refik fazla çocukla çocuk olma edebiyle konusacak adam olursa çıksın yazsın bide yazmış 1 haftadır tanıyorum canımdan çok seviyorum ne biçim canmış arkadaş bu
iyi forumlar
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Arkadaşlar bu konu daha bu şekilde ne kadar böyle uzar gider bilmiorum ; bu olaylar yasandığında ben oyunda değildim işim gereği fakat öğrendiğime göre "jams" kardeşim bölgeden item düşmediği için sitem etmiş . (olayın asıl muhattapları bu yazıyı okuyacak olurlarsa onlardan ricam benim kadar samimi cvp bekliyorum.) Bu sitemin ardından bir başka arkadaş "adam olana düşer demiş" bakın doğru yada yalnış bilemem ama sordum öğrendim ve paylaşıyorum . Bu cevaba alınmış yada kızmış olan jams kardeşim bu kelamı eden kardeşimle tartışmaya başlamış o kendi arkadaşını bu kendi arkadaşını savunayım derken olay bu hallere gelmiş Peki butun yazılanları okudum hanginizin dediği doğru bilmiyorum fakat suan burada yaptığınız kişi ayırt etmeden söylüyorum dostlarım ve arkadaşım olan sizlere şuan burada yaptığınız tartışmanın o günden pek farkı yok ve ziraa hani burda öyle yada böyle bir şekilde yeni bir oluşum içerisindekilere de futursuzca dokunan sözleriniz var. büyükler küçüklere örnek olamıyorsak sorun bizde demektir ama onlarda örnek almayı bilmiyorsa sorun onlarda demektir sadece yaptıklarınızın söylediklerinizin nereye gittiğine dikkat edin "örnek olursak örnek alınmamamız imkansızdır"
Sana söylenenlerin hepsi birer uydurma yada farklı zamanda olan durumlar olabilir bilemem..
Ama şurada çıkıp düzeysiz, bölge kanalından boş pm geçene bile küfür eden adamı karşıma geçipte savunma rica etsem
Ben neler yaşadığımı biliyorum yaklaşık bi 10-15 arkadaş dahada çok iyi bilir hatırlar(Bunlar tanıdıklarım ).. kimsenin kefili olmana gerek yok heleki yaşananlar esnasında bulunan insanlara karşı bu adamlara kefil olmanı tavsiye etmem !
Kaldıki benim adamlığımı irdeleyen şahıslar tanışalı 1 hafta olmuş ve her ne hikmetse birbirlerini canlarından bile çok sevmektedirler..Kimin adam olup olmadığı zaten ortada ki yapılan yorumlarda ortada bizim bu konuya tavrımızın netliğide, duruşumuzda, iddalarımızda. Doğru insanlarla birlikte yol almak hiçbişeye benzemez Wrbcaptain.
Birçok insanın seceresini sayabilecek kadar eskiyim. Çıkıpta sorunum olmayan bir insanla neden tartışayım ?
Böyle adamlara yer vermeyin böyle ırz düşmanlarına mahal bırakmayın.. Anası Babası baş edememiş belliki senmi düzelteceksin bu insanları ? Bak sana kuracağım son cümle şudur ; Köpeğin kuyruğunu 40 yıl kalıba koymuşlar düzelsin diye.. gene de düzelmemiş. iyi forumlar.. bu konu benim için ve diğer arkadaşlarım için kapanmıştır..
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Anladım ne demek istediğini ama hakarett etmenizi istemedim sadece sizlerden sizlere kaht - ı rıcal da anlatılan budur eden bulur çünki bana dıyorlar bu kadar ıyı olma diye pekı sen ıyı olmassan ben ıyı olmassam kım ıyı ? kım dost ? kım arkadaş? ben oyunda çok oyuncuyu tespit ettim himayeme aldım ve sağolsunlar beni anlıyorlar benden ufaklar ve onlara doğruyu yalnışı gösterme şerefini bana bahşediyorlar bu mukemmel bir duygudur benimde tartıştığım arkadaşlarım olmuştur bakın forumda yada oyunda beni 23 yaşında bilir herkes ama arkadaşlarım bu oyunu aralıklarla 3 yıldır oynuorum ve 47 yaşındayım 3 çocuk babasıyım kimsenin kalbini kırmadım kırmam ve kimseye hakaret edilmesine tahammul etmem neden ? Benim yanımda çalışan onca eleman var ve ben patrondan çok arkadaş olmayı severim iyilik eken iyilik biçer unutmayın gerekirse 11 yaşında bir çocuk olurum gerekirse 23 yaşında bir delikanlı benim ricam ne olursa olsun ne yaşarsak yasayalım unutmayın gunahlarınızı kum a yazın arkadaşlar çünki ufak bir dalgada yok olsunlar dostluk bakidir dost edinelim düşmanlık fanidir hatalı olunca özür dilemeyi hatamız oluncada makul şekilde dile gelmeyi bilelim bu oyunda çok arkadaşım var senin gibi ben kimseyi kaybetmeyi sevmem o yüzden ne olursa olsun bir gün keser döner sap döner elbet hesap döner unutmayın sağlıcakla kalın.
ForeverLord yazdı:Arkadaşlar bu konu daha bu şekilde ne kadar böyle uzar gider bilmiorum ; bu olaylar yasandığında ben oyunda değildim işim gereği fakat öğrendiğime göre "jams" kardeşim bölgeden item düşmediği için sitem etmiş . (olayın asıl muhattapları bu yazıyı okuyacak olurlarsa onlardan ricam benim kadar samimi cvp bekliyorum.) Bu sitemin ardından bir başka arkadaş "adam olana düşer demiş" bakın doğru yada yalnış bilemem ama sordum öğrendim ve paylaşıyorum . Bu cevaba alınmış yada kızmış olan jams kardeşim bu kelamı eden kardeşimle tartışmaya başlamış o kendi arkadaşını bu kendi arkadaşını savunayım derken olay bu hallere gelmiş Peki butun yazılanları okudum hanginizin dediği doğru bilmiyorum fakat suan burada yaptığınız kişi ayırt etmeden söylüyorum dostlarım ve arkadaşım olan sizlere şuan burada yaptığınız tartışmanın o günden pek farkı yok ve ziraa hani burda öyle yada böyle bir şekilde yeni bir oluşum içerisindekilere de futursuzca dokunan sözleriniz var. büyükler küçüklere örnek olamıyorsak sorun bizde demektir ama onlarda örnek almayı bilmiyorsa sorun onlarda demektir sadece yaptıklarınızın söylediklerinizin nereye gittiğine dikkat edin "örnek olursak örnek alınmamamız imkansızdır"
Saygılarımla
Beyinden noksan bir adam (jams) çıkıp ben simdi cumaya gidiyorum, geldiğimde urukay ve cakallarının anasını ........ diye küfürü edip çıkıyor. Bundan 3 gün sonra bölgeye ya niye item düşmüyor diye yakınıyor, bende kalkıp adam olana item düşer diyorum. Sizce suç kimde ? Olayı bilip bilmeden dahil olmayın arkadaşlar. Bu kadar kişi boşa konuşmuyor. Madem ki bu adam bu kadar iyiydi ! ! ! Arkasında duran Asabi neden arkasından çekildi ? Amacınız konuyu başka başka yerlere çekmek olmasın. Olayları anlamadan, dinlemeden, bilmeden lütfen yorum yapmayın. SAYGILARIMLA
Normalde yazmayacaktım konuyu kendimce kapamıştım lakin Wrbcaptain ..dostumsun.. Benim hakaret içeren bir cümlemi varsa eğer buyur paylaşmanı dilerim.. etmişsem ki haklıyımdır haklı yere etmişimdir kendi nazarımda karşımdaki insanın ağırlığına göre her zaman konuşmaya çalışırım ve iyide beceririm.. Ortaya atılan bir hakaret yok sadece püf nokta yazdıklarımı doğru şekilde algılamakta bitiyor.. Hani kalkıpta jams isimli terbiyesiz adamın yaptıklarını saymaya kalksam pekte hatırlayamam ama ben böyle adamı düzeltme çabalarına girip sahip çıkacağıma allaha havale eder araya mesafeler dikerim.. Benim ve birçok tanıdık dostlarımın çekirdeğine gözünü dikip söven adamı sallandırmakta caiz'dir buna hiç şüphe yok.. Bu konuya sanal açıdan değilde real açıdan bakacak olursak şayet yüzüme karşı bölgeden ettiği küfürleri gelip etsin bakalım ben onun kafasını gövdesinden ayırıyormuyum ayırmıyormuyum.. Kim olsa bunu yapar ben namusum , şerefim için yaşarım ve bunlara en ufak bir saldırıda bulunan adama rahat vermem ! O yüzden Wrbcaptain bu konunun dışına çıkmanı senden rica ediyorum.. Ayrıca ne güzel hevesle açmışsındır bu konuyu anlarım seni bu noktada fakat bir yandan mağduriyetimizide anladığını sanıyorum.. Sevgilerimle bundan sonra konuşulacak bir mevzu söz konusu olursa oyun içerisinde devam edilmesi daha sağlıklı olur.. İyi forumlar.
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Uzayıp gittikce gidiyor.. şunu diyim. jams in ben neler yaptıgını bilmem ama kalkıpta yok asabi özelde sövüp kacıyor falan dedirtmem diyen bana ispatıyla gelcek jams e gelince o gün o lafı söylemen zoruma gitti adam olana item düşer sözün e bizede düşmüyor kardeşim demek bu laf şimdi? gel özelime söyle ama neyse herkez istedigini yapmakta özgürdür derdi oLan şikayet eder... bu konu kapanmıştır..
ASABİ(Savascı)
RAKI(büyücü)
BENİM KUDRETİMİN ULAŞTIGI YERE ONLARIN HAYALLERİ ERİŞEMEZ...!