klandan hakaret ve laf atmaları sonucu klan deıstılen bende karar aldım loncamız lodos oldu.Suana kadar 3 kez kadımı kestık 2 kere ARZ ken 1 kere LODOS ken yanı anlayacagın kadım ıcın klan degısmedık.Hatırlıyorum yılmaz abının ıflıs gorewı vardı buyucu bulamamıslardı ben gıttım yıldız olan buyucumu klandan cıkarıp yılmaz abının ıflısı kesmıstık gece saat 12 gıbıydı yanı bız oyunda ne gorewler gorduk ne yardımlar yaptık bu klan ısı bence o kadar basıt bıze gore ama eger takı sahsıma ve sahsımıza kırıcı laf edılırse klanda degısırım carım banlanacagına kadar o kısıye soverım.. hadı herkese ıyı oyunlar
Haklısın.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
LiBeRaTioNxAyAzZ
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LiBeRaTioNxAyAzZ »

Arkadaşlara katılıyorum artık Arz Kılanında birlik ve beraberlik iyice azaldı herkez kendi çıkarlarını koruma peşinde bu durum Klanımızı geriye doğru götürmekte buda gerek Klanımızdaki insanların Lodos' a geçmesi gerekse Klanımız içinde olan kavgalar vs. şeklinde olmaktadır. İnş. en yakın zamnda toplanırız ve eskisi gibi birlik ve beraberlik içinde Klanımızı ileri doğru hak ettiği yere getiririz...
Ancyraxayaz

The DeaTH TeaM

!..Gün Dönümünde Sıradaki Gelsin Gölgemi Karanlığa Teslim Edin..!
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SouLeYMaNeYouLa »

Herkes birgün lodos olacak :) ;)
RoTTdeRbLitZ
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

SouLeYMaNeYouLa yazdı:Herkes birgün lodos olacak :) ;)

Komşum geriye kalan 364 gün ne olacaklar :D
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Murat ben düzelteyim birgün herkez ebediyyen LODOS olacak 8-)

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
Update
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Update »

zaten azdı dahada azınlık olunca herkez vınn
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

inoky yazdı:Ne oluyor bilmiyorum ama eskiden arz olan kişiler şimdi lodos arz sayısı aşırı derecede azaldı neden acaba bu böyle.
Sadece beyaz köşk te değil tüm sunucularda aynı herkez lodosun gücünü anladı.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
Dabbe
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Dabbe »

Lodos sayısı her zaman arz sayısından fazla olmustur bu bi gerçek. Son günler de de bi hayli lodos sayısı artmıstır. Farketmez benim için lodos sayısı arz sayısının 10 katı 20 katı daha fazla olsun. Sadece arzlarda kendini bilen adam gibi adamlar olsun yeter. Şu an arz klanının büyük bi çoğunluğu için bu söylenebilir. Birde herkes lodos olacak diyen arkadaşlara sözüm var. Tek ben arz kalırım yine de savaşırım. Er meydanlarından hatırlarsınız ;)

Siyahxxonüç
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino

Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.

“Genel Sohbet” sayfasına dön