oncelıkle slm
ya ben 3 gundr maden çekıyom 1 ırdyum duşmedı we çaktığım çar kanunixx bu çar yaklaşık yer 6 açılalı 49 we aylardır hıç ama hıç ırdyum çekemedım ya allah aşkına bu ne işdr bı cewap yazın ya ya madenlerı çoğaltın yada ırdyum sayısını walla bı uretım yapamıyorum ya ben tam 16 saat masada oturdum maden çektım geneyok walla çarları sılıp gıdesım gelıyo bı çare bulun ya ya tamam maden çıkmıyo bana ayalrdır e satan warmı dıyom oda yok sayın gm ler sızden rıca edıyom allah aşkına ya ya bu ırıdyum neden bana çıkmıyor bı cewap yazın ben çocuk değılım 28 yaşındayım bı akıl erdıremıyom adam gelıp yanımda oturuyo tek seferde çıkıyor bana neden yok
emeğıme saygı ıstıyorum zaten serıde çekemıyorum kım gelse onumden çekıyor
pekı ben uretım yapamıcam mı bu nasıl işdır bı el atın walla stres sınır sahıbı olduk ya
oyundan ben we loncam adına ıyıce sıkıldık bı çara bulun pls
- izhar
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
oyundan ben we loncam adına ıyıce sıkıldık bı çara bulun pls
kanunixxbaşkan
- izhar
- İstihbarat Üyesi

Re: oyundan ben we loncam adına ıyıce sıkıldık bı çara bulun pls
sesız kalmayın yorum yazın
kanunixxbaşkan
-
anadolurock18
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
kardeş kaç saat madende duruosun ben 7 veya 8 saat beklediğim vakit anca çıkıo sanırsam 75 osmiridyumda 1 tane iridyum çıkıo bazen 30 da çıkıo bu kimine göre kimine görede oyunu anlamış birine göre çocuk oyuncağıdır maden yüzünden sıkıntı olmaz bu tür konular boş:) neyse iyi şanslar genede

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
Oyuna girmeden önce gusül abdesti al dostum , iş görür.
At nalı falan koy kasanın üstüne yada nebilim güvercin al evine. Çünkü saf maden çıkarmak şans işi dostum. Ardarda iki tane iridyumda çekersin , ilk çekişte iridyumda çekersin , milyon tane çekersin bitane bile iridyum çıkmaz. Mesela ben yeraltı açılana kadar hiç civan çiçeği çıkaramamıştım , halbuki iridyumdan daha kolay çıkıyor. Sen yine de gusül abdesti almayı dene 
- izhar
- İstihbarat Üyesi

değil gusul çıksın da 20 rekatta namaz kılcam
tabı işin şakası
ama çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bence adıl değil herkese aynı çıkmalı
50 tane de bır olsun 1000 de bır olsun ama çıksın gm benım gunahım ne çıkmıyor bıze
:twisted:
adam gelıyo tık çekıyo bız oturmak tan ağaç aoluyoz tık yok
ama çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bence adıl değil herkese aynı çıkmalı
50 tane de bır olsun 1000 de bır olsun ama çıksın gm benım gunahım ne çıkmıyor bıze
:twisted:
adam gelıyo tık çekıyo bız oturmak tan ağaç aoluyoz tık yok
kanunixxbaşkan
Merhabalar,
Oyun içerisinde "saf maden" çekme olasılığı kullanıcıların onlara ayırdıkları vakitten öte şans unsurunu kapsamlı ve geniş bir betimleme ile içermektedir. Sizin de dile getirdiğiniz üzere "adam gelıp yanımda oturuyo tek seferde çıkıyor" cümlesi bu durumun aşikar bir göstergesidir. Bu duruma nasıl bir alternatif çözüm üretilmesini bekliyorsunuz net olarak anlamış değilim lakin anladığım kadarıyla 50-1000 gibi rakamlarda bir saf maden çıkmasını istiyorsunuz. Bu durum belirli bir tezatı içerisinde barındırıyor ne yazık ki.
"ya madenlerı çoğaltın yada ırdyum sayısını" bu görüşünüzü forum dahilinde değil; www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresinden Oyun İçi Öneri formunu doldurarak bizlere ulaştırmanız gerekir. Keza forum bu gibi bildirimler için uygun mercii değildir.
Nezdinizde benzer şikayetleri olan tüm kullanıcıların ilgisine...
İlginiz ve hassasiyetiniz için teşekkürler.
Kindar
Oyun içerisinde "saf maden" çekme olasılığı kullanıcıların onlara ayırdıkları vakitten öte şans unsurunu kapsamlı ve geniş bir betimleme ile içermektedir. Sizin de dile getirdiğiniz üzere "adam gelıp yanımda oturuyo tek seferde çıkıyor" cümlesi bu durumun aşikar bir göstergesidir. Bu duruma nasıl bir alternatif çözüm üretilmesini bekliyorsunuz net olarak anlamış değilim lakin anladığım kadarıyla 50-1000 gibi rakamlarda bir saf maden çıkmasını istiyorsunuz. Bu durum belirli bir tezatı içerisinde barındırıyor ne yazık ki.
"ya madenlerı çoğaltın yada ırdyum sayısını" bu görüşünüzü forum dahilinde değil; www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresinden Oyun İçi Öneri formunu doldurarak bizlere ulaştırmanız gerekir. Keza forum bu gibi bildirimler için uygun mercii değildir.
Nezdinizde benzer şikayetleri olan tüm kullanıcıların ilgisine...
İlginiz ve hassasiyetiniz için teşekkürler.
Kindar
- HanedanLevni
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
657 tane çektim ve 3 tane çıktı başka bir arkadaşım 200 civarı bir rakamda 9 tane iridyum çıkarmış şans demekten başka bir çare gelmiyor.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Hanedanxlevni Hanedanxgauss
Hanedanxlevni Hanedanxgauss
Yaklaşık 2 ay İridyum'a yapıştım. Günde 4 tane çektiğim de oldu 1 hafta hiç çekemediğim de.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Böyle yapmamıştım ama Meran'da plussız Yüce Kolye düşürmüştüm daha ilk zamanımda.Ceviz yazdı:Oyuna girmeden önce gusül abdesti al dostum , iş görür.At nalı falan koy kasanın üstüne yada nebilim güvercin al evine. Çünkü saf maden çıkarmak şans işi dostum. Ardarda iki tane iridyumda çekersin , ilk çekişte iridyumda çekersin , milyon tane çekersin bitane bile iridyum çıkmaz. Mesela ben yeraltı açılana kadar hiç civan çiçeği çıkaramamıştım , halbuki iridyumdan daha kolay çıkıyor. Sen yine de gusül abdesti almayı dene
"Allah'ım lütfen çıksın." dedim baktım torba, açtım Yücelen Kolye o zaman 8-9 m ediyordu artık değeri kalmadı.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

Artık değeri kalmadı mı? :lol:
Ne biçim insanlar var lan bu İKV'de? :lol:
Sanki grup bölgeleri gelir gelmez herkes üzerini Işık Hanım dizecek? :lol:
Çok mantıklılar gerçekten artık hangi malzemelerle kesmeyi düşünüyorlar acaba ordaki yaratıkları?
Ne biçim insanlar var lan bu İKV'de? :lol:
Sanki grup bölgeleri gelir gelmez herkes üzerini Işık Hanım dizecek? :lol:
Çok mantıklılar gerçekten artık hangi malzemelerle kesmeyi düşünüyorlar acaba ordaki yaratıkları?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ