arzların yeni efsanesi 10 kişilik takım 75 dk de yeşil hidra

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: arzların yeni efsanesi 10 kişilik takım 75 dk de yeşil hidra

Mesaj gönderen complex »

Biz kendi bulduğumuz taktikle 20 dakika içinde Yeşil Hidra'nın enerjisini % 70 indirdik. Tek Gruptuk ve tek şifacımız vardı. Biri kaçırdığı için o gün kesemedik. Benim de yolculuk vardı Hatay'a çıktım sonra.
İster inanırsınız ister inanmassınız ama, Hidralar'ın geldiği ilk haftaydı. Bycellatt'a sorabilirsiniz aynı gruptaydık.

E şimdi Lodoslar'ın neyinin kötü olduğunu iddaa ediyorsunuz? Tek grupla Yeşil kesiyorduk hiç zorlanmadan. (Gerçi 1 saate yakın sürecekti ama :) )
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
bygloyn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bygloyn »

em atcaksak her zman atarız o sorun deil ne zman girsek em ye yüzde 90 hep yenmişsizdir yani 11 nisandan sonra hep atarız ben toplarım arz sorun deil ;)
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

bygloyn yazdı:em atcaksak her zman atarız o sorun deil ne zman girsek em ye yüzde 90 hep yenmişsizdir yani 11 nisandan sonra hep atarız ben toplarım arz sorun deil ;)
Pasa lonca em si atalim biraz etkinlik olsun :)
Sinavinda basarilar
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Bykomando
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bykomando »

atarız atarız ama sen benım yuzumden emde kendını kaybedersın :) dırek bana daLarsın :P :P :)
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Lodos arkadaşlar biz de lodos olsak mutlu mu olcaksınız bunu merak ediyorum? :D
En kalabalık klan sizsiniz. Biz sizin yarınız kadar yokuz. En fazla şifacı sizde var, en fazla büyücü sizde var, en fazla savaşçı sizde var. Ama haliyle de en çok kp açı da sizde var. Bakınız e.ö arz sancakta kp kasan bir çok lodos var. Hiçbir arz müdahale etmiyor onlara biz az olmamız nedeni ile birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve birbirimize söz geçirebiliyoruz. Ama lodos kalede kp kasmak mümkün değil oyuna yeni başlayanların çoğu genelde lodos olduğu için kp kasmaktan falan anlamıyor karşı klanda bir oyuncu gördüğünde direk dalıyor. Klanın kalabalık olmasının avantajları da vardır, dezavatajları da vardır. Sizler de klandaki şifacı bolluğu olsun, büyücü bolluğu olsun bu avantajlardan yararlanarak kadim hidrayı kesiyorsunuz. Lütfen burda arzlar eziktir efendim bir işi beceremiyorlar yok efendim bu işler duvardan ismeti kesmeye benzemez gibisinden saçma sapan yorumlar yapmaktan kaçının...
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Melankolik yazdı:Lodos arkadaşlar biz de lodos olsak mutlu mu olcaksınız bunu merak ediyorum? :D
En kalabalık klan sizsiniz. Biz sizin yarınız kadar yokuz. En fazla şifacı sizde var, en fazla büyücü sizde var, en fazla savaşçı sizde var. Ama haliyle de en çok kp açı da sizde var. Bakınız e.ö arz sancakta kp kasan bir çok lodos var. Hiçbir arz müdahale etmiyor onlara biz az olmamız nedeni ile birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve birbirimize söz geçirebiliyoruz. Ama lodos kalede kp kasmak mümkün değil oyuna yeni başlayanların çoğu genelde lodos olduğu için kp kasmaktan falan anlamıyor karşı klanda bir oyuncu gördüğünde direk dalıyor. Klanın kalabalık olmasının avantajları da vardır, dezavatajları da vardır. Sizler de klandaki şifacı bolluğu olsun, büyücü bolluğu olsun bu avantajlardan yararlanarak kadim hidrayı kesiyorsunuz. Lütfen burda arzlar eziktir efendim bir işi beceremiyorlar yok efendim bu işler duvardan ismeti kesmeye benzemez gibisinden saçma sapan yorumlar yapmaktan kaçının...

Arzlari ovenlenlere karsi dir benim lafim boyle konusana klan muhabbeti acmam bile.
Ki muhabbetti acan belli yazdigim yazi belli :)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Melankolik yazdı:Ama haliyle de en çok kp açı da sizde var. Bakınız e.ö arz sancakta kp kasan bir çok lodos var. Hiçbir arz müdahale etmiyor onlara biz az olmamız nedeni ile birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve birbirimize söz geçirebiliyoruz.

Bence sen hiç lodos karakterle kp kasmadın. Eğerki kasmış olsaydın bu dediğinin ne derece yanlış olduğunu anlardın.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

İstisnalar elbet var ama çok seyrek..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim