evt ama özr dlemek yerine kendilerini haklı cıkartmaya çalıştılar vede ters konuşmalar yaptılar bu yüzden yaptım konu kapndı dedigin gibi ilerd eböle şeler yaşamayız işllah bnmde temmelim o iyi forumlarBordoberexbskull yazdı:Crashxcoolman 1 kişi kesildi diye insaların görevlerini engellemeniz yanlış hiç bir zaman yanlışla yanlış kapatılmaz. Olan olmuş neyse umarım ilerde bu tür durumlarla karşılaşmayız .
Bordoberex Loncası Üye Alımı Devam Etmektedir...!
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Bordoberex Loncası Üye Alımı Devam Etmektedir...!
CoOoLMaN 
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Kestiği içinmi özür dilicek ? ortada özür dilenicek birşey göremiyorum görseydim burda ben senden arkadaşlarım adına özür dilerdim bundan emin ol +terslemelerinin sebebi sizin direkt olarak sert çıkışmanızdır....
Bordoberexbskull
-
- İskele Babası
Çatışmada karşıdan atış yapılıyorsa ve buna durmadan karşılık veriyorsa bu ERDİR ilk düşmanın ateş etmesini bekleyip mermisini tek tek görerek atıyorsa bu KOMANDODUR
Bordoberexbskull
-
- İskele Babası
DÜŞMAN ATEŞ ETTİKTEN SONRA KARŞIDAN SES GELMİYORSA DÜŞMANA ATEŞ ETMEYİP BEKLİYORSA SEN ONU ARAMA O SENİ BULUR BUDA BORDOBERELİ'DİR KARDA YÜRÜR İZİMİZİ BELLİ ETMEYİZ...
Bordoberexbskull
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Biraz geç oldu ama kusuruma bakmayın artık
Loncanız tüm beyazköşk camıasına hayırlı olsun.
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk

Eğer bir asker sizi Gördüğü Zaman Durmadan Ateş Ediyorsa, Bilin Ki O Acemidir... Kurşununun Bitmesini Bekleyin... Bittiği Zaman Gidin Ve Kafasına Sıkın...
Eğer Sadece Sizi Gördüğü Zaman Ateş Ediyor Saklandığınız Zaman Duruyorsa O Bir Komandodur... Kaçın Ve Canınızı Kurtarın...
Eğer Sizi Gördüğü Zaman Ortadan Kaybolmuşsa Ve Etraf Sessizce Bilin Ki O Bordo Berelidir... Merak Etmeyin O Sizi Bulur...
'Türk askerinin geldiğini nasıl anlarsın'?
Şarjörünü üstümüze boşaltarak.
Komandonun geldiğini nasıl anlarsın'?
Yarım şarjörü üstümüze boşalttığı zaman
'Peki bordo berelinin geldiğini nasıl anlarsın'?
TAK!
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
-
- İskele Babası
-
- FareAdam Düşmanı
sizinkiler bölgeden dalmayın göreve gidiyoruz diyor bunun üzerine zaten dalmıcak olan adamım babi alide kasayla ilgilenior bunun üzerine senin adamın gelior benm adamımı kesior sence burda özür dilemesi gerekmiomu ??Bordoberexbskull yazdı:Kestiği içinmi özür dilicek ? ortada özür dilenicek birşey göremiyorum görseydim burda ben senden arkadaşlarım adına özür dilerdim bundan emin ol +terslemelerinin sebebi sizin direkt olarak sert çıkışmanızdır....
gerekmio diosun şunu kabul etceksn ozman sizin adamlarınz delikanlı deil bunu kabul edersn ozman karar ver
CoOoLMaN 
-
- İskele Babası
1 onlar benim adamlarım değil çok değerli dostlarım 2 işine gelmiyor ise ne klana giriceksin nede moda 3 biz delikanlıyız hemde senin olmadığın kadar...
Bordoberexbskull
-
- FareAdam Düşmanı
Bordoberexbskull yazdı:1 onlar benim adamlarım değil çok değerli dostlarım 2 işine gelmiyor ise ne klana giriceksin nede moda 3 biz delikanlıyız hemde senin olmadığın kadar...
dalmayn deyip kendi saldıran birine delikanlı deniliosa delikanlılık kavramı buysa ben deliknlı deilim kolpayım ozman
bizm kp le işimz olmaz rütbelerimizden bellidir 500 kp dir sadece bu rtbe yapamadıgımzdan deil sadece 49 lvl 6 kullanmadıgım adamım var kullandıgım 4 49 adamım var bunlarda benm rtbe yapmama yeter artar ama gerek yok
sen hem bukdar deliknlıysan sana gider yaptım para teklif ettim kazanırsan kaybbedersen bişe istemiom dedim senin yaptıgın tek şey şuydu 7 kişinin yanında "" hadi kalk gel ezik sen kimsin loncanızda ezik sende eziksin"" okdar delikanlı adamsan gelirdin büyücü olarak gine söürum ben savaşcıdayken hiç bi büyücü bana dalmasn kesemes keserim diyen keserse 5 ml sende kesemessn onun için bulundugun duruma göre konuş yapamıcagın şeyleri söleme.. buda sana yeter die düşünüorum konuyu cok meşgul ettik
CoOoLMaN