Arkadaşlar yarışmayı TROyuncu.net sitesi 3. Geleneksel yarışması olarak düzenliyor.Yarışmada derece yapanlara şu şekilde ödüller var;
1. Olana;
1 aylık İstanbul Kıyamet Vakti Plus Paketi ve 1 aylık Rapidshare Premium hesap hediye edilecektir !
2. Olana;
1 aylık Rapidshare Premium ve TROyuncu.net 1 aylık VIP üyelik hediye edilecektir !
3. Olana;
TROyuncu.net 1 aylık VIP üyeliği hediye edilecektir.
Yarışma Konusu:
İstanbul Kıyamet Vakti için görev oluşturmak, oluşturduğunuz görevler tek bir görev veya görevler zinciri olabilir, görevde ne yapılması gerektiği, görevin kaçıncı seviyeye ait olduğu ve görevin hikayesi bulunmalıdır ! İsteğe bağlı olarak görev sonucunda bir de ödül verilebilir .
Yarışmaya katılmak için veya örnek katılımı görmek için, daha detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız !
http://www.troyuncu.net/index.php?showtopic=3613
Ödüllü Yarışma !
Ödüllü Yarışma !

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Re: Ödüllü Yarışma !
Yarışmanızı çok beğendim
IKV ye destekleriniz için teşekkürler
inşallah katılım baya çok olur ve ıkv yönetimi de bu yarışmayı görerek yarışmanın 1. sinin görevini
oyuna yerleştirirler
inşallah katılım baya çok olur ve ıkv yönetimi de bu yarışmayı görerek yarışmanın 1. sinin görevini
oyuna yerleştirirler
Yorumunuz için teşekkürler, aslındayöneticiler bakmasa bile 1. olanı veya beğendiklerimizi yönetimr biz yollayabiliriz.halilumit yazdı:Yarışmanızı çok beğendim
oyuna yerleştirirler
Eğer kayda değer mesajlar gelirse dediğinizi yaparız, güzel fikir
Herkese İyi Forumlar...
www.troyuncu.net admini "yas!n"

Tılmesa
- korkuluruya
- Salgın Koruyucusu
iyide bunu ikv destek bölümüne yollamalısın :? :? :? :? :?
[Korkulurüya]
[/i][/size]
- Alma Mazlumun Ahını Çıkar Aheste Aheste
Kimseye zulmedip ahını alma. Sonra yaptığın kötülüğün cezasını ömrün boyunca çekersin.
Önce yarışma bitsinkorkuluruya yazdı:iyide bunu ikv destek bölümüne yollamalısın :? :? :? :? :?

Tılmesa
off ya kaçırıdım yarışmayı çok da güzel bir görev hazırlamıştım hep bu okul yüzünden
ama katılsaydım büyük ihtimal ödül bendeydi diğer görevlere göre baya güzel olmuştu neyse artık birdahakine diyelim
ama katılsaydım büyük ihtimal ödül bendeydi diğer görevlere göre baya güzel olmuştu neyse artık birdahakine diyelim