Emir kardeşim g.olsun.Böyle hırsız veletlerin oyuna çok zararı oldu ,olmayada dwm edecek.O kadar velet yüzünden sayısız adam gibi adam oyunu bıraktı.
Canerxbizans
AZMİN VE SABRIN ZAFERİ ! (EMİR)
Re: AZMİN VE SABRIN ZAFERİ ! (EMİR)
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....
- Ryannnxunruly
- Şarapçı'nın Sırdaşı
h.o emırım bazen yırtık olmaz lasım demı
yoksa sanırım sesımız duyrulmazdı az kaldı ıkv basacaktım len
:) emınım bu seferde gıtseydı cok ama cok tatsız olaylar cıkardı cunku sana vurulan bu 1 deıl 2 deıl 3 deıl artık ben sayamadım kardesım sende akıllı ol şifrenı verme kımseye hadı gecmıs olsun.
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!
Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
- xSAYGINBEYx
- İskele Babası
Merhaba,
çok güzel bir konuya deginmişsin ''Sobee'' ekibi elinden geleni yapıyor, bu tür durumlarda ikvdestek bilgi edinmekden kaçınmayınız her yolun çaresi vardır.
Teşekürler Sobee
çok güzel bir konuya deginmişsin ''Sobee'' ekibi elinden geleni yapıyor, bu tür durumlarda ikvdestek bilgi edinmekden kaçınmayınız her yolun çaresi vardır.
Teşekürler Sobee
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Geçmiş olsun Emir.
Destek Takımına teşekkürler...
Destek Takımına teşekkürler...
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
- OALxECZACI
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Legends Of Beta
Çok sevindim umarım bi daha yaşanmaz bu tatsız olaylar ..
Yaptığın Bir İşi Doğrumu Yanlışmı Diye Kimseye Sorma , Soracağın İlk Kişi Vicdanın Olsun .. Çünkü ; Vicdan Hiç Bir Zaman Yalan Söylemez ..
ECZACI
Suskunxsultan
LEGENDS OF BETA
ECZACI
Suskunxsultan
LEGENDS OF BETA
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Öncelikle geçmiş olsun Emir.
Geçenlerde hesabımdan bir miktar para çalındı yada kayboldu.
Çalınsa kasamdaki bonolarım neden çalınmadı?
Sazobali'nin üzerindeki full yücelen halit takım neden çalınmadı ?
Kankalarxbüyücü'nün üzerindeki bilge / azat + solucan itemler neden çalınmadı?
Kanklarxbxex'in üzerindeki klan parası neden kullanılmadı?
Gerekli yerlere ilettim tek bir dönüş yapsalar yine neyse.
Ama şunu bilsinler ki kendileri kaybedecekler.
Daha ayrıntılı bir mail göndericem.Halen cevap gelmezse tüm maddi desteğimi çekicem bu oyundan plussuz devam ederim."Size değer vermiyorsa sizde ona değer vermeyin."
Şuan için 2 hesabımda plus var ve oyuna giriyorum diyemem.Özel hayatımın yoğunluğundan olsa gerek... kim bilir belkide burdaki yetkililerin sorumsuzluğundandır.
Verecekleri cevabı bile bile mail attım ama aşağıdaki cevabı bile vermediler.
"Şifrenizi bilen birisi yapmıştır."
Doğru şifremi bilen vardı ama olaydan önce ben şifremi değiştirmiştim.Ve şifremi bilen kişilerde bunu yapacak bir karaktere sahip değiller.Yapmalarına gerek yok zaten onların sayılır.
Bende kendimce bir önlem aldım tüm karakterlerimi ayrı ayrı hesaplara aktardım.Olayın geçtiği hesapta karakterlerimi bulamıyabilirsiniz.Ama bulmak işiniz Game Moderatör - Devoloper tagını kullanmakla bitmiyor iş.
Umarım bu yazdıklarımı kaale alırlarda cevap yazarlar.
E-maile cevap atmıyan bunada cevap atmazda.Neyse...
Şimdi devamında gelicek yorumlarıda az çok tahmin edebiliyorum.Onlarada cevabımı şimdiden vereyim vaktim değerli tekrardan onlar için zaman ayıramam.
Çok savunuyordun yönetimi ne oldu işini yapmadılar diye kötülemişsin diyenlere.Ben savunmadım görevlerini yaptıklarında teşekkür hatalarındada sonuna kadar tartıştım yönetim ile.
İyi olmuş diyenlerede anten uzatıyorum.
Barış çubuğu misali bir anten
Daha ayrıntılı bir mail göndericem.Halen cevap gelmezse tüm maddi desteğimi çekicem bu oyundan plussuz devam ederim."Size değer vermiyorsa sizde ona değer vermeyin."
Şuan için 2 hesabımda plus var ve oyuna giriyorum diyemem.Özel hayatımın yoğunluğundan olsa gerek... kim bilir belkide burdaki yetkililerin sorumsuzluğundandır.
Doğru şifremi bilen vardı ama olaydan önce ben şifremi değiştirmiştim.Ve şifremi bilen kişilerde bunu yapacak bir karaktere sahip değiller.Yapmalarına gerek yok zaten onların sayılır.
Bende kendimce bir önlem aldım tüm karakterlerimi ayrı ayrı hesaplara aktardım.Olayın geçtiği hesapta karakterlerimi bulamıyabilirsiniz.Ama bulmak işiniz Game Moderatör - Devoloper tagını kullanmakla bitmiyor iş.
Şimdi devamında gelicek yorumlarıda az çok tahmin edebiliyorum.Onlarada cevabımı şimdiden vereyim vaktim değerli tekrardan onlar için zaman ayıramam.
Çok savunuyordun yönetimi ne oldu işini yapmadılar diye kötülemişsin diyenlere.Ben savunmadım görevlerini yaptıklarında teşekkür hatalarındada sonuna kadar tartıştım yönetim ile.
Barış çubuğu misali bir anten
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
-
- Sahaf Yardımcısı
kanka benim karakterler soyulduğu zaman ben mail bile atmaya tenezzül etmedim biliyorsun çünkü adamların oyuncuya verdiği değer belli cevap belli hesap güvenliğiniz sizin sorumluluğunuzda yapılacak bir şey yok...SAZOBALII yazdı:Öncelikle geçmiş olsun Emir.
Barış çubuğu misali bir anten![]()
buna karşılık bi süredir denediğim başka bir oyunda toplu iğnenmi kayboldu sadece bir maille toplu iğneyi kimin aldığı nasıl aldığı ne yaptığı kime sattığına kadar araştırıp bulup toplu iğneni sana geri veriyor hatta daha anlaşılır anlatayım karakterinmi soyuldu eşyalarınmı çalındı kim çaldıysa ne çaldıysa en ufak detayına kadar buluyor çalana biletini kesiyor sanada kusura bakmayın mağduriyetiniz giderilmiştir eşyalarınız karekterlerinize eksiksiz yerleştirilmiştir diyor.
burda ise nerdeyse dalga geçiyorlar hehe çaldırırken banamı sordun hadi evladım üstüne bi bardakta su iç demedikleri kalıyor anlıyacağın kanka biz bu zamana kadar boşuna emek vermişiz bu oyuna bu ay sonuna doğru tam 3 yılı dolduruyorum gördüğüm tek şey emeğiyle bi yere gelmeye çalışanlardan çok emek hırsızlarının bu oyunda daha değer gördüğü bunu nerdenmi görüyorum her gün birinin karekteri soyuluyor ve çalana niye çaldın denmeyip çaldırana niye çaldırdın deniyorsa bunun başka izahı yok...
Bir gün Nasreddin Hoca’nın evine hırsız girmiş.
Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış.
Birisi :
- Hocam demiş niye evin kapısına iyi bir kilit takmadın sanki ?
Bir başkası :
- Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor ? diye konuşmuş.
Bir diğeri de :
- Hocam demiş, kusura bakma ama eşyalarının çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir evin bile yok. Nerden baksan dökülüyor.
Hoca kızmış :
- Yahu demiş, iyi, güzel de kabahatin hepsi benim mi ?
Hırsızın hiç mi suçu yok !!!
manidar değilmi...
Senden cok ben sevindim Emir...Bu sana 2. ders...Umarım 3. ile karşıLaşmazsın bu arada çarında adamın aLdığı gözLükLer ve eski kp mi var yoksa sadece eski kp mi yani gözLükLer siLindimi orayı anLamadım

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
Ne Loncası otomatiğe mi bağLadın Kardeşkabusxbalistikx yazdı:]~~yeni lonca sayfanız hayırlı olsun~~[/

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
MaXtRaCk yazdı:Ne Loncası otomatiğe mi bağLadın Kardeşkabusxbalistikx yazdı:]~~yeni lonca sayfanız hayırlı olsun~~[/
Sadece post kasıyor
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM