34 lwl şifam ile kurt mağasına gidiodu. İki lodos geldi bunlardan birisi Choosensx .. [Choosensx'ların çoğunu tanıyorum ve hepside Onurlu , Gururlu , Şahsiyetli kişiler... ] Bu arkadaşıda onlar gibi sandım.. bişi yapmaz dedim.. mağara girdikten sonra yannada bi savaşçı gelmiş iki bana dalıo... Kp açı olduğun için belki levelimi bile görmemiştir...
Sacmalıga Bakarmısn Ya Madem Kesılmek ıStemıyorsun O Zaman Klana hıc gırmeyecektın.. Smdı adam yada kız hernyse Sana daldı Dıye tehdıt etmene gerek yok :mrgreen: :mrgreen: Ben 34 lwl' ıken (Megaxambrosia) Devamlı Sızın Loncadan gorev yaparken bana dalanlar oluordu..Bı defa Boylesıne Bı Sacmalık Yapıp Konu acmadım
Konuya Kılıt Lutfen (Cunku gereksız)
Bu konuya tek cümle klana girmeyecektin kardeşim 34 levelde klanda ne işin var ki iyi olmuş kesmişler kesilmeyi hazmedemiyorsanız klana girmeyin hiç kimse oyunda dalındıgında kızmasın klana girdiysen her yerde arz veya lodos birbirine dalmakta serbest kişinin kendisine kalmış dalmamak veya işi olanı bırakmak.
arkadaşlar haklı kesilmek istemiyorsan girme ama efendi gibi dersin kardeşim işim var bırak geçiyim o zamanda devam ederse insanlıkdan çıkmıştır o kişi dediğin gibi kp açıdır
KaRASiS yazdı:arkadaşlar haklı kesilmek istemiyorsan girme ama efendi gibi dersin kardeşim işim var bırak geçiyim o zamanda devam ederse insanlıkdan çıkmıştır o kişi dediğin gibi kp açıdır
KP Açlığı Demeyin bi kere yahu Ben Karizmam 0 ken bile Arz KEsiyorum :twisted: Acımam + Dur Deseniz Durmam Benim içinde Konu açmayın ha 1 lwl olsa dahi keserim .Tekrar söylüyorum Durmam Durmammmm :twisted: Görevin Varsa klandan çık banane :mrgreen: Her Arz kestikçe Ölen Lodosların Kemiklerini Rahatlatyorum :mrgreen: :mrgreen: