Sınava girecek tüm ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Sınava girecek tüm ...

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Selam,

Yarın (10.Nisan.2010) saat 10:00'da sınava girecek tüm abilerimize ve tüm kardeşlerimize başarılar dilerim.

ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşALLAH, dualarımız sizinle.
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Sınava girecek tüm ...

Mesaj gönderen GHOSEN »

Allah Razı Olsun Dualarınızı Eksik Etmeyin :)
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GocmenTurk »

Tüm arkadaslarımıza başarılar. ALLAH yardımcıları olsun
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Roaadonis1993 »

Allah Çalışanların emeklerini boşa vermesn inşallah..
Resim
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

Amin Allah Razı Olsun İnş. İstediğimiz Puanı ALıcaz
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
Gkhnxbobret
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gkhnxbobret »

AMİN KARDEŞİM İNŞALLAH ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALIRIZ SINAVA GİREN TÜM ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN....

SINAV 11 NİSANDA :)
En son Gkhnxbobret tarafından 10 Nis 2010 21:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Devilx LonCasI
Kullanıcı avatarı
Sevimsiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sevimsiz »

Boşuna kasmayın o kadar üniversite bitirmek öss kazanmaktan 10000000 kat daha zor ;). Ben öss yi baya bir büyütmüştüm gözümde çokta çalıştım, şimdi üniversitede 2 katı çalışıyorum , ders geçemiyorum. Ben öss ye çalışırken karıyla kızla gezen arkadaşlarım üfürükten üniversiteler bitirdi şuan mis gibi işleri var, ben okulu bitircem diye yırtınıyorum saçlarım beyazladı , anti deprasan ilaçlar kullanıyorum hala bitmedi okul. Bölümüne göre değişir ama iyi üniversite isteyen eşşek gibi çalışmayı da göze alsın. Öyle eve 5 tane kız atayım ,sabahlara kadar içeyim yalan bunlar. Ha yapmasına yapılır ama okul /nah biter. Zaten kötü olan okul uzamasından çok , üniversite kazandın diye sevinçten çıldırıp halay çeken ailenin, okulu uzattığın için sana beş para etmez adam gözüyle bakmasıdır. Bir de şunu söyleyeyim ailenizle aynı şehirde üniversite yazmayın yazarsanızda ayrı eve çıkın bari :). İlk zamanlar "annemi istiyom" diye ağlarsınız ama sonra ailenizin yanına gitmek gelmek içinizden :D. Zaten 2tane kafa ev arkadaşı+kafa bi hatun+part tıme iş bulun hayatınızın en süper zamanlarını geçirin ;). Ama dediğim gibi abartılcak bişi yok üniversitede. Çok sahte adam görürsünüz. Siz okula yağmurda çamurda otostopla giderken , x6 larla porschelarla gelen zengin çocukları olur :). Ama ne olursa olsun üniversite bittiği gün gerçek hayat başlar, artık çocukça düşüncek zaman yoktur. Üniversitenin ilk yıllarında ah lise yıllarım dediğiniz gibi üniversite bittikten hemen sonrada ahh üniversite yıllarım dersiniz. Babanız zengin değilse , size iş kuramıyorsa aslında öss nin girdiğiniz son sınav değilde sınavlar yığınının başlangıcı olduğunu anlarsınız. Üniversiteye gelince lan öss ne basit sınavmış dersiniz , bi çoğunuz tekrar girmeyi düşünür ilk yılları üniversitenin :). Bu dediklerime fazla bakmayın bazısı okula gitmeden üniversite bitiriyo burası türkiye ne olacağı belli olmaz.

Nese başarılar herkese gideyimde 247 sayfalık kamu hukuku vizeme çalışayım :(.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

Sevimsiz yazdı:Boşuna kasmayın o kadar üniversite bitirmek öss kazanmaktan 10000000 kat daha zor ;). Ben öss yi baya bir büyütmüştüm gözümde çokta çalıştım, şimdi üniversitede 2 katı çalışıyorum , ders geçemiyorum. Ben öss ye çalışırken karıyla kızla gezen arkadaşlarım üfürükten üniversiteler bitirdi şuan mis gibi işleri var, ben okulu bitircem diye yırtınıyorum saçlarım beyazladı , anti deprasan ilaçlar kullanıyorum hala bitmedi okul. Bölümüne göre değişir ama iyi üniversite isteyen eşşek gibi çalışmayı da göze alsın. Öyle eve 5 tane kız atayım ,sabahlara kadar içeyim yalan bunlar. Ha yapmasına yapılır ama okul /nah biter. Zaten kötü olan okul uzamasından çok , üniversite kazandın diye sevinçten çıldırıp halay çeken ailenin, okulu uzattığın için sana beş para etmez adam gözüyle bakmasıdır. Bir de şunu söyleyeyim ailenizle aynı şehirde üniversite yazmayın yazarsanızda ayrı eve çıkın bari :). İlk zamanlar "annemi istiyom" diye ağlarsınız ama sonra ailenizin yanına gitmek gelmek içinizden :D. Zaten 2tane kafa ev arkadaşı+kafa bi hatun+part tıme iş bulun hayatınızın en süper zamanlarını geçirin ;). Ama dediğim gibi abartılcak bişi yok üniversitede. Çok sahte adam görürsünüz. Siz okula yağmurda çamurda otostopla giderken , x6 larla porschelarla gelen zengin çocukları olur :). Ama ne olursa olsun üniversite bittiği gün gerçek hayat başlar, artık çocukça düşüncek zaman yoktur. Üniversitenin ilk yıllarında ah lise yıllarım dediğiniz gibi üniversite bittikten hemen sonrada ahh üniversite yıllarım dersiniz. Babanız zengin değilse , size iş kuramıyorsa aslında öss nin girdiğiniz son sınav değilde sınavlar yığınının başlangıcı olduğunu anlarsınız. Üniversiteye gelince lan öss ne basit sınavmış dersiniz , bi çoğunuz tekrar girmeyi düşünür ilk yılları üniversitenin :). Bu dediklerime fazla bakmayın bazısı okula gitmeden üniversite bitiriyo burası türkiye ne olacağı belli olmaz.

Nese başarılar herkese gideyimde 247 sayfalık kamu hukuku vizeme çalışayım :(.
sanırım o iş bulma konusu seçtiğin dalla da ilgili ?
Kullanıcı avatarı
ZazaROW
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ZazaROW »

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=22&t=15375
...
]¦•¦[aDaLeT!]¦•¦[
...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön