Vay sizde bukadar düşünceli olan varmıydı.Çok duygulandım ağlayasım geldi.Demekki atax lerde kayda değer biri varmış.
not:Kesme konusuna gelince arkadaşlarına bi danış istersen :lol: .Sen daha denk gelmedin bana herhalde.
Efelerxreis yazdı:Biz Efeler Öncelikle Arz Klanın 'a gönül verenler olmak üzere
1'cisi İlk olarak Lodosdunuz soradan arz oldunuz sebeplerini sizde biliyorsunuz
Efelerxreis yazdı: oyun içerisinde huzurlu ve seviyeli bir aile ortamı yaratmak adına tüm oyunculara örnek teşkil etmek;
2'cisi seviye demeyin lütfen ne kadar küfre varan sözler söylendiğini sizde biliyorsunuz
Efelerxreis yazdı:Hiç bir Lonca üyesi özel sebep göstermeden klanı terketmemeli ve kesinlikle Lodos olmamalıdır.
3'cüsü loncanın yarısı lodos yarısı (klansız klansızlar arada arz oluyo o ayrı)
Efelerxreis yazdı:İstanbul Kıyamet Vakti oyun moderasyon kurallarına tamamiyle saygı duymalı ve uymalıdır.
4'cüsü Hiçbir yönetim hile kullanmayı desteklemez datalarla oynamayı teklif etmez Sizin çarlarda akçe var :lol: zırhlar akçeli olursa siz sunucuya takviye yaparsınız artık
Son olarak Forumda yazmakla olmuyor bazı işler Yakup Reisinizle konuştum herşey güzel olacak dedik sonra aynı akşam benim loncamdaki adamı özelden bana kötülemeye kalktınız yan çarla gelip ana bacı muhabbetı yapıp kendi kıvırma rekorunuzu kırarak Dansözlük dalında çığır açtınız Bu şekilde davranışlarla ömrünüzün uzun olacağını düşünmesemde en yakın zamanda doğru yola dönmenizi tavsiye ediyorum
İYİ FORUMLAR...
Yeter be kardesim loncaniza sahip cikin , her kesildikten sonra ana baci kufur yemekten biktim.
Ayni seviyeye dusmemizi bekliyorsaniz olmucak oyle bir sey o yuzden israrla milletin annnesine ailesine kufur etmeyi birakin.Adami kesiyorum direk kufure basliyor nasil bir ahlak var lan sizde.
Ana kiymeti bilmeyen veletleri loncanizda toplamissiniz masallah.
Efeler loncasi olarak Anne ye nasil kufur edilir diye seminer filan veriyormusunuz merak ediyorum :!:
kupluce yazdı:Yeter be kardesim loncaniza sahip cikin , her kesildikten sonra ana baci kufur yemekten biktim.
Ayni seviyeye dusmemizi bekliyorsaniz olmucak oyle bir sey o yuzden israrla milletin annnesine ailesine kufur etmeyi birakin.Adami kesiyorum direk kufure basliyor nasil bir ahlak var lan sizde.
Efeler loncasi olarak Anne ye nasil kufur edilir diye seminer filan veriyormusunuz merak ediyorum :!:
Hiç kendine sordunmu neden küfür edior neden bana edior yada hak ediyormuyum die senin yaptıklarını 5 yasındaki cocuklar yapmıyor Vahit denilen ite verdim adresi 1 bucuk ay oldu hala gelecek atax loncası sadece reklam yapsın forumda ötsün can 30 ken dalsın İçinizde 1 gıdım adamlık olsaydı kastamonuya gelirdiniz nüfus müdürü piçe söleyim bekliorum
kupluce yazdı:Yeter be kardesim loncaniza sahip cikin , her kesildikten sonra ana baci kufur yemekten biktim.
Hiç kendine sordunmu neden küfür edior neden bana edior yada hak ediyormuyum die senin yaptıklarını 5 yasındaki cocuklar yapmıyor Vahit denilen ite verdim adresi 1 bucuk ay oldu hala gelecek atax loncası sadece reklam yapsın forumda ötsün can 30 ken dalsın İçinizde 1 gıdım adamlık olsaydı kastamonuya gelirdiniz nüfus müdürü piçe söleyim bekliorum
Biraz kendimden bahsedip Eminönü sunucusundan gelerek bu konu başlığı altında neden yorum yaptığıma Sancak cemaatinede ışık tutmuş olacağıma inanıyorum..
İstanbul kıyamet vakti evreni içerisindeki nickim Urukay'dır hemen hemen Eminönü sunucusunda birçok insan tarafından tanınan,takdir gören,kalkıştığı her eylemi başarı ile gerçekleştiren ve kendini her platformda kanıtlamış Eminönü Efeleri ( EMEF ) Loncasının kurucusuyum.. Yaklaşık 2.5 senedir aktif faaliyet halinde olan ( Sadace ) Eminönü Efeleri Loncasına mahsus açılan bir web sitesinde yer alan ve bizim tarafımızca bizzat içeriği düzenlenip onca emek verilen bütün bilgileri alıntı yaparak Sancak sunucusunda bir yapılaşma içerisine girmenizi tamamen Eminönü Efeleri Loncası olarak şiddetle kınıyoruz..
Böylesine ucuz ve düşüncesizce bir davranışı eminizki aklı selim bir insan yapmaya kalkışamaz nasıl olurda bunun resmen hırsızlık olduğunu gözardı edip ASIL EMİNÖNÜ EFELERİ LONCASININ web sayfasında yer alan bütün bilgileri çalıp burada bir yapılaşma içerisine gidersin ? veya gidersiniz ?(Efelerxreis başta olmak üzere Efelerxbeyzade - Efelerxölüm - Efelerxyıldız ) isimli sancak sunucusu oyuncuları.. Bu başta benim ve diğer üyelerimin emeklerine gölge düşürmektir arkadaşlar bu tavrı kesinlikle kabul etmiyoruz herşeye rağmen bu yapılan anlayışsızlığa ben yine de hoşgörü ile geldim ve sizden ricam bizim üzerinde emekler sarfedip uğraştığımız web sitesinin bilgileri üzerinden kurduğunuz loncanın ismine sözümüz yok lakin 1 ci sayfada yazmış olduğunuz bütün bilgileri fesh edip kendi kurallarınızı kendi emeğiniz ve edebiyatınız çabası içerisinde yazmanızı rica ediyoruz..Gerekirse bizde yardımcı oluruz ama bizim emeğimizi gözardı edip saygısızlık yapılmasını kaldıramayız.. Aksi halde forum yetkilileriyle bağlantıya geçip mağduriyetimizi bildirmek zorunda kalacağız ve emin olunki bu yaptığınız gayri resmi bir iştir her ne kadar sanalda olsakta kimsenin emeği üzerinden hiçbir zaman prim yapmaya kalkmadık.. kalkan insanlarıda çizginin ötesine geçirmedik.. Siz bu şekilde yaparak baştan kaybetmişsiniz arkadaşlar ve loncanız adına yazdığınız her kural her bilgi www.eminönüefeleri.com adresimizde mevcut bulunmaktadır ve tamamen biz Eminönü Efeleri tarafından düzenlenmiş yazılmıştır.. Yapılan bu hatayı telafi etmeniz dileği ile
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..