Ttnet plus paket ödeme sistemindeki sorun ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Ttnet plus paket ödeme sistemindeki sorun ?

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

yaklaşık 4 aydır ttnetten plus kullanıyorum otomatik oalrak kendisi geliyor...

Ama fatura yansıdığı para miktarı şu ; 58 - 74 - 58 - 74 Bunun böyle gelmesinin sebebi nedir çfiter çiftermi plus paket parasını alıyo bu ttnet ??
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
MaTRaX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Ttnet plus paket ödeme sistemindeki sorun ?

Mesaj gönderen MaTRaX »

Böyle birşey Olması İmkansız Ki şöyle diyeyim Bizlerin Kullandıgı Sınırsız İnternet Kullanım bedeli 44.00 TL Ve 47.00 TL Arasında değişiyor ve üzerine Plus paket Ücretide Eklenince ödememimz gerekn ücret 55.00 veya 58 TL Arasında Oynuyor fakat Senin yazmış Oldugun bedel çifter çifter Alsa dahi bu 58 TL lik Maximum Ücretin Üstüne bile eklense 70 TL olarak Yansır . Dolayısıyla Ücretlendirme ayarlarında Sorun Olabilir 444 0 375 nolu TTNET Müşteri Hizmetleri Numarasını arayı gerekli Olan Bilgileri Alabilirsin iyi Forumlar.
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

KULLANIM ÜCRETLERI TUTAR(TL)
Internet Kullanım Ücretler Toplamı 36.84
Katma Degerli Servis Ücretler Toplamı 23.33
Gecikme Bedeli 1.27
TTNET ÜCRETLER TOPLAMI 61.44
%18 KDV Uygulanan Toplam Tutar 61.44
%18 KDV 11.06
%5 ÖIV Uygulanan Toplam Tutar 38.11
%5 ÖIV 1.91
DEVLETE ÖDENEN VERGILER TOPLAMI 12.97
TOPLAM FATURA TUTARI 74.41
Önceki Aydan Devir 0.08
ARA TOPLAM 74.49
Gelecek Aya Devir 0.24
ÖDENECEK TOPLAM 74.25

Az sonra arıycam müşteri hizmetlerini bakalım neyin nesiymiş...
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
MaTRaX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MaTRaX »

Bencede Üzerine Düş Bu Konunun..!
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

ben aradım ve sanırsam plus paketini ayın ortasındamı ne almışım 2 plus paketinin birleşii ile geliyomuş falan filan bişiler dedi e bende iptal ettirmekde buldum çözümü ama nedir ne değildir bu yöneticiler hiç bi fikir sahibi değilmi !!
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

TTNet Müşteri Hizmetleri ile yapmış olduğunuz görüşmede size fatura bilgilerini vermiş olmaları gerekiyor. Fatura kesim tarihinden önce alınan plus paket aboneliği, fatura kesim tarihine kadar 1 aylık olarak ücretlenmiş olabilir. Bu şekilde bir prosedür işlenmiş dahi olsa fatura kesim tarihinde değişiklik olmayacağı için tekrarının söz konusu olması pek mümkün değil. Müşteri Hizmetleri ile görüşüp fatura veya plus paket ücretinin faturaya yansıtılışı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bilginize.
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

Benimde başıma geldi buna benzer bir olay ; Ttnet devreye ilk girince plus aldım ve yanlışlıkla iki plus almışım. Ttnetin en büyük açığı bir hizmet numarasına bir hesap veriyorlar ama bir hizmet numarasına 3-5 plus alabiliyorsun. ilk açılınca bu şaçmalık vardı.[tabi zamanla bu açık kapatıldı] faturam düzenli 42,5 geliyordu +12 oyunla beraber 55 falan, bir fatura geldi 70 küsür lira hemen aradım ttneti. Bana söledikleri şu ; Sayın Kullanıcımız Bir Hesaba 2 Plus paket alınmış gözküyor ondan yüksek gelmiştir. Bende bunun üstüne Bir hizmet numarasına bir hesapdan fazlasını vemiyorsunuz ama bir hesaba birden fazla plus veriyorsunuz, nawıl bir şaçmalıktır bu dedim. Sizinkisi resmen Dolandırıcılağa giriyor dedim. Müşteri hizmetleri müdürlerine falan bağladılar onlarda kaçamak cevap vererek bana 70 küsür lira ayak üstü kitledir. Ben aradıkdan sonra 2 ay geçti ve geçen her iki ay plusluydum ve ben bu iki ayda 50 küsür gibi bir rakam ödemeyi düşünürken. ttnet veznesi benden 42,5 aldı. Faturam Elektronik posta ile bildirildiğinden E-postaya gelen ödenecek tutar 50 küsür ama Vezneci benden 42,5 aldı. iki ay bu böle oldu. 3. ayında normal düzenli gelmeye başladı ölede devam ediyorum şuan sorunda yok..

Ttnet hizmetlerine Çok DİKKAT ediniz.
Faturanız Anormalse ve Kesin haklıysanız. Müşt. Hiz. hemen arayın, Ben azarladım sizde azarlayın, karşıdaki bayanmış erkekmiş Yumuşamayın :D Zaten ses olayında Çok Kibardılar Köslemek için :D

Başka bir olayda şudur ;ttnet ile 24 aylık sözleşmem dolu ttnet ile sözleşme bittikden 1 ay kadar bir süre sonra aradılar.
Müşt.Hiz. => Sayın bilmem ne Şu anda kapmanyamız olan 8 mgbit interneti ilk 12 ay 33 lira ve kalan 12 ayda 40 küsür lira ödeyerek hem indirimden faydalanıp hemde hızınızı 4 kata çıkarabilirsiniz diye bir kampanya sundu ..
Bunun üstüne => Evet 8 mgbit Güzel hız ama ilk 12 ay 33 lira sonra 40 küsür. Bu ne demektir ! Yani ttnet bu Kampanyaya Katıl ama 24 ay internetiniz kesemezsin diyor kestiğin taktirde senden ilk 12 ay indirdiyi rakamın parasını alırım diyor !!!!!
Diyer bir olay internetin hızı 1024 (Sınırsızken) 8 mgbit 4 kat daha hızlı diyor bana eyw ama
1024 Sınırsız 42,5 => aylık indirebildiğin kadar dosya indir. Şuana kadar Max Sömürdüğüm 55 gb aylık ! Buna rağmen 42,5 lira ödüyorum.
8192 Netsınırsız 46 falan
Netsınırsız ise Aylık 15 gb Kota koyuyor. Kota Koymalarının amaçı Adil Kullanım Açısındanmış....
Aylık 15 gb geçersen senden mgbyt başına şu kadar köslerim diyor !!

velasılı aradıkları zaman kota olduğu için geçiş yapmadım..
Sonuç İtibariyle fatularınızı düzenli takip edip ve Müşteri Hizmetleri size bir kampanya sunucakları zaman Hemen atlamayın o kampanyaya. O kampanyayı araştırın sonra herhalukarda geçiş yaparsınız. Aynı şey Telekomun Yeni Çıkan Ev Avantajları içinde geçerli Onlarada Dikkat edin.

Aslında Türkiye'de iletişim Çok para telekomada rakip olmadığı için bunlar istedikleri gibi burda at koştururlar. Bizde telekoma mecburuz zaten...Hakında Hayırlısı

Yukardaki Anlattıklarımı çogunuz biliyorsunuzdur ama Bilmeyen arkadaşlar vardır diye açıklamda Bulundum BİLGİNİZE !!!

İyi forumlar..
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW

“Genel Etkileşim” sayfasına dön