Flash Flash
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Flash Flash
funda fatihle aranda bi sorun mu var bişi varsa bana ulaş çozelim
ben sana msnde anlatırımmorukkelleci yazdı:funda fatihle aranda bi sorun mu var bişi varsa bana ulaş çozelim
Bu dünyada aşkta yalan olmuşsa doğru olan ne kaldı_?
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Funda :=) canım ınan senı çok sevıyorum vandertatıda öyle gulmekten yıkıyorsunuz su forumdafuni456 yazdı:ben sana msnde anlatırımmorukkelleci yazdı:funda fatihle aranda bi sorun mu var bişi varsa bana ulaş çozelim
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- ozanaltinn
- İskele Babası
Vandervaart yazdı:Hayal etmek güzeldir..
Hadi Gel EvriLeLim Meran! OLmaz böyle jöle beyinlilikle!
Haziran 2007'den beri...
Haziran 2007'den beri...
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
duygubence sen ya erkeksin yada buralarda kız taklidi yapıyorsun 2 sininm arasında bi fark görebildinmi
ilk yapışdırdığın resimler hala aklımda var sende bi dümenler ama ne ..
Zevzek
Zevzek
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Gözlük ister para ıster dıyerek oyunda aşağıladınız sesımı çıkarmadım..Bugun choosensxlıegend dıye sahte karakter açıp ben emre dıyerek duygu senın çarına gırmem lazım şifre verırmısın!! bunlar gerçekten komık.1 lw emınonu arkadaslara ekleyıp kontrol etmesı kolay.asıl konu ben sızı gayet ıyı anlıyorum devam edınız cunku bu politıkayla sahte ısımler ve karakterlerle sadece zamanınızı kaybedıyorsunuzZems yazdı:duygubence sen ya erkeksin yada buralarda kız taklidi yapıyorsun 2 sininm arasında bi fark görebildinmiilk yapışdırdığın resimler hala aklımda var sende bi dümenler ama ne ..
Zevzek
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

duygu ne saçmaladın yine sen akşam akşam .ne emresi ne karakteri ne şifre istemesi ne diyon sen kendiniz gibi çocukmu sandınız beni :: ee sende küt diye açık saçık kız resimleri koyup bu benim dersen insanın aklına herşey gelir lütfen ama olmuyo bak böylechoosensxduygu yazdı:Gözlük ister para ıster dıyerek oyunda aşağıladınız sesımı çıkarmadım..Bugun choosensxlıegend dıye sahte karakter açıp ben emre dıyerek duygu senın çarına gırmem lazım şifre verırmısın!! bunlar gerçekten komık.1 lw emınonu arkadaslara ekleyıp kontrol etmesı kolay.asıl konu ben sızı gayet ıyı anlıyorum devam edınız cunku bu politıkayla sahte ısımler ve karakterlerle sadece zamanınızı kaybedıyorsunuzZems yazdı:duygubence sen ya erkeksin yada buralarda kız taklidi yapıyorsun 2 sininm arasında bi fark görebildinmiilk yapışdırdığın resimler hala aklımda var sende bi dümenler ama ne ..
Zevzek
Zevzek
- ozanaltinn
- İskele Babası
Sertifikada Choosens 1 numara, filan yazıyor,
Alta bi iniyosun, tarih 6 DEZEMBER
Alta bi iniyosun, tarih 6 DEZEMBER
Hadi Gel EvriLeLim Meran! OLmaz böyle jöle beyinlilikle!
Haziran 2007'den beri...
Haziran 2007'den beri...