VARSAYALIM CIKMA İHTİMALİ %20 % 50 YE CIKARILDI HERKESIN ELINDE BI ECEL BI ASAB-I KEYİF Bİ EJDER ASA BUMU SENIN MANTIGIN
VEYA BEN OYUNA GUNDE 2-3 SAAT GIREBILIORUM SEN 5 SAAT SENIN ONLINE SUREN DAHA FAZLA DUSURME VEYA CEKME IHTIMALIN BENDEN %50 DAHA FAZLA NE KADAR ONLINE O KADAR PARA MADEN ITEM
DAHA GUZEL BULUSLAR URET KONU AC
sende oyuna 6 saat gir banane o senin sorunun. herkezde saheser olması sana niye dokunuyo siz sorunlusunuz anlaşılan
Emek harca sende saf maden çek fazla konuşma.O zaman ne değeri olur şaheserlerin diğer silahların sence,hiç bir değeri olmaz.Az bulunan şeyler değerlidir işe yarayan.
inoky yazdı:Emek harca sende saf maden çek fazla konuşma.O zaman ne değeri olur şaheserlerin diğer silahların sence,hiç bir değeri olmaz.Az bulunan şeyler değerlidir işe yarayan.
Yıldız [değiştir]
Kuzeyden esen, ismi yerel balıkçılar tarafından verilen soğuk rüzgar. Genellikle Karadeniz ve Marmara denizi üzerinden bir soğuk cephenin geçişinden sonra eser. Yazın serin, kışın ise soğuk hava taşır.
Bu kuzey takma isimli şahıs bu rüzgara fazla maruz kalmış kafa ondan böyle bunun
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
HanedanLevni yazdı:Yıldız [değiştir]
Kuzeyden esen, ismi yerel balıkçılar tarafından verilen soğuk rüzgar. Genellikle Karadeniz ve Marmara denizi üzerinden bir soğuk cephenin geçişinden sonra eser. Yazın serin, kışın ise soğuk hava taşır.
Bu kuzey takma isimli şahıs bu rüzgara fazla maruz kalmış kafa ondan böyle bunun
BUDA GUZEL OGLAN BUNUDA SEVDIM :twisted: :twisted:
sen herkesi seviyon zaten
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
tabikide olmaz saçmalık bi emek veren var bi vermiyen bi 10dkde item dizmek var bide günlerce uğraşıp dizmek var hangi adam oynar 2dkde item dizilen bi oyunu asıl senin yaptığın bencillik :lol: