Karizma alırken dikkat
- Xninjazorbax
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Karizma alırken dikkat
Ben bugun sabah Savaşçıxgüzeli atlı şerefsizden(özür dilerim ağzımı bozduruyo) karizma alıcaktım verdim parayı sonra eme girip çıkmaya başladı sonra ilk 90 oldu gelmedi dedim yalan söyleme dedi sonra gene giridi bu sefer 80 oldu gene gelmedi dedim bu sefer oyunda gir çık yaptı bi seferlik 80 karizma geldi sonra giridi oyuna vurdum ona çıkcak sandım bana vurmaya başladı sonra bi baktım bana dalıyo geldi kesti bn kesmicek sandım bu olaydan sonrada bana bölgeden dolandırıcı demeye başladı artık siz düşünün :? :?
- ForeverLord
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Re: Karizma alırken dikkat
Karizma alımında ben ücreti son kp de vermeyi öneririm herzaman ama tabiki bu durum karsılıklı güven isteyen birşey ben bu oyunu 3 yıldır oynuyorum ama her geçen gün eski tadının kalmadığını söyleyebilirim..
WRbCaptain & AzkCaptan & AzkMatador

- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Savaşçıxgüzeli
Bu emeye giriyor sonra sana gelmediği halde sana geldide beni kaldıyorsun o yüzden sana dolandırıcımı diyor..
Bir şey diyecem ama çocuk tur çocuk ne yapsa yeridir emye girme dönemi bundan 6 ay önce bitmiştin kaç kişiye öyle yaptı acaba meraklandım.
Oyunu öğrenmeden kurt olmaya bakanlar çook beee. Emye girme ile kp alınmaz ya cıkacak yada sancaktan sana gelecek sen kesecen öyle alacan.
Ula çocukta ya karizmamı yedi bu birde gelmedi diyor diye sana bir kızmıstır bir kızmıştır sorma....)))
Tukaka
Bu emeye giriyor sonra sana gelmediği halde sana geldide beni kaldıyorsun o yüzden sana dolandırıcımı diyor..
Bir şey diyecem ama çocuk tur çocuk ne yapsa yeridir emye girme dönemi bundan 6 ay önce bitmiştin kaç kişiye öyle yaptı acaba meraklandım.
Oyunu öğrenmeden kurt olmaya bakanlar çook beee. Emye girme ile kp alınmaz ya cıkacak yada sancaktan sana gelecek sen kesecen öyle alacan.
Ula çocukta ya karizmamı yedi bu birde gelmedi diyor diye sana bir kızmıstır bir kızmıştır sorma....)))
Tukaka
kabusxbalistikx yazdı:]~~yeni lonca sayfanız hayırlı olsun~~[/
hayırlı olmasın her yere yazmış beee
beğenmedim.
- javmeliyon
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Kardeşim Sen klan parasını hakkınla kas ağzını bozma ben Eminönün eski oyuncularından birisiyim eskiden oyun güzeldi şimdi kp için birbirinizin anasına bacısına küfrediyorsunuz ayıp....
Ayyıldızteam(Sınırsız Block) 3.5 yıllık beta charı
Ayyıldızteam(Sınırsız Block) 3.5 yıllık beta charı
Gerçek Savaş İsmet Bey Sinirlendiğinde Başlar Bu da Gerçek Kıyametin Başlangıcı Olacaktır...
Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
- Tmasxconqueror
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
kabusxbalistikx yazdı:]~~yeni lonca sayfanız hayırlı olsun~~[/
Her yere aynısını yazma
Tмasxcσnqueяσя...
Tмasxcσnqueяσяx...
Suηucu
/color] TıLsıм
KLaη
/color] Aяzıη ςσcuкLaяı
Lσηca
/color] T-мas [Tüяк Masтєя]
AsLaηLaя тaтiLє ςıкıηca мaγмuηLaя кєηdiηi кяaL єdєяLєя . . .
Tмasxcσnqueяσяx...
Suηucu
KLaη
Lσηca
AsLaηLaя тaтiLє ςıкıηca мaγмuηLaя кєηdiηi кяaL єdєяLєя . . .