Arkadaşlar kesin bişi söyliyemem ama sadece Tahmin.
Re: Arkadaşlar kesin bişi söyliyemem ama sadece Tahmin.
Hala 1 tahmin üzerinden gidiliyor ancak ermeydanı gibi kopyaları olabilir sözü size birşey hatırlatıyormu ? Oyunda kaç adet kuyu var acaba.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
aQuaLand yazdı:Benim fikrim yılanların ordaki kapı. Şah kobranın karşısında bir kapı var bence oradan inilecek.
Hayır benim arkadaşlarda oyle diyordu ama oradan girilmicek bugun gırdım okudum adam diyoki ya emin önünden giriş yapılcak yada yeraltında bu koyuda
- ForeverLord
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Daha yerin ne kadar altına inicez yaw bu gidişle magmaya ulaşıcaz 
WRbCaptain & AzkCaptan & AzkMatador

- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bence Arkadaş HakLı O kuyu oLacak BerıLtıRdıgı gıbı O TopaLın Oradakı Kuyu.. Bence.. Neden DersenıZ dıkKat ederSenız Meran KoPru alTı Ve Ustunde KopRu VaR.. Oradan geÇıŞ oLa bıLır bence Bnm FıkRım bu..
arkadaşlar kuyu tek olur fakat her giren ayrı bir bölgeye girmiş olur em gibi aynı
sonuçta eme lere de aynı şekilde giriliyor ama savaş yapılan alanlar farklı yani herkes farklı bir alanda savaşıyor savaş 1 savaş 2 gibi
sonuçta eme lere de aynı şekilde giriliyor ama savaş yapılan alanlar farklı yani herkes farklı bir alanda savaşıyor savaş 1 savaş 2 gibi
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Hayırlısı olsunda nerden girilirse girilsin:)
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.