ArkadaşLar yeni Loncamız AcıLdı.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ArkadaşLar yeni Loncamız AcıLdı.
bakın kardeşim derdiniz sıkıntınız ne bilmiyorum kanıtın varsa koyarsaın foruma yoksa sus evet malesef beta rumuzlarına ve 49 olmuş kşilere siz ancak özelden küfür edersiniz ananın kutsallığını savunur ama özelde bunu unutursunuz kısaca ben küfre maruz kalıyosam küfür ederim sizin ananız kutsalsa benim anamda kutsaldır..buraya cıkıp boş boş mal mal yazı yazmayın ben yine diorum tarafıma hakarte ettirmem..edende sonucuna katlanır..hem burda konu kim kime küfür etti değil acılan loncadır..dikkat edinde o cam kırıkları başka yeriniz batmasın..biz ayaknan kurtuluruzda senin bi yerlerini cizer..benim ismimde cem akinci..bu oyunda hak edene her daim hakkettini vermekse boynumun borcu olsun..ha loncadaki arkadaşlar diyelimki beni hatalı buldu cıkartırlar loncadan olur biter ama beni burda kralı susturamaz ananın kutsal olduğunu söyleyip anaya her türlü hakaret eden şerefsizdir..jams
-
- İskele Babası
evet bölgeden item düşmüyor diye sitem ettim ouland denen şahıs adam olana düşer dedi sen beni ne kadar tanıyosunda adam olup olmadıma karar veriyosun ardından topluca özelime küfürler yağdı küfür ettimse koyun resmini videosunu kanıtlayın sizin madem kürtce küfür ettim bu ban sebebidir nicin şikayette bulunmadınız?? neden halen oyundayım..??istediniz meydanın size kalması yok kardeşim inadına bu oyunda sürkeli ğöreceksiniz..cakallara bırakacak kemiğim yok..jams
-
- İskele Babası
asabi küfür etmedi sadece ortamı bulmay calıştı ama siz onada yüklendiniz her ğün biriynen tarrışma halinde olan bizler değil sizlersiniz..benim anama küfür eden kişiler cıkıpta burda doğruluk taslamıycak beni oyunda ne zaman ğörsniz tahrik iceren davranışlar icerisindesiniz özelime küfür edip eni bölğeye yazmaya mecbur eden yine sizler sütten cıkma ak kaşık falanda değilsiniz..simdi bu formu yalan yanlış haberlerle doldurma ikile kocum ben hep burda olucam elinizden geleni ardınıza koymaycaksınız..bakalım köprünün altından akan sulara hep beraber bakacaz..
Ben veya diğerleri senin anana sövdüysek çıkar fotoları bakayım koy şuraya
bizim karaktersiz olduğumuzu cümle aleme ıspatla
veya 1 tane adam çıkıp desinki siz jamsın anasına sövdünüz onada eyv derim..
Gelelim sana.. Birde utanmadan sıkılmadan kanıt olarak foto istiyorsun yaptıklarınıda yalanlamanda cabası
e be haysiyetsiz maymun bölgeden -özelden , kürtçe -Türkçe küfür ettiğine şahit olan 100 tane adam çıkarırım karşına. her oyuna giriş çıkışında benim veya başkalarının anasına kutsal bir vazifeymiş gibi sövüyorsun seni doğuranda değil kabahat seni yetiştirende daha doğrusu seni adam gibi yetiştirmeyi beceremeyende. Seni dün geceden beri şurada savunmaya çalışan adamın sarfettiği her bir cümleyi tamamen paramparça etmiş oldun ben her zaman güzel derim .. birkaç yorum önce de dediğim gibi : Köpeğin kuyruğunu 40 yıl kalıba koymuşlar düzelsin diye.. gene de düzelmemiş;)
Ben senin gibi trool'lerin kalıbını kırana dek vazgeçmem sen kafanı yorma.. Hatalı olduğumuz yerdede özürümüzü düzeltme erdemine sahip insanlarız çok şükür. Bunu yapmaktanda hiçbir zaman çekinmedik ! Haa senin gibi karaktersizi savunan adama elbet yüklenir herkes. milletin namusunu , şerefini inanılmaz bi rahatlıkla o kirli ağzında sakız ediyorsun. Ailen sana namus kavramını hiç öğretmedimi? Oturupta baban sana şeref'in ağırlığını hiç açıklamadımı ? Senin gibi sanalda rahatça küfür eden adamların sorunu Real yaşamda sosyal ortamdan uzak, İçi bastırılmış duygularla dolup taşan tedavi görmesi gereken mağdur hastalardır.. Sen bölgeden item düşmüyor diye sitem edişinden günler öncesi bile anamıza bacımıza sövdün.. Nedeni ise ; kasan bir oyuncuya burası benim mekanım diye başlayan cümle ile küfür edip kovmaktı. ve sana bunu yapmaya hakkın yok orası sanamı tapulu dediğimizde ise namusumuza etmediğin laf kalmadı.. Gerçi kime dil döküyorum ya sen iyisimi babadan sana kalan son miras gibi sövmeye devam et
Gelelim sana.. Birde utanmadan sıkılmadan kanıt olarak foto istiyorsun yaptıklarınıda yalanlamanda cabası
Ben senin gibi trool'lerin kalıbını kırana dek vazgeçmem sen kafanı yorma.. Hatalı olduğumuz yerdede özürümüzü düzeltme erdemine sahip insanlarız çok şükür. Bunu yapmaktanda hiçbir zaman çekinmedik ! Haa senin gibi karaktersizi savunan adama elbet yüklenir herkes. milletin namusunu , şerefini inanılmaz bi rahatlıkla o kirli ağzında sakız ediyorsun. Ailen sana namus kavramını hiç öğretmedimi? Oturupta baban sana şeref'in ağırlığını hiç açıklamadımı ? Senin gibi sanalda rahatça küfür eden adamların sorunu Real yaşamda sosyal ortamdan uzak, İçi bastırılmış duygularla dolup taşan tedavi görmesi gereken mağdur hastalardır.. Sen bölgeden item düşmüyor diye sitem edişinden günler öncesi bile anamıza bacımıza sövdün.. Nedeni ise ; kasan bir oyuncuya burası benim mekanım diye başlayan cümle ile küfür edip kovmaktı. ve sana bunu yapmaya hakkın yok orası sanamı tapulu dediğimizde ise namusumuza etmediğin laf kalmadı.. Gerçi kime dil döküyorum ya sen iyisimi babadan sana kalan son miras gibi sövmeye devam et

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Ben bugüne kadar küfür vb sebeplerden asla ceza almadım. Sanada ASLA KÜFÜR ETMEDİM ! Senide şikayet ettim gerekli yerele zaten cezanı alacaksın. Bölgede onca insanın gözü önünde küfür edipde etmedim diyebilmekde büyük bir cesaret ayrıca tebrik ediyorum seni. Konuşma uslübundan yaşın ve kafanın ne kadar çalıştığı ortada.! Hasan kardeşimin söylediği gibi, devam et babandan kalan mirasa !
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

İSMİM HAKAN URUKAİ SENİN NE KALİTESİZ BİR İNSAN OLDUĞUNU HERKEZ BİLİYOR SİZ BENİMDE KAC KEZ ÖZELDEN ANNEME KÜFÜR ETTİNİZ OYUNU SAHİBLENME WAR SİZDE AMCINIZ BU BEN SENİN KADAR KALİTESİZ BİRİNİ ĞÖRMEDİM KIZMI ERKEKMİ NE OLDUĞUNDA BELLİ DEĞİL BEN SENİN WE SİZİN GİBİLERE KISACA DÖNME DİYORUM SENİNKİSİ İNSANLARIIN LONCASINI KISKANMAK MADEM JAMS KÜFÜR ETMİŞ SEN NİYE CIKARTIP KOYAMIYOSUN ORTAYA?? AYNI ŞEY DAHA FAZLA KÜCÜLME YETERİNCE KÜCÜKSÜN BEBE
SERANAT yazdı:İSMİM HAKAN URUKAİ SENİN NE KALİTESİZ BİR İNSAN OLDUĞUNU HERKEZ BİLİYOR SİZ BENİMDE KAC KEZ ÖZELDEN ANNEME KÜFÜR ETTİNİZ OYUNU SAHİBLENME WAR SİZDE AMCINIZ BU BEN SENİN KADAR KALİTESİZ BİRİNİ ĞÖRMEDİM KIZMI ERKEKMİ NE OLDUĞUNDA BELLİ DEĞİL BEN SENİN WE SİZİN GİBİLERE KISACA DÖNME DİYORUM SENİNKİSİ İNSANLARIIN LONCASINI KISKANMAK MADEM JAMS KÜFÜR ETMİŞ SEN NİYE CIKARTIP KOYAMIYOSUN ORTAYA?? AYNI ŞEY DAHA FAZLA KÜCÜLME YETERİNCE KÜCÜKSÜN BEBE
Gerçekten okurken güldüm. Yazdığın ilk iletininde bu olması bir garip geldi
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

BURDADA AHKAM KESEN URUKAİ VE BİLMEM NE LAND
AİLE TERBİYESİNDEN BAHSEDERKEN NE KADAR TERBİYELİ OLUĞUNUZ HER ANLAMDA TARTIŞILIR BANA BİZZAT SİZ KAC KEZ KÜFÜR ETTİNİZ ANNEMİ BIRAK KIZ KARDEŞİME BİLE DİL UZATTINIZ ŞİMDİ LÜTFEN BURDA CIKIP İNSANLARI KARALAMAYIN ÖNCE KENDİ ALNINIZDAKİ LEKELERİ KAPATIN
DİKKATİMİ CEKTİ BU JAMS KÜFÜRÜ DEMEK DURUP DURUKEN ETTİ YA LÜTFEN KOMİK OLMAYIN GEREKENLERE YERLERE ŞİKAYET ETMİŞ BU OYUNDA BİR YÖNETİM VAR BAHSETTİĞİNİZ KÜFÜRLERİ SİZ ŞİKAYET ETMEDİNİZMİ ?? SİZE CEVAP BİLE YAZMAK YAKIŞMAZ BANA FAZLADA KIWRANMAYIN HERKEZ EKTİĞİNİ BİCER SİZ KÜFÜR EKTİNİZ KÜFÜR BİCİYORSUNUZ
-
- İskele Babası
evlat önce maymuna benzeyen sensin ben küfür etmedim demedim inkarda etmedim benim anama küfür ettiniz karşılıgını aldınız madem ettim o küfür siz niye cıkartıp koyamıyosunuz dedim ben sana sabaha kadar küfretsem sana yine az cünkü siz bölgede kendinizi cok dürüst gösteren zavallı benim deyimimle bireylersiniz maksadınız oyundan soğutmak falansa bak şimdi git lavaboya çeşmeyi ac iyice bi aksın su doldurda ic)) senin proplemlsin sana yandaş ve yataklık edenlerde de onu ğörüyorum siz benim anama laf dil uzattıkca bu küfürleri hep yiyceksiniz benim saklım yok karı gibide özelden yazmam kanırta kanırta basarım bölgeden öyle icine oturur cıkartamassın debelenme fazla daha cıkmayada niyeti yok..anama dil uzatanın dilini keserim aklanmaya calıştıkca camurda debelene debelene batacaksınız bu oyundan ya siz ya ben hadi bakalım hodri meydan..jams..
-
- İskele Babası
gelelim asabinin jamsi size bıraktım yazılımına beni kimse biryerlere bırakamaz ilk yazılımımı okuyun ben diyorumki ettimse kanıtlayın hak edenede etmeye devam etcem diyorum bana edilen küfür var sizler tarafından edildikcede karşılığını alacaksın ha bu arada nereye şikayet etcekseniz edin yaratandan başka korkum olmaz ..halen aile karıştırıp babadan kalan miras diyonuz bu ğidişle yiyceniz babayı merak etmeyin la siz kimsinizki muhattab alıyorum attım ortaya bi kemik ister yalayın ister yutun afiyet olsun..