Hırsız Dostlar lütfen okuyun
- Dancerinthedark
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Hırsız Dostlar lütfen okuyun
Arkadaşlar az önce başıma gelen bir olayı ibretlik diye anlatmak istiyorum benim 30 lewelde tanıştığım bir kankim vardı.benden gözlüğümü istiyordu vermiyordum güvenmiyordum hep istiyordu az önce gene istedi dedim bişi olamz gözlük 8m çalarsada anlarım ne mal olduğunu verdim gözlüğü ayakkabı bide zırhımı yansıtmamı söyledi (Mavi alevDestekli platin zırh birde arsenikli ipekli ayakkabı)' yı yansıttım istedi onalrıda saflığıma geldi verdim hemen oyundan çıktı başka tanımı yoq kaçtı resmen bir saattide girmiyor Bu kişini 3 çarının ismi sizde dikaktli olun (Losodosçocuğu)(Sinsikral)(Kristal) sizde böle jişilere dikakt edin eğer tanıdıklarınız varsa buraya yazın böle kişileri şerefsizler ben hakkımı helal etmiyorum böle kişilere.....
Re: Hırsız Dostlar lütfen okuyun
haklısın g.o sanada umarım zararını kaparsın bunun ne ayak olduğu az çok belli oluyordu
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Geçmiş olsun fakat oyunda kimseye güvenmemelisinki o karakterin hırsız olduğunu yaptıklarını daha önce bölgeden ve forumdan duyurmuştum keşke dikkat etseydin ... :?
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- Dancerinthedark
- İri Fare Avcısı
Arkadaşalr zoruma giden bir olay daha oldu adam utanmadan bir de beni yasaklıya ekleyip itemlerimle adamlara dalıyor eskiden babıaliden dışarı çıkaamıyordu itemleri benden çalar çalmaz artık adam oldu bir de artistik taslıyor ben zaten ona güvenmiyordum ilk gözlüğü verdim dedim giderse gitsin sonra bilmiyorum içimde yumuşama oldu ayakla zırhıda verdim şerefszie baktım hemen oyundan çıktı sonra yine girdi yasaklıya ekledi adam eziqlik fışkırıyor deli oluyorum böle kişilere 2 yıl öncede biri benden 2 Ampfilikatör elması çalmıştı 1 ay oyuna girmedim...eminöünü serverinde böle kişileri oyundan sileceğim bunları yasaklıya ekleyin konuşmayın vs yapmayın eziq eziq bir köşede dursunlar şerefsziler gm ye şikayet ettim onu zaten bir şekilde cezasını ağır şekilde ödeyecek....
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
B*ku b*kuna post kasanlara bir örnek...kabusxbalistikx yazdı:]~~yeni lonca sayfanız hayırlı olsun~~[/
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
asıcan bunları ama 
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Bu arada geçmiş olsun böyle tipler çok var ne diyelim bana da çok oldu...Dancerinthedark yazdı:Arkadaşlar az önce başıma gelen bir olayı ibretlik diye anlatmak istiyorum benim 30 lewelde tanıştığım bir kankim vardı.benden gözlüğümü istiyordu vermiyordum güvenmiyordum hep istiyordu az önce gene istedi dedim bişi olamz gözlük 8m çalarsada anlarım ne mal olduğunu verdim gözlüğü ayakkabı bide zırhımı yansıtmamı söyledi (Mavi alevDestekli platin zırh birde arsenikli ipekli ayakkabı)' yı yansıttım istedi onalrıda saflığıma geldi verdim hemen oyundan çıktı başka tanımı yoq kaçtı resmen bir saattide girmiyor Bu kişini 3 çarının ismi sizde dikaktli olun (Losodosçocuğu)(Sinsikral)(Kristal) sizde böle jişilere dikakt edin eğer tanıdıklarınız varsa buraya yazın böle kişileri şerefsizler ben hakkımı helal etmiyorum böle kişilere.....
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
- KingWarrior
- Cin Avcısı
Geçmiş olsun ama oyun çok bozuldu eski tadı yoq bu devirde babana bile gözlüğünü ödünç vermicen xD
Kralsavaşçıı & Krallbüyücü & Qralşifacı