Oyunu Bıraktım Çok Mutluyum
Oyunu Bıraktım Çok Mutluyum
Arkadaşlar Bütün Gün Online Bi Oyuncuyum Diyebilirdim Gerek Okul Açıldığı İçin Dersler Gerek Elektrk Faturasından Dolayı Oyunu Bıraktım ve Çok Mutluyum Evde Kendime Zaman Ayırıyorum. Oyun Çok Gelişmiş Üzerinden Ticaret Yapılabiliyor Olsa Oynardım ama Oyunda En Sağlam Ben Olsam Ne Olcak Mantığıyla Bıraktım. Demem O ki Sizde Yapabilirsinz İyi Bir Bağımlılık Değil.
Re: Oyunu Bıraktım Çok Mutluyum
Bağımlılık yapacak bısıyok stres atmaya gelıoz bos konu.
Ayrıca PC ne kadar elektrik tuketırkı ?

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
qüzeL düşünce kutLarım06bd06 yazdı:Arkadaşlar Bütün Gün Online Bi Oyuncuyum Diyebilirdim Gerek Okul Açıldığı İçin Dersler Gerek Elektrk Faturasından Dolayı Oyunu Bıraktım ve Çok Mutluyum Evde Kendime Zaman Ayırıyorum. Oyun Çok Gelişmiş Üzerinden Ticaret Yapılabiliyor Olsa Oynardım ama Oyunda En Sağlam Ben Olsam Ne Olcak Mantığıyla Bıraktım. Demem O ki Sizde Yapabilirsinz İyi Bir Bağımlılık Değil.
Pc baya eLektrık tületir. Şu şekiLde ;1453 yazdı:Bağımlılık yapacak bısıyok stres atmaya gelıoz bos konu.
Pc açık iken , doqaL oLarak ısınmak ıcın Soba kLima vs. de acık oLabLır. bu İkisi birLikte baya çeker.
Pc tek başınada kuvvetLı eLektrık çeker. 24 saat açık oLan bir pc 1 saatte baya bir devir yapar. eLektrık sayacLarıda devir üzerinden çaLısıtıqı ıcın Fatura boL miktarda qeLir.
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
kaBocNn yazdı:qüzeL düşünce kutLarım06bd06 yazdı:Arkadaşlar Bütün Gün Online Bi Oyuncuyum Diyebilirdim Gerek Okul Açıldığı İçin Dersler Gerek Elektrk Faturasından Dolayı Oyunu Bıraktım ve Çok Mutluyum Evde Kendime Zaman Ayırıyorum. Oyun Çok Gelişmiş Üzerinden Ticaret Yapılabiliyor Olsa Oynardım ama Oyunda En Sağlam Ben Olsam Ne Olcak Mantığıyla Bıraktım. Demem O ki Sizde Yapabilirsinz İyi Bir Bağımlılık Değil.en iyi oLsan neye yarıcak ?
Pc baya eLektrık tületir. Şu şekiLde ;1453 yazdı:Bağımlılık yapacak bısıyok stres atmaya gelıoz bos konu.
Pc açık iken , doqaL oLarak ısınmak ıcın Soba kLima vs. de acık oLabLır. bu İkisi birLikte baya çeker.
Pc tek başınada kuvvetLı eLektrık çeker. 24 saat açık oLan bir pc 1 saatte baya bir devir yapar. eLektrık sayacLarıda devir üzerinden çaLısıtıqı ıcın Fatura boL miktarda qeLir.
Baya baya deyip durmussun bay baya , bu baya dediği kaç KW ? 1,3,5,10 ? MW mı cekıyor bu meret ?
Baya açıklayıcı olmus bay baya.

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
snn adına mutlu oldum bagımlılık yapıcak derece de oynamak kotu zaten
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kardeşim bazı insanlar var bu oyunda en iyi olmayı hırs haline getirmişler.Ama bazılarıda zevk için oynuyorlar.Bıraktığın için mutlu olabilirsin şu an bu konuyu açarak bazı insanları oyundan soğuttuğunun farkındamısın ?
!!!! KONU KİLİT LÜTFEN !!!!
:evil: :evil: :evil:
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
oyuna bagımlı derecede oynuyorsa bıraksın zaten oyunmu onemlı saglıgımıfatihfb88 yazdı:Kardeşim bazı insanlar var bu oyunda en iyi olmayı hırs haline getirmişler.Ama bazılarıda zevk için oynuyorlar.Bıraktığın için mutlu olabilirsin şu an bu konuyu açarak bazı insanları oyundan soğuttuğunun farkındamısın ?
handanın ölümü
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Bence bir bağımlılık.
Hafta içi pek oynamaya fırsatım olmuyor bu yüzden hafta sonu gelene kadar deli oluyorum.
Hafta içi pek oynamaya fırsatım olmuyor bu yüzden hafta sonu gelene kadar deli oluyorum.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
Yanılmıyorsam bütün gün çevrimiçiyim demişsin.
Bence iyi dayanmışsın. Sonuçta kafa bu..
Çoğu zarar azı karar
Bence iyi dayanmışsın. Sonuçta kafa bu..
Çoğu zarar azı karar