Kütük yaran ve element itemelerin çöpe atıldığı.En fazla 29 lwl olduğu. En güçlü yaratığın Phil olduğu.Özellikleri (zeka vb.) kendinizin verdiği.Madenlerin 1 er tane bulunup Max item peşinde koşulduğu .Gözlemcilerin sizi susturduğu.Paranın bulunmadığı Maden Devri...
Kütük yaran ve element itemelerin çöpe atıldığı.En fazla 29 lwl olduğu. En güçlü yaratığın Phil olduğu.Özellikleri (zeka vb.) kendinizin verdiği.Madenlerin 1 er tane bulunup Max item peşinde koşulduğu .Gözlemcilerin sizi susturduğu.Paranın bulunmadığı Maden Devri...
kardeş labirentin sonundaki salonda philt.. diye bişey warya . eskiden tek kesmek zordu biz b10 kiş filan etraftakiler filan herşeyi kesmiştik . Labirentin sonundaki salon
xMeteorTipiTekin
ItSI
güzel bi resim ama kestiğin yaratiğin adi ne ?
Ben hep o yaratıkları Tılsım Tanrısı zannederdim meğer Tılsım Tanığıymış.
xMeteorTipiTekin
ItSI
güzel bi resim ama kestiğin yaratiğin adi ne ?
Ben hep o yaratıkları Tılsım Tanrısı zannederdim meğer Tılsım Tanığıymış.
bende daha fazla resimler wardıda hepsi kayboldu. bu resimde face de vardı. Ben bigün 25 lwllık akrep e kütük yaranla 2200 civarı bişey wurmuştum (o da sert vuruşla). o zmn kritik filan ama. O zmnın en iyi vuruşlarındandı .