Bu Fotorafta Beni Önceden Beni İlgilendirmeyen , Ama Şimdi Beni İlgilendiren Bir Olay Söz Konusudur . Çünkü Geçen Ay Bölgeden 'DjDRAGON' Adlı Karakter Çalınmıştır . Demekteydim ve Şuan 'DjDRAGON' Adlı Karakter Geri Alınmaktadır . Gelelim Asıl Meseleye , Bugün Klandan 'Aksaraylı' Adlı Karakter 'Klandan' 'Damz Hırsızdır , Deividxşifa Adlı Karakteri Soyup İtemlerini Almıştır. 'Demiştir. O Vakitte 'Xsondüzcelix' Kendisi Yakın Arkadaşım Bana Bankaya Gel ve Aktarım Yapalım Demiştir . İtemlerini Verip Diğer Karakterine Geçiceği Zaman 'Deividxşifa ; Akıla Gelmiyecek Küfürler , Allah'a Küfürler , Kuran-ı Kerim'e Küfürler ' Etmekteydi . Bana Gelip Bu Karakteri Satıyorum Alıcakmısın Demişti ve Ben Bunu Kaale Almadım , Gereksiz Bir Fiyat Söylemiştim . Sanırım Bana Kızgınlığıyla 'Aksaraylı' Adlı Karakterine Geçip Bana Klandan Hırsız Demiş Olması . Şimdi Benim Elimde Kendi Ağızıyla Oyunda Adı Sayılır Kişilerin Kendi Karakter Hesabını Vermiştir . Hadi Diyelim Ben Hırsız Olsaydım Bu Kişiler ve Çoğu Aktarım Yapan Kişilerin İtemleri Çalınmış Olurdu .
Bu Olayı Sadece Atasözlerimizden ; 'Çamur At , İzi Kalsın ' Deyimiyle Nitelendirmekteyim. Bu Konuda Benim Nasıl Birisi Olduğumu Tanıyanlar Kişiler Bilir .
Sadece Şunu Söylemek İsterim ; Ne Kadar İftira , Kirletme vb. Kendi ve Sevdiklerim Şahıslar Arasında Yapıldığı Zaman , İftira Atanları Dahada Gereksiz Kişi Bilmekte ve Onları Önemsememekte Olucağım . Ne Kadar ' Akl-ı Selim ' Kardeşlerim , Sevdiklerim , Abilerim ve Ablalarım Yanımda Oldukça Oyuna Daha Bağımlı Olucağım .
Şimdilik Bu Kadar .
İyi Oyunlar , İyi Forumlar .
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru... Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ... Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
kanka Aksaraylıya bizzat cezasını ben verecem sen merak etme biz istemediğimiz sürece kimse kirletemez bizi bizi tanıyanlar tanır insanlar benim üzerimden başka adamlarına yücelen ardenel itemlerini aktardı okadar hemde takımdı hepsi onları çalmamışımda millet gelip benim için bölgeden hırsız diyorlardı ne kötü köşk bitti gözümde iyice bıraktım oyunu zaten yazıklar olsun
amonra153 yazdı:Damz K.bakma Ama GhoscdII adLı kaRekTerin seniN oLduqunu biLiyoruz...Şimdi 1 2 Loncaya giRip
Plus aLdın diYe hıRsıZ OLmadıqını göSteRmez...
1- 102 M'yi 1 haftada Nasıl yaptın Öğretirmisin
BU SORUMA LÜTFEN CEVAP 102 M 1 HAFTADA NASIL OLUYO
evlat al plus sende git yeraltına kas 1 hafada yaparsın 102m rahat kim ben 2.5 saatte toplam yeraltında 900 bin para çıkardım oke bilip bilmeden konuşma çağları tanıyanda tanır ne hırsızlığı görüldü nede terbiyesizliği kendi çapında eğlenen ve saygılı bir kardeşimiz terbiyesizlik yapma bişey daha adam habire ticaret yapıyor item alıp item satıyor yani 49 olduktan sonra herşey bitmiyor oke anladın sen onu
amonra153 yazdı:Damz K.bakma Ama GhoscdII adLı kaRekTerin seniN oLduqunu biLiyoruz...Şimdi 1 2 Loncaya giRip
Plus aLdın diYe hıRsıZ OLmadıqını göSteRmez...
1- 102 M'yi 1 haftada Nasıl yaptın Öğretirmisin
BU SORUMA LÜTFEN CEVAP 102 M 1 HAFTADA NASIL OLUYO
1- GhostcdII Adlı Karakter Çalınmadan Önce Benimdi Şuan Karakteri Geri Aldım ve Arkadaşıma Hediye Ettim . 2- 102 M Kaç Aydır Duruyor . Onu 1 Haftada Hatta Plussız Kasmıştım .
Benim Hakkımda Hala Şüphelerin Varsa Söylersin .
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru... Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ... Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .