A.K.A.B. PAKTI

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

A.K.A.B. PAKTI

Mesaj gönderen kurtreis »

[*]ARZ’IN KLANI İTTİFAK BİRLİĞİ ( AKAB ) Paktı

Arzı klanı olarak sunucuda rakip klandan farkımızı ortaya koyup gücünü ispatlamış bir klan olarak arz olmaktan hem memnun olmuşumdur Arz’ın çocukları klanına bağlı loncalarlar askeri alanda bir birlik oluşturmanın klanımız için mantıklı olabileceğini düşündüm bu şekilde klanımıza bağlı tüm loncalar savaşlarda başarı elde edebilir ve bu askeri birlik sayesinde zorlu savaşlarda klanımızı yöneten güçlü liderler ve lonca personelleri en zorlu savaşlarda bile birlik sayesinde en kötü durumda seyreden savaşlarda bile bir anda savaşın seyrini deiştirilip kısa sürede başarı elde edilebilir kurulacak olan birlik ( AKAB) ‘a bağlı loncalar birliğe bağlı bir loncanın şahsi savaşlarında yardım etmek mecburiyetinde deildir (Akab) tamamen Arz Klanının menfeatleri doğrultusunda hareket edebilir Arz sancak yada Arz kalesine güçlü saldırılar olduğunda muhafızlar ve savunmadaki klan mensupları yetersiz kaldığında savaş kritik ve ün kaybettirecek bir hal aldığında (Akab) bu savaşa müdahale etmek zorundadır (Akab) paktı toplu halde karşı klana büyük çapta operasyon, savaş , baskın düzenleme kararı alırsa (Akab) mensubu lonca personelleri lonca lideri komutasında kararlaştırılan plan doğrultusunda bu faaliyete katılmak zorundadır tüm Akab liderleri kendine bağlı lonca yada birliklerin bu tür faaliyetlerde plana uygun davranmasından sorumludur

Akab paktı katılan liderin oylaması sonucu 1 lider paktın lideri seçilecek ve bu konsey arz klanı Akab konseyi olarak adlandırılıcak seçilen lider görevini yeterince iyi bir şekilde yerine getirmediği anlaşılırsa konsey yeni lider seçme kararını yine oy birliği ile alıcak

Arz klanındaki lonca başkanı arkadaşlarım yukarıdaki yazılarım eğer akab birliğini kurarsak birlik olabilirsek benim önerilerim bunlar bu pakt a katılan liderlerinde önerileri ile (Akab) paktı yasalarını konsey olarak hep birlikte hazırlar klan olarak bir bütün olabiliriz ve savaş meydanlarında yenilgi bilmez bir hal alabiliriz

Yorum ve Önerilerinizi Bekliyorum …

A.K.A.B LONCALARI

Kurt Loncası
Kabus Loncası
Real Loncası

Kurt Lonca Başkanı = Kurtreiis
[/b]
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Gkhnxbobret
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: A.K.A.B. PAKTI

Mesaj gönderen Gkhnxbobret »

arkadaşım yazı rengini düzeltirsen okuması daha rahatolur. göz yormayan bir renk yap
Devilx LonCasI
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Arzı klanı olarak sunucuda rakip klandan farkımızı ortaya koyup gücünü ispatlamış bir klan olarak arz olmaktan hem memnun olmuşumdur Arz’ın çocukları klanına bağlı loncalarlar askeri alanda bir birlik oluşturmanın klanımız için mantıklı olabileceğini düşündüm bu şekilde klanımıza bağlı tüm loncalar savaşlarda başarı elde edebilir ve bu askeri birlik sayesinde zorlu savaşlarda klanımızı yöneten güçlü liderler ve lonca personelleri en zorlu savaşlarda bile birlik sayesinde en kötü durumda seyreden savaşlarda bile bir anda savaşın seyrini deiştirilip kısa sürede başarı elde edilebilir kurulacak olan birlik ( AKAB) ‘a bağlı loncalar birliğe bağlı bir loncanın şahsi savaşlarında yardım etmek mecburiyetinde deildir (Akab) tamamen Arz Klanının menfeatleri doğrultusunda hareket edebilir Arz sancak yada Arz kalesine güçlü saldırılar olduğunda muhafızlar ve savunmadaki klan mensupları yetersiz kaldığında savaş kritik ve ün kaybettirecek bir hal aldığında (Akab) bu savaşa müdahale etmek zorundadır (Akab) paktı toplu halde karşı klana büyük çapta operasyon, savaş , baskın düzenleme kararı alırsa (Akab) mensubu lonca personelleri lonca lideri komutasında kararlaştırılan plan doğrultusunda bu faaliyete katılmak zorundadır tüm Akab liderleri kendine bağlı lonca yada birliklerin bu tür faaliyetlerde plana uygun davranmasından sorumludur

Akab paktı katılan liderin oylaması sonucu 1 lider paktın lideri seçilecek ve bu konsey arz klanı Akab konseyi olarak adlandırılıcak seçilen lider görevini yeterince iyi bir şekilde yerine getirmediği anlaşılırsa konsey yeni lider seçme kararını yine oy birliği ile alıcak

Arz klanındaki lonca başkanı arkadaşlarım yukarıdaki yazılarım eğer akab birliğini kurarsak birlik olabilirsek benim önerilerim bunlar bu pakt a katılan liderlerinde önerileri ile (Akab) paktı yasalarını konsey olarak hep birlikte hazırlar klan olarak bir bütün olabiliriz ve savaş meydanlarında yenilgi bilmez bir hal alabiliriz

Yorum ve Önerilerinizi Bekliyorum …

A.K.A.B LONCALARI

Kurt Loncası
Kabus Loncası
Real Loncası

Kurt Lonca Başkanı = Kurtreiis

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Henüz tam bir sistem kurma aşamasında olan Paktımızın oluşumu için Pakt liderlerinin önerilerini bekliyorum hep birlikte klanımız için güzel başarılar elde edebileceğimiz kanısındayım hepimize hayırlı olsun ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

ARZ’IN KLANI ASKERİ BİRLİĞİ ( AKAB )

Arzı klanı olarak sunucuda rakip klandan farkımızı ortaya koyup gücünü ispatlamış bir klan olarak arz olmaktan hem memnun olmuşumdur Arz’ın çocukları klanına bağlı loncalarlar askeri alanda bir birlik oluşturmanın klanımız için mantıklı olabileceğini düşünmüştüm diğer Arz liderlerinde desteği ile kurmuş olduğumuz A.K.A.B. Paktımız faaliyetlerine başlamış bulunmaktadır AKAB Patkının kuruluş amacı arz klanına gelebilicek ciddi saldırıları klanın önde gelen ve Pakt’a mensup loncalar olarak toplu halde berhava etmek ve karşı klana toplu halde daha şık saldırılar çıkararak sunucuda ki arz üstünlüğünü korumak ve klan savaşlarında ki saldırı – savunma , taarruz – müdafaa kılıfından çıkıp daha eğlenceli savaşlar çıkartmaktır Arz Klanı Askeri Birliği ( A.K.A.B) Paktı şahsım Kurt Loncası Genel Başkanı Kurtreiis tarafından kurulmuş Kabus Loncası Başkanı Kabusasabidj ve Real Loncası Başkanı Realxbaşkan tarafından beğenilmiş ve katılımlarıyla hayata geçirilmiştir şu anda AKAB Paktı loncaları

Kurt Loncası = Kurtreiis – Evladıfatiha - Kurtlarxsuskun
Kabus Loncası = Kabusxasabidj - ……... - .……….
Real Loncası = Realxbaşkan - ………….. - ………..

Tarafından faaliyet yürütmektedir Paktı liderleri gerekli durumda oyunda olmadıkları taktirde yerlerine vekaleten bakacak 2 ve 3. başkan atayacaklardır bu hiyerarşi ile her halikarda sistem başarılı çalışacaktır ve aksaklıklara uğramadan gerekli durumda faaliyet sürdürebilecektir

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen qalanoth »

Fark Konusuna Değinmek İstiyorum Öncelikle...

Lodos İle Arz Arasında Hiç Bir Fark Yoktur ..

Arzların Nasıl Kendini Daha Güçlü Gördüğü Gibi.. Lodoslarda Aynı Düşünceleri Beslemektedir...

Sonuçta ;

. Arzlardada Saygın Sevilen İnsanlar Var Lodoslardada...
. Arzlardada Sevilmeyen İnsanlar Var Lodoslardada..

ORTADA HİÇ BİR FARK GÖREMİYORUM..
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

qalanoth yazdı:Fark Konusuna Değinmek İstiyorum Öncelikle...

Lodos İle Arz Arasında Hiç Bir Fark Yoktur ..

Arzların Nasıl Kendini Daha Güçlü Gördüğü Gibi.. Lodoslarda Aynı Düşünceleri Beslemektedir...

Sonuçta ;

. Arzlardada Saygın Sevilen İnsanlar Var Lodoslardada...
. Arzlardada Sevilmeyen İnsanlar Var Lodoslardada..

ORTADA HİÇ BİR FARK GÖREMİYORUM..

burada bahsettiğimiz fark'ı yanlış anlamışsın sanırım şahsım adına konulim lodos klanında çok sevdiğim değer verdiğim insanlar vardır söz konusu fark kişilik insanlık konusunda deildir güç konusundadır ki bunu inkar edemessin klan savaşlarında şu anda güçlü taraf arz klanı söz konusu budur yanlış anlaşılma olmasını istemem

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
AmisosxxDueLLo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AmisosxxDueLLo »

Aslında polemik yaratmak değil amacım ama bir şey söylemek istiyorum affınıza sığınarak. Arz klanının güçlü olduğunu savunuyorsun. Neye dayanarak? Birkere lodos klan muhabbetini bir dinle her gün kopuyoruz gülmekten. Sebebi ne biliyor musun? Artık karşımıza er meydanından kaçmıyacak arz istiyoruz. Eğer ki bu bahsedilen konuda geçen cümleler doğru ise, bizim karşımıza ermeydanındna kaçmayacak kadro oluşturulacak. Doğru mudur?

Hatalı Kelimeler Kullandıysam Özür Diliyorum !..
Resim

Sadece bir boşluk seziyorum içimde.
Yeni kullanıcı hesabım açılana kadar bununla forumda olacağım.
Amisos loncası ile hiç bir ilişkim yoktur..
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Öncelikle İki klandada adamlar iki klandada karaktersizler bulunduğunu belirtmek istiyorum.Bu Pakt arzların daha güçlü olduğu anlamına gelmiyor yada öyle bir ispat çabasındada değil bu pakt.Bu projenin amacı sadece Kale savunması ve Handan hanım korunmasıdır.Şimdi emre demişsinki kaçmayacak arz istiyorsun peki bizim girdiğimiz er meydanlarında kaçan lodoslar ne olacak ? Ben girdiğim çoğu emde ya kaçtılar ya fark attık.Hatta geçen gün Amisosemmi Amisosxxpitbull Masumprems Barbaros ismini hatırlamdığım iki kişinin bulunduğu emde bir süre sonra 4 kişi kaldılar.Gidenler Amisosemmi ve Amisosxxpitbull du düştüler mi acil bi işlerimi çıktı bilemicem.Amacım polemik yaratmak degil Amisosxxdüello ya cevap.Ki ben açık yüreklilikle belirtiyorum Er Meydanında Teamxmasum ve ekibine karşı bir galibiyet dahi alamadım.Yani bu proje bir güç gösterisi veyahut ispatı değildir!! Arzlar Birliği ve Kardeşliğinin göstergesidir.İnanıyorum ki bu iletişim problemide kalkınca paktımız tam anlamıyla devreye girmiş olucaktır.
Resim
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

Güç Dediğin Mause , Klavye Kullanmak Değildir . Oyunda Sanal Bir Ortamdır.Güçlü Güçsüz Sanal Ortamda Belli olmaz . Güç Demek Aklını kullanabilmektir , doğru kullanabilmektir . . .
HİPHOPSTYLE
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön