eVET İKV DE PROGRAM KULLANILMIYOR TÜM ONLİNE OYUNLARDA VAR ... OYUNALRDA BİR TEK İKV DE YOK HİLELaStSiN yazdı:memphis yazdı:MAden programı yok diyenler bilmeden konuşuyorlar Makro programları var farenizle yaptığınız haraketleri kayıt ediyor siz daha sonra çalıştırınca oda yapıyor bu haraketleri. Diğer büyük oyunların hepsinde kullananlar var tıpkı ikv de kullanıldığı gibi Yakalanırsanız banlanırsınız hatta haksız kazanca muhtaç olsam koyarım her madene bir char ama yapmam.
Lütfen o programı yükler misin? İKV de o program işe yaramaz,buna emin olabilirsin...Maden çekmek için program kullanmam gibi bir durum söz konusu değil bunu tekrarlıyorum!
MADEN ÇEKMEK....
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: MADEN ÇEKMEK....
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Öyle bir program mevcuttur.Ama ikvde çalışıyormu bilmem.Ki zaten çalışsa bile bu belli aralıkla aynı hareketleri tekrarlayan bir program bildiğm kadarıyla.Yani 5dakikada bir veya kendi belirlediğiniz bir süre zarfında aynı hareketleri yapıyor.He bu maden hızlı çekmenize yarar sağlarmı tabikide sağlamaz.Bu program sadece aynı hareketleri kaydedip tekrarlamanızı sağlar.Yani maden çekmek isteyenlerin önce parmaklarını alıştırmalarını tavsiye ederim 
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Kardeş programı yapmakta bişey yok ama oyunda çalışmıyo Ona benze bi program yapmıstım metin 2 de çalışmıstı ikv de çalısmadı
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- Eskitoprak
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dört Yapraklı Lonca
Axife mouse recorder adlı program mevcuttur, oyun içerisindede çalışıyor.Fakat o kadarda hızlı değil tıpkı diğer programlar gibi.Maden çekmek için hiçbir program işe yaramaz. Önemli olan madenin taktiğini bilme, bunun içinde madenle biraz uğraşman lazım.
İkv Eski Oyuncusu
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü
Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü
Bekodogi
Er Meydanı Gösterisi
http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Kuklacı Sunucusu Oyuncusu
Efsanevi Arz'ın Çocukları Büyücüsü
Kuklacının Tek , İKİZ büyücüsü
Bekodogi
Er Meydanı Gösterisi
http://www.mynet.com/tv/ikv-bekodogi-vid-2365044/
Ya bıRakın maden çekme de program felan yok ikv de yok suan zamanında vardı bir takım hileler bono olsun vs. ama yönetim el atınca ortadan kalktı sacma sacma yok program mı var felan değil el becerisi ve zamanı iyi tahmin etme bunda kronometre kullanmanızı tavsiye ederim madenler 5 - 6 dk arasında cıkıyor zamanlamanı iyi yaparsan hızlı çekersin
bu kadar basit yok programmı var die sag solda gezmeyin hızlı maden çekmek istiyosanız pc niz Ram ekran kartı saglam olucak lag vs girmicek pc ve el becerisindedir maden çekmek konu bu kadar basit..
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Zamanında ikvde maden için "macro" programı vardı, ama bunu kullanan emek hırsızları aynı sonu paylaştı 
Şuan mevcut hile programı yok olsa bile yönetim hemen anlayıp müdahale ediyor
bu konuda tebrik ediyorum.
İyForumlar..
Şuan mevcut hile programı yok olsa bile yönetim hemen anlayıp müdahale ediyor
İyForumlar..
Var yada yok yönetim bu kişileri bulup banlıyor rahat olun. Sizde şüpheli kişiler görürseniz anlammaış gibi yapın yönetime mail atın onlar inceler ve sonucuna varır ama adamı uyandırmayın.
Aşk yalandır aşk aşkı yutar bir bardak su iç koçum