Birleşen Vuruşlarla* En Yüksek Kritikler..!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Birleşen Vuruşlarla* En Yüksek Kritikler..!

Mesaj gönderen anektod »

Yeraltı geldikten sonra o eski kritikleri arar olduk. tekken vurulan kritikler bir yana iksirsiz ama 2 kişinin gücünün birleşmesi ile oluşan bu kritiği sizlerle paylaşmak istedim. Eğer ki sizinde bu tür kritikleriniz varsa paylaşın görelim..

Resim
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Re: Birleşen Vuruşlarla* En Yüksek Kritikler..!

Mesaj gönderen fenomen »

guzel bırlesme olmus
ben zırhlar yukseltılmeden klan mufızlarında 20 bın kusurları gormustum
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
soulofxhypnos
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen soulofxhypnos »

anektod yazdı:Yeraltı geldikten sonra o eski kritikleri arar olduk. tekken vurulan kritikler bir yana iksirsiz ama 2 kişinin gücünün birleşmesi ile oluşan bu kritiği sizlerle paylaşmak istedim. Eğer ki sizinde bu tür kritikleriniz varsa paylaşın görelim..

Resim

Bence az vurmuşsunuz ikinizin elindede ejder var ve az bence
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

soulofxhypnos yazdı:
anektod yazdı:Yeraltı geldikten sonra o eski kritikleri arar olduk. tekken vurulan kritikler bir yana iksirsiz ama 2 kişinin gücünün birleşmesi ile oluşan bu kritiği sizlerle paylaşmak istedim. Eğer ki sizinde bu tür kritikleriniz varsa paylaşın görelim..

Resim

Bence az vurmuşsunuz ikinizin elindede ejder var ve az bence

ortalama 7000 civarı vurmuşlar azımsanacak rakam değil:D
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

:) daha güzellerini sizlerin paylaşımlarında görmek gerçekten hoş olurdu :)
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gazap »

Ben 46 lvl oldugum sırada ustumde arkadasımın verdıgı yucelen halıt efsunlar vardı ve sertle krıtık bırlesınce tam tamına 16 bın vurdum tabı o an foto alamadım cunku 3 tane meran muhafızının arasındaydım :)
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daywalker »

Gazap yazdı:Ben 46 lvl oldugum sırada ustumde arkadasımın verdıgı yucelen halıt efsunlar vardı ve sertle krıtık bırlesınce tam tamına 16 bın vurdum tabı o an foto alamadım cunku 3 tane meran muhafızının arasındaydım :)
ful max bi savaşçının vuracağı maksimum kritik rakamı 5400 civarıdır (osmiridyum kafa ile 5300 vurabildim hadi balyoz 5400 vursun)
yine full max bir savaşçının sert vuruşu maksimum 3600 dür

5400+3600 = 9000 eder

diyelim sert değil ağır vuruş attın oda 4100 olur

5400+4100 = 9500 eder

yani senin sölediğin rakam imkansız
yalancısın demek istemiyorum ya yanlış gördün yada başka birilerinin daha vuruşları birleşti
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

Gazap yazdı:Ben 46 lvl oldugum sırada ustumde arkadasımın verdıgı yucelen halıt efsunlar vardı ve sertle krıtık bırlesınce tam tamına 16 bın vurdum tabı o an foto alamadım cunku 3 tane meran muhafızının arasındaydım :)

Bu mümkündü!!
ama artık değil güncellemenin gelmesi ile birlikte bu sadece hayal olarak kaldı sorun değil iksirlede vurabilirsiniz ama yakaldıklarınızı gösterebilmenizde önemli tabiiki...
Resim

Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daywalker »

anektod yazdı:Bu mümkündü!!
ama artık değil güncellemenin gelmesi ile birlikte bu sadece hayal olarak kaldı sorun değil iksirlede vurabilirsiniz ama yakaldıklarınızı gösterebilmenizde önemli tabiiki...
16 binlik bir kritik sadece 39 lvl zamanında mümkündü
49 seviye geldikten sonra 1 kişi tek başına vuramaz bu rakamı
ancak yanında başkası varsa onunla vuruşu birleşirse çıkabilir ki arkadaş tek vurduğunu iddia ediyor
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Sifabasanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sifabasanx »

svAşçım yucelen halit + ecel getıren teK başıma kara cine 10 250 vurdum inanmak elkinzde ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön