[Arkadaşlar arz kalede savaşırken , aniden düştüm ve bidaha girmek istedim şifrem degiştirilmişti . 2 yıllık aşkın ikv hatayımı bitrimek zorunda kalıyorum.Ben bugüne kadar kimsenin emegini çalmadım kimsenin emegine göz dikmedim. Bazı şerefsizlerin iftirasınada göz yummayacagım.Bu sancak sunucusna başlamamda vesile Bloodxknow ( Burak) tır. Bugüne kadar çalıştık çabaladık bu yerlere kadar geldik. Ama burası son vakitmiş demek ne diyelim herşey olcagını varır.
İlk çarım Machesteyle ikv serüvenime başladım. Günden güne daha iyi oluyorduk .Çarımı 39 yaptıktan sonra büyücü ile şifacı açtım onlarıda kastım , büyücümü 39 şifacımı 37 yaptım ama kötü qün derler yha o . Aynı güne geldi çarlarımın çalınışı o çarlarımda aynı günde çalınmıştı. Cumartesi günü ve bu olaya çok şaşırıyorum . Ben 2 yıldır buyana toplam 4 çar çaldırdım . Ama asla pes etmedim , kastım gece gündüz dur durak bilmeden .işte bi emek hırsızının birisi geliyor çarını çalıyor o çok koyuyor işte insana .Bazı zamanlar , bazı kişilerle kavgalarım tartışmalarımız oldu ama herşeyden dolayı özür dilerim.Bu mecxozbüyücüsü denilen şerfsiz bana gelmiş Jonturkxspill ' i çaldın diyor.Kanıt koy diyorum eskiden vardı kanıtı diyor bu insana ne yapmalı böyle iftiracı şerfsizlere ? siz düşünün birde çrım çalınmış üzgün vaktımde . Ama Allah belanı versin diyorum senin Ferit . İNŞ Seninde birgün çarın çalınırda nasılmış carı calınmak ögrenirsin.
Bana 2 yıldır süreden çok yardım eden insnalar var herbirine teşekkür ediyorum onlar kendini biliyorlar . Bu zamana kadar , ve yeniler.
Eskilerden macheste adlı çarıma çok düşgündüm o benım ilk göz agrımdı . Ama emek hırsızları dur durak bilmiyor onuda çaldılar . Pes etmedim bugunlere kadar geldim Böceq - Swinqe item dizdim . İyide gidiyordum ama vakit bu güneymiş . Bana oyunda Courageousxlider adlı kşi contreas carını calıcam demişti . Bende yasakladım , tel numaramı söledi . Nerden bildiginide bilmiyorum . Ama halbuki onu degil Böceq-swinqi çalaçakmış.Nediyeyim bu #@!? emek hırsızlarına . İyi ve kötü günüm geldi ama ben hep çabaladım daha iyi olmak için , bütün emeklerim boşa gitti . Allaha emanet Olun SaglıcakLa Kalın . İkvye devam Edibilrmiyim Onu bilmiyorum .... Esen Kalın ...
elimde bisi olsa her turlu yardımı sansına yapacagımı bilirsin.krdesm gecmıs olsn ne diyim emek hırsızları her yerde var malesef . cok gecmıs olsn. okulunu sakın ihmal etme... ALLAh yar ve yardımcın olsn
kupluce yazdı:Ciddimisin Emın :?
Daha oglen beraberdik magarada ne zaman oldu
Bırakmayı düşünme paşa her turlu yardım ederım item , kasma konusunda dert etme sen
Saolasın ustam eksik olma ama bilmiyorum bırakma konusunda bir fikrim yok ama tekrar kasmak açmak 49 yapmak item kasmak , çok zor . O kadar emek verdim emeklerim boşa giddi . Of allahım of dier carlarımda cujartesi günü çalınmıştı
Adonis yazdı:elimde bisi olsa her turlu yardımı sansına yapacagımı bilirsin.krdesm gecmıs olsn ne diyim emek hırsızları her yerde var malesef . cok gecmıs olsn. okulunu sakın ihmal etme... ALLAh yar ve yardımcın olsn
Saolasın abi teşekkür ederim . Düşünmen yeterli . Napalım artık kaderimizde buda varmış
Seni tanımam etmem ama karakterin çalınması çok kötü birşey ortada bir emek varsa anında yok oluyor ve buda insana çok dokunuyor. Ne diyeyim geçmiş olsun.. :?
Ucube yazdı:Seni tanımam etmem ama karakterin çalınması çok kötü birşey ortada bir emek varsa anında yok oluyor ve buda insana çok dokunuyor. Ne diyeyim geçmiş olsun.. :?
Arkadaşlar çok önemli bir noktayı deyinmek istiyorum .
Oyunda Courageousxlider adli bi kişi bana pm attı Bloodxcontreas adlı çarını çalacam dedi . Ama Byböcqe - Bloodxswinqxşifa çarlarımı çaldı #@!? köpek . Kimseye msnemi vermedim , Corageos@hotmail.com adlı kişi beni eklemiş , bloodxcontreası da çaldım hahaha diyerek argo kelimeler kullanıyor . Bİlmiyorum ama bloodxcontreasın çalıp çalmadıgını . Arkadaşlar dikkat edin İkvde hırsız sayıları çogalıyor . Allah belanı versin senin emek hırsızı şerfsiz..