KARAKTER TRANSFERİ yrdım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gomones
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

KARAKTER TRANSFERİ yrdım

Mesaj gönderen Gomones »

ne yapsam olmuyor nasıl olacagı konusunda bilgisi olan varmı MYNETTEN /TTNETE AKTARACAM SÜREKLİ YA HESAB AYNI YADA 2 SİDE FARKLI YAZIYOR, TM YAPTIM DİYORUM GİRİŞ YPMANIZ GEREKİYOR DİYOR E SATEN GİRİŞ YAPIYORUM NERE NE YAZCAZ FORUMA BAKTIM BULAAMDI MARKADAŞALR LTFEN YRDIM :oops: :oops:
ZULUM İLE ABAT OLANIN SONU BERBAT OLUR
Kullanıcı avatarı
erasde
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: KARAKTER TRANSFERİ yrdım

Mesaj gönderen erasde »

Gomones yazdı:ne yapsam olmuyor nasıl olacagı konusunda bilgisi olan varmı MYNETTEN /TTNETE AKTARACAM SÜREKLİ YA HESAB AYNI YADA 2 SİDE FARKLI YAZIYOR, TM YAPTIM DİYORUM GİRİŞ YPMANIZ GEREKİYOR DİYOR E SATEN GİRİŞ YAPIYORUM NERE NE YAZCAZ FORUMA BAKTIM BULAAMDI MARKADAŞALR LTFEN YRDIM :oops: :oops:

şöyle bi sorunun olabilir benim de böyle çünkü yani hiç denemedim ama benim ttnet hesabım mynet hesabıma kayıtlı yani mynet hesabımı hem mynet hemde ttnet olarak kullanıyorum belki o şekilde yaptıysan problem olabilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
Gomones
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: KARAKTER TRANSFERİ yrdım

Mesaj gönderen Gomones »

yani çözümü ne bunun farklı mynet/ttnet aynı e-postalardan acıyorum olmuyor farklı e-postalardan acıyorum olmuyor
mynett/sobee deniyorum baq numara giriyorsun yine aynı hesab diyor ben hiç bişey anlamadı mbozukmu ben mi yapamıyorum
ZULUM İLE ABAT OLANIN SONU BERBAT OLUR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön